Pissing
Moderator: modTeam
Dla mnie to jest niewyobrażalne. Aż się dziwie jaki sens ma ta ankieta?? Przecież to ewidentne zboczenie- sikanie i sranie na ciało partnera... :563:
P.S. Właśnie zobaczyłam wyniki ankiety- aż 7 osób nie mówi kategorycznie nie. SZOK!!! Przecież to tak obrzydliwe że aż ciężko sobie taką sytuację wyobrazić. Błlleeeee..... :563:
P.S. Właśnie zobaczyłam wyniki ankiety- aż 7 osób nie mówi kategorycznie nie. SZOK!!! Przecież to tak obrzydliwe że aż ciężko sobie taką sytuację wyobrazić. Błlleeeee..... :563:
Ostatnio zmieniony 05 paź 2004, 22:47 przez Aga, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sir Charles
- Weteran
ja sie szczerze przyznam ze jezeli juz przegladam jakiegos hustlera to kucajaca sikajaca laska bardzo silnie dziala na moja wyobraznie.... nie uwazam tego za zboczenie - tzn wydaje mi sie ze pissing nim nie jest w przeciwienstwie do koprofilstwa. Co wiecej jezeli juz mowimy tutaj w kategoriach "zboczen" to w tej hierarchii pissing jest dla mnie "mniej zboczony" niz anal (co nie znaczy ze mowie ze cos z tego jest zboczeniem) 
soul of a woman was created below
Taki, ze jak ktos nie chce na forum publicnzie wyrazic swego zdania ze np probowal lub co innego to moze w ankiecie ktora jest anonimowa. A poza tym jest to pewnego rodzaju statystyka.Aż się dziwie jaki sens ma ta ankieta?
A czy ja pisalem cos o sraniu? O to sie nie pytalem, bo wszyscy razem ze mna by stwierdzili ze to jest obrzydliwe wiec po co o tym gadacsranie na ciało partnera
To to jest sofcik, ludziska takie rzeczy robia, ze sie zoladek wywraca 20 razy i skreca w kokardke.Raczej nie sprobuje czegos tak hardcorowego
Uwazalbym z tym slowem. Zwlaszcza ze co niektorzy za zboczenie moga uwazac inna pozycje jak "po bozemu". Ja bym smial twierdzic, ze dopoki cos nie szkodzi innym to nie jest to zboczeniem. Tak ze tu roznica jest dosc plynna i zalezy od zdania wiekszoci, a jak wiadomo wiekszosc nie zawsze ma racje (wlasciwie to prawie nigdy, ale demokracja jest po to by wiekszosc byