SEX BEZ MIŁOŚCI DLA PRZYJEMNOŚCI ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Misio
Entuzjasta
Entuzjasta
SEX BEZ MIŁOŚCI DLA PRZYJEMNOŚCI ??

Postautor: Misio » 01 lip 2004, 18:33

Co sądzicie o SEXIE BEZ MIŁOŚCI DLA PRZYJEMNOŚCI ??
Będąc w stanie wolnym oraz w związku ??
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 01 lip 2004, 19:10

Wnioskuję z tego, że i ten związek jest bez miłości i tylko dla przyjemności, skoro takie myśli nachodzą.
Kochać i być kochanym
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 01 lip 2004, 19:50

SEXIE BEZ MIŁOŚCI DLA PRZYJEMNOŚCI ??

jak nie masz uczuc i nie zalezy ci na tym by ciebie obdarzano uczuciem to róbta co chceta osobiscie jestem na NIE!!!!!!!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 01 lip 2004, 20:19

Od tego są agencje towarzyskie i tirówki przy drodze, szkoda związku :563:
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 lip 2004, 20:51

Jarek pisze:Od tego są agencje towarzyskie i tirówki przy drodze, szkoda związku :563:

Przesadzasz , jezeli wszystkim to odpowiada to całkiem dobra rzecz! ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 01 lip 2004, 21:58

A tym razem zgodze się z Krzysiem :D. Jeżeli obu stroną to odpowiada to czemu nie. Chociaż sama zapewne nigdy bym się nie odważyła na seks bez miłości. Może to co mówie wynika z tego, że dotychczas kochałam sie tylko z jednym partnerem ale seks nie jest dla mnie tylko i wyłącznie zaspokojeniem moich lub jego pragnień. Dla mnie seks jest najpiękniejszą możliwością okazania uczuć. A czym jest seks bez miłości? Tylko zaspokajaniem żądzy. Naprawde nie warto.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
sps
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sps » 01 lip 2004, 23:12

hm... Moze kidy bylem wolny to wlasnie tak podchodzilem do spraw sexu ... ale odkad sie zakochalem i to tak po uszy to stwierdzam fakt ze sex bez milosci to juz niejest to samo .......
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie :) http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 01 lip 2004, 23:39

Moze kidy bylem wolny to wlasnie tak podchodzilem do spraw sexu ... ale odkad sie zakochalem i to tak po uszy to stwierdzam fakt ze sex bez milosci to juz niejest to samo .......

no i prosze najlepszy dowód na to ze "punkt widzenia zalezy od punktu siedzienia" !! ;)
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 01 lip 2004, 23:40

Triniti19 pisze:Dla mnie seks jest najpiękniejszą możliwością okazania uczuć.

Amen! ;-)

Seks bez miłości jest przyjemny, ale z miłością??? Hmmm Nie da się wręcz tego opisać ;-) Cudowne doświadczenie :)
Awatar użytkownika
Haribo
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Haribo » 01 lip 2004, 23:53

Jarek pisze:Od tego są agencje towarzyskie i tirówki przy drodze, szkoda związku :563:

troche przegiecie! uwazam, ze sex bez milosci dla przyjemnosci jest dobry, ale do czasu! Osobiscie tak robile, dopoki nie poznalem tej "jedynej", ktorej oddalem serce i nie wyobrazam sobie mojej egzystencji bez niej! Zawsze twierdzilem, ze sex jest przyjemny, ale w polaczeniu z miloscia jest po prostu nie do przebicia!
"moim grzechem, ze nie wlaze w dupe innym...sam wiec widzisz ojcze, ze jestem winny..."
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 02 lip 2004, 09:39

Triniti19 pisze:A tym razem zgodze się z Krzysiem :D. Jeżeli obu stroną to odpowiada to czemu nie. Chociaż sama zapewne nigdy bym się nie odważyła na seks bez miłości. Może to co mówie wynika z tego, że dotychczas kochałam sie tylko z jednym partnerem ale seks nie jest dla mnie tylko i wyłącznie zaspokojeniem moich lub jego pragnień. Dla mnie seks jest najpiękniejszą możliwością okazania uczuć. A czym jest seks bez miłości? Tylko zaspokajaniem żądzy. Naprawde nie warto.

