Słowa podczas sexu.Co o tym sądzicie i czy to lubicie?
Moderator: modTeam
Słowa podczas sexu.Co o tym sądzicie i czy to lubicie?
Jestem ciekawa kochani jak działaja na Was słowa albo krótkie rozmówki.Mnie osobiście to bardzo podnieca.Oczywiście jak zwykle, wszystko z umiarem i nie mam tu na myśli wulgaryzmów!
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Mona Lisa pisze:Krzys pomóż!Co to jest:"edycja postów"?Nie zaznaczyłam czegoś w opcjach zaczynając temat?
edycja postów to jest to ze w prawym górnym rogu własnej napisanj wiadomosci masz taka ikonke (edytuj) klikasz na to i mozesz swój post zmienic ! juz to robiłaś przeciez w innym poscie , ale chodzi o to ze po upływie 24 h nie ma juz takiej mozliwosci bo Mav ją zabrał !! łobuz jeden , a była dostepan tu ona zawsze ! a teraz nie !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
moze sie wstydzi ? ze sasiedzi uslysza etc
krepuje sie a to niedobrze bo ogranicza odczuwanie przyjemnosci
zachec ja zeby dala sie poniesc emocjom , niech krzyczy - niech oglosi swiatu jak jej dobrze i jak wspaniale jej to robisz
na poczatek daj jakas poscielowe w tle - w ciszy wydaje sie ze nawet szept jest krzykiem
moja to na poczatku sie wyglupia i rozne glupoty gada - ale potem czesto uslysze wymialczane "pieprzmnie" "mocniej" etc
jagod sie jej na szczescie nie zachciewa
krepuje sie a to niedobrze bo ogranicza odczuwanie przyjemnosci
zachec ja zeby dala sie poniesc emocjom , niech krzyczy - niech oglosi swiatu jak jej dobrze i jak wspaniale jej to robisz
na poczatek daj jakas poscielowe w tle - w ciszy wydaje sie ze nawet szept jest krzykiem
moja to na poczatku sie wyglupia i rozne glupoty gada - ale potem czesto uslysze wymialczane "pieprzmnie" "mocniej" etc
jagod sie jej na szczescie nie zachciewa
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Student pisze:U mnie nie istnieje temat słow w łozkuCHyba bym sie posrał ze szczescia jak by mi moje kochanie mowilo "pieprz mnie" itp podczas seksu. Niestety nic nie mowi tylko cicho lub troszke glosniej pojekuje... A własnie moje drogie Panie czy jesteście głośne w łozku
??
Jednak słowa mają znaczenie.Wiedziałam!
Czy jesteśmy głośne?Hmm...Zależy co uważasz za "głośne",ale nie masz chyba na myśli arii operowej.
Chyba dużo kobiet jest "głośnych".W czasie sexu wyzwala się taka energia,że wyć się chce.Niewiem,czy krzyczę.Troszkę tak,ale nie jest to wrzask-napewno

"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Czy jestesmy glosne... Wiesz, o to bys musial chyba spytac naszych facetow
, bo samemu dosc trudno to ocenic. Szczerze mowiac nigdy nie skupilam sie na tym czy jestem glosno czy nie, zawsze mamy takie warunki, ze nawet jakbym byla bardzo glosno to by nikomu nie przeszkadzalo. Nigdy o tym nie myslalam.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”