potrzebuje rady!!!
Moderator: modTeam
potrzebuje rady!!!
jestem prawiczkiem i mysle ze mam krotkie węzidełko!! czy moge uprawiac normalnie seks? czy sa jakies przeszkody??
- lord dream
- Entuzjasta
Wie ktos ile gram spermy sie wydobywa podczas wytrysku , albo w mililitrach , bo chce policzyć ile wiader juz wyczerpałem , podobno sie ma tylko dwa do dyspozycji ! :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547: :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- lord dream
- Entuzjasta
krzys pisze:Wie ktos ile gram spermy sie wydobywa podczas wytrysku , albo w mililitrach ...
Różnie :573:
Podejrzewam, że średnio ok. 5-10ml (w zależności kiedy ostatnio), ale wiem, że u pewnego znajomego poniżej 1ml :567:
I podobno z niego Kobiety sa zadowolone, ponieważ nic im nie wycieka :563:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Dobrze zrobiłeś ze przestałes , ja tewgo nie zrobiłem i co
?? teraz sie martwie :547: :547:
Ale nie mam czym , kiedys jak pracowałem jeszcze na dole w kopalni to pracowałem z takim erotomanem , miał 62 lata , jak szedłem z ni na odwach to czasem sie zatrzymywał i sobie sam dobrze robił bo jak twierdził "znowu mi to stoi "
62 lata
!!! :547: jak miał 64 uwalił dziecko 27 latce wszyscy sie z niego nabijali
ze lepiej zeny mu mały mówił od razu dziadku ! 
Ale nie mam czym , kiedys jak pracowałem jeszcze na dole w kopalni to pracowałem z takim erotomanem , miał 62 lata , jak szedłem z ni na odwach to czasem sie zatrzymywał i sobie sam dobrze robił bo jak twierdził "znowu mi to stoi "

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:Dobrze zrobiłeś ze przestałes , ja tewgo nie zrobiłem i co?? teraz sie martwie ...
Nie martw się Krzysiu, nie masz czym.
Ot! Liczba faktycznie świadczy o Twojej "wydajności"

I na dodatek, mówi się, że "organ nie używany zanika", czyli nie jest tak źle.
No chyba, że się martwisz ewentualnym poczęciem w wieku 80 lat :556:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Re: potrzebuje rady!!!
taboo pisze:jestem prawiczkiem i mysle ze mam krotkie węzidełko!! czy moge uprawiac normalnie seks? czy sa jakies przeszkody??
Zajrzyj na www.stulejka.com, zainteresuj się FAQ i forum. Odpowiedź na pewno znajdziesz.
po przeczytaniu Faq i forum na www.stulejka.com cos kiepsko widze ten moj pierwszy raz.... 

Krótkie wędzidełko, to nie stulejka. Stulejkę leczy się operacyjnie, a wędzidełko samo się wydłuży. Jeśli nie podczas kolejnych stosunków, to można na stojącym członku z wyczuciem (aż do bólu) ściągać napletek ręką ile się tylko da i z czasem da się ściągnąć coraz dalej. A jeszcze lepiej robić to w wodzie (np. w wannie), wtedy skórka jest bardziej elastyczna i podatna na rozciąganie.
Kochać i być kochanym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”