jak wiekszosc bedzie za usunieciem to usuwaj
ShoutBox na stronie glownej forum
Moderator: modTeam
Juz glos oddany.
Ja jestem za usunieciem bo rzeczywiscie nic tam sie nie dzieje co tez zniechceca ludzi do zagladania tam. Na poczatku jeszcze zjezdzalam na dol strony a teraz juz zwyczajnie o tym zapomninam bo wiem ze przeczytam tam kolejne "elo", "jest tu ktos?" od gościa.
Pomysł sam w sobie jest fajny wiec nie odrzucalabym go tak calkiem, a poczekała az bedzie wiecej osob na forum wtedy to ma racje bytu. Ponadto dobrzeby bylo gdyby na southboxie wypowiadac mogi sie jedynie uzytkownicy wtedy uniknelibysmy niewiadomoych gosci ktorzy sie z nami witają. To takie moje sugestie
Ja jestem za usunieciem bo rzeczywiscie nic tam sie nie dzieje co tez zniechceca ludzi do zagladania tam. Na poczatku jeszcze zjezdzalam na dol strony a teraz juz zwyczajnie o tym zapomninam bo wiem ze przeczytam tam kolejne "elo", "jest tu ktos?" od gościa.
Pomysł sam w sobie jest fajny wiec nie odrzucalabym go tak calkiem, a poczekała az bedzie wiecej osob na forum wtedy to ma racje bytu. Ponadto dobrzeby bylo gdyby na southboxie wypowiadac mogi sie jedynie uzytkownicy wtedy uniknelibysmy niewiadomoych gosci ktorzy sie z nami witają. To takie moje sugestie

Też się zgadzam, żeby usunąć ShoutBox. Więcej tam piszą goście niż zalogowani użytkownicy. Poza tym i tak chyba o ile dobrze widze po nim nie przeprowadził dłuższej rozmowy niż wymienienie z 2 zdań. Nic na siłe.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
To że się nic nie dzieje na Shoutboxie to nie wina shoutboxa, tylko nas samych. Jeżeli nie chce nam się pisać nic ciekawego, zostawiać informacji itp. to nie dziwmy się, że się nie sprawdza. Wielu traktuje to jak czat w czasie rzeczywistym i stąd to "Elo", "Jest tu ktoś" A to raczej jest forum w forum bez konkretnego tematu. Ja bym to potraktował jako lokalne miejsce do ogłoszeń. Czy usunąć, czy nie to się nie wypowiem, bo nie mam zdania.
Wróć do „Sprawy techniczne forum”