Zgadzam sie! Jesli sprawa jest jasna dla dwoch osob to dlaczego nie? kazdy z nas ma jakies tam potrzeby, jedni wieksze drudzy mniejsze, przeciez seks jest dla ludzi.
Jednak seks z kobieta ktora kocham jest najwspanialszy i nie wazne ze Ona dopiero sie uczy i tak jest najlpesza, a i mnie sprawia przyjemnosc granie roli m"mentora i nauczyciela" :P :D
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 02 lip 2004, 12:26

Zdażało się nie raz i nie dwa. Ale z miłościa jednak jak dla mnie jest lepiej.
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 02 lip 2004, 15:34

zgodzę się z większoscią przedmówców, jeżeli dwie osoby są WOLNE i się zgadzają to czemu nie, wiem że ja bym się nie zgodziła :) (zaraz mi Krzyś powie ze młoda jestem i zmienię zdanie :P ) Ale czasem jest tak ze dziewczyna pod wpływem hormonow, satysfakcjonującego seksu, chwili bliskosci, zakocha się w swoim "seksualnym partnerze". I wtedy jest przewalone :/
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 02 lip 2004, 17:47

Ale czasem jest tak ze dziewczyna pod wpływem hormonow, satysfakcjonującego seksu, chwili bliskosci, zakocha się w swoim "seksualnym partnerze". I wtedy jest przewalone

Albo jest tak, że dziewczyna ulega z tym seksem bo myśli, że dzięki temu ten spojrzy na nią nie tylko jako partnerke do seksu ale i może dojdzie do czegoś więcej. No i wtedy jest porażka.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 lip 2004, 19:56

taka_jedna pisze:zgodzę się z większoscią przedmówców, jeżeli dwie osoby są WOLNE i się zgadzają to czemu nie, wiem że ja bym się nie zgodziła :) (zaraz mi Krzyś powie ze młoda jestem i zmienię zdanie :P ) Ale czasem jest tak ze dziewczyna pod wpływem hormonow, satysfakcjonującego seksu, chwili bliskosci, zakocha się w swoim "seksualnym partnerze". I wtedy jest przewalone :/

Dokładnie tak Ci powiem ! , ale tak jak piszesz w dalszej czesci swego postu , jest nader czesto , wiec uwazajcie ! ;)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 02 lip 2004, 20:16

Mi tez sie zdazylo pare razy :) W sumie jak sie jest wolnym to co tam , mozna szalec, po to bog stworzyl dziurke i kijek :) Jezeli dwoje ludzi uprawiajacych seks laczy jeszcze milosc to jest cudownie. Ale bez milosci i jak bym byl wolny to tez by mi stanal hahaha :)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 02 lip 2004, 23:22

Krzysiu - ja będe uważać na pewno, bo miałam już taką sytuację jak opisała Triniti...byłam zakochana głupia i gotowa zgodzić się na wszystko, "bo moze mnie pokochasz kiedyś". A miałam niecałe 16 lat. Dobrze że ten seks nam wtedy nie wyszedł...bo bym załowala strasznie później. A on by i tak nie pokochał i tak. Na dodatek na poczatku powiedział że kocha, odwołał dopiero po 2 tygodniach jak juz wróciłam do swojego miasta :(
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 03 lip 2004, 12:17

No niestety i ja miałam kiedyś taką sytuacje. Miałam 16 lat, były wakacje. Zakochałam się bez pamięci w 19 letnim chłopaku co przyjechał do mojego miasta na 2 miesiace do pracy. Z początku on nie zwracał na mnie uwagi ale potem jakoś zwrócił. Po miesiącu (spotykaliśmy się codziennie na godzine lub dwie) on wziłał mnie na plaże i powiedział, że chce sprawdzić czy go naprawde kocham. Wtedy nie bardzo wiedziałam o co mu chodzi ale na tej plaży powiedział mi, że skoro go tak kocham to możemy zacząć uprawiać seks. Mówił że może wtedy zostanie u mnie w mieście już na zawsze. A że mi na nim strasznie zależało to zgodziłam się. Wszystko miało nastąpić na następny dzień po jego pracy. Ja choć bałam się strasznie zaczynać seks to mimo wszystko chciałam to z nim zrobić. No ale tego dnia co mieliśmy to zrobić mój tato miał wypadek samochodowy. Wraz z mamą pojechałyśmy do szpitala i cały dzień tam byłyśmy. Na drugi dzień jak się z nim widziałam on powiedział, że nie chce mnie już znać itd. Choć było mi ciężko dowiedziałam się od przyjaciółki, że oprócz mnie spotykał się jeszcze z jedną dziewczyną. Wtedy zrozumiałam to, że nawet gdybyśmy poszli do łóżka on i tak nie zostałby. A potem na pewno żałowałabym tej decyzji.

Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 03 lip 2004, 12:29

Po miesiącu (spotykaliśmy się codziennie na godzine lub dwie) on wziłał mnie na plaże i powiedział, że chce sprawdzić czy go naprawde kocham. Wtedy nie bardzo wiedziałam o co mu chodzi ale na tej plaży powiedział mi, że skoro go tak kocham to możemy zacząć uprawiać seks. Mówił że może wtedy zostanie u mnie w mieście już na zawsze. A że mi na nim strasznie zależało to zgodziłam się.

