dlaczego sie nie spuszczam?
Moderator: modTeam
dlaczego sie nie spuszczam?
Maly problem,, a mianowicie raczej przyzwyczajony jestem do reki i szybkiego tempa. Podczas seksu z kobieta wiadomo, ze nie da rady tak szybko i ucisk jest troche slabszy. Kobieta juz nie daje rady, a ja nie dochodze, nie ma szans. Nalezy przerwac z handjob, przyzwyczaic sie do seksu z kobieta wylacznie, czy co?? Prosze o konkretne odpowiedzi a nie komentowanie formy w jakiej sie wyrazilem. Krotko, rzeczowo i na temat.
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
no ja mam podobny problem , moge sie kochac 3-4 h plus gra wstepna i tu zaczynaja sie schody
moja kobieta po okolo 2-2.5 h jest juz tak zmeczona ze ledwo zyje
a patrzy jakby miala poweidziec ,, spusc sie i chodzmy spac
"
kiedys po okolo godzine doszedlem to sie mnie spytala czy cos mi sie stalo ze tak szybko ...
aha to i odrazu zapytam , ile razy moze meic kobieta orgazm ? bo z tego co ja zawuzylem to by ze 4 miala zazwyczaj. keidy sie jej spytalem czy udaje to sie do mnie przytulila i stwierdzila ze mnie censored
ps. mam 19 lat , wspolzyje z dziewczyna od 1.5 miesiaca ( rozdziewczyla mnie ) kochamy sie jak najczesciej , 4-5 razy w tyg.
dlugosc czlonka 18 cm jesli to istotne 
moja kobieta po okolo 2-2.5 h jest juz tak zmeczona ze ledwo zyje
kiedys po okolo godzine doszedlem to sie mnie spytala czy cos mi sie stalo ze tak szybko ...
aha to i odrazu zapytam , ile razy moze meic kobieta orgazm ? bo z tego co ja zawuzylem to by ze 4 miala zazwyczaj. keidy sie jej spytalem czy udaje to sie do mnie przytulila i stwierdzila ze mnie censored
ps. mam 19 lat , wspolzyje z dziewczyna od 1.5 miesiaca ( rozdziewczyla mnie ) kochamy sie jak najczesciej , 4-5 razy w tyg.
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
falar, musisz niestety sobie wziąć na wstrzymanie.. to problem zbyt dużego przyzwyczajenia dotyku wrażliwych miejsc członka, po prostu musiałeś przesadzać (i to mocno) z masturbacją! czy masturbowałeś się na gołym żołędziu? pocierając go mocno po prostu przyzwyczaiłeś go do mocnego dotyku
polecam mocną wstrzemięźliwość! rękę odstaw zupełnie!!! to z czasem się uwrażliwi i wtedy może będziesz mógł w normalny sposób dojść ze swoją kobietą do finiszu! Jeżeli jest bardzo źle to polecam wizytę u lekarza seksuologa.. Widzę że masz dziewczynę godną zaufania? na pewno dacie sobie z tym razem radę! może jakieś maści na zwiększenie doznań? popytaj o to seksuologa..

mutek is gutek
---
---
---
---
no nie powiedzialbym.Bash pisze:To chyba logiczne, że im więcej się onanizujesz tym trudniej bedziesz mial dojść...
ja sie nie onanizuje. Ostatnio rzadko uprawiamy seks i po nawet sporej przerwie pare dni temu zostalem obdarzony zajebistym lodzikiem ... trwalo to prawie godzine nie wiem czemu nie moglem dojsc..a gdy doszedlem to prawie nic nie polecialo.
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
saker33 pisze:trwalo to prawie godzine
może właśnie o to chodzi, że za długo? ... a pieszczoty na której części penisa Cie najbardziej rajcują? i powiedz o tym partnerce...
może jesteś za bardzo spięty tym, że masz z tym problemy...ja też czasami mam, kwestia gorszego dnia...rozluźnij się
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”