To straszne!!W głowie mnie się nie mieści jak mogłaś powiedzieć tak a nie walnąć go w morde.Gostek chciał Cię ewidentnie wykorzystać i pewnie-gdyby ktoś tam u góry nad Tobą nie czuwał-to by się stało. :567:

no cóż usprawiedliwia Cię wiek,ale niech to będzie przestrogą dla innych forumowiczek
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 03 lip 2004, 12:49

oj te 16 latki :) Całe szczęście że i Tobie i mnie się "nie udało"...a obaj faceci to faktycznie tylko w pysk
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 03 lip 2004, 13:00

Bardzo Ci współczuję Triniti i mam nadzieję, że już nigdy czegoś takiego nie doświadczysz.
Luca ma rację trzeba było w mordę lać.

A sex bez miłości - no cóż dla mnie nie istnieje, ale kto wie co życie przyniesie.
Póki co sez bez miłości oznaczałby dla mnie właśnie brak przyjemności z poczucia oddania się całym sobą i pewnie byłby nieudany. Co, jak wynika ze sformułowania topiku, może być dla niektórych paradoksem, ale cóż taki już jestem wariat i dobrze mi z tym. :P
;)...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 03 lip 2004, 13:08

A co mają na to powiedzieć ci, którzy muszą to robić żeby przeżyć i jak widać, chętnych do pracy w tym zawodzie nie brakuje.
Ostatnio zmieniony 03 lip 2004, 17:28 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 03 lip 2004, 17:23

Słuchaj Jarku albo jest tak, że muszą przeżyć i to robią, albo są chętni.

Pierwszym współczuję i jednak doradzam próbę zmiany zajęcia, a oczywiście w skrajnych przypadkach wyrwania się ze świata przestępczego.

A drugich nie rozumiem.
;)...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 03 lip 2004, 17:31

oczywiście w skrajnych przypadkach wyrwania się ze świata przestępczego.

Póki co, u nas nie jest to przestępstwo. A gdyby jeszcze nie było przyjemnością, to by dawno to zrobiły/zrobili.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 03 lip 2004, 17:35

No jasne źle się zrozumieliśmy mówiłem o Paniach zmuszanych przez alfonsów, a stręczycielstwo przestępstwem jest i jak dobrze wiesz często wiąże się z innymi zachowaniami, jak to się mówi, penalizowanymi przez KK.

Myślę, że to jasne i jeśli po prostu chcesz się pospierać, to jest to troszkę bez sensu.
;)...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 03 lip 2004, 18:03

Myślę, że to jasne i jeśli po prostu chcesz się pospierać, to jest to troszkę bez sensu.

Nie mam zamiaru się spierać, bo wiem, że chętni/chętne sami się do tego garną. I z tego co wiem, to rezygnują dopiero wtedy, kiedy dla nich przestaje to być przyjemne. ( więc zgodnie z tematem-sex bez miłości dla przyjemności).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 04 lip 2004, 17:54

No teraz na pewno czegoś takiego nie zrobiłabym. Chociaż jak się wracam myślami do tamtych wydarzeń to aż dziwie się, że byłam gotowa to zrobić.

Wczoraj w telewizji leciał program właśnie o dziewczynach które uprawiają seks nie z miłości ale dla przyjemności. Dla mnie to w ogóle coś abstrakcyjnego ale one broniły nawet swoich decyzji.

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 lip 2004, 09:30

Triniti19 pisze:No teraz na pewno czegoś takiego nie zrobiłabym. Chociaż jak się wracam myślami do tamtych wydarzeń to aż dziwie się, że byłam gotowa to zrobić.

Wczoraj w telewizji leciał program właśnie o dziewczynach które uprawiają seks nie z miłości ale dla przyjemności. Dla mnie to w ogóle coś abstrakcyjnego ale one broniły nawet swoich decyzji.

Ciągle sie tu gada o miłosci i sexie . a to są dwie rózne sprawy , które jednak mozna połączyc , ale nie trzeba ! sex bez miłosci dla przyjemnosci , moze byc całkiem całkiem . ale dla odpowiedzich osób , nie córeczek mamusi !! ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 05 lip 2004, 13:35

Krzyś czyżbyś twierdził, że jestem córeczką mamusi ?? :P

Chyba różnica poglądów między dziewczynami a facetami jest taka, iż każda z płci inaczej pojmuje seks. Dla nas seks jest czymś więcej niż zaspokajaniem żądzy. Natomiast dla większości panów jest to po prostu akt i to wszystko.
Ja jak narazie nie wyobrażam sobie siebie jakbym miała się kochać z kimś kogo nie kocham. Wole to robić z osobą którą kocham, którą wiem że i mnie kocha. Czuje się pewniej i bezpieczniej wiedząc to. A odpowiedzialną osobą jestem.

Nie twierdze, że seks bez miłości dla przyjemności jest zły. Jeżeli obu stroną to odpowiada to czemu nie. Ale uważam jednak, że wkońcu zawsze dojdzie do jakiegoś złego akcentu i wtedy któraś strona będzie tego żałowała.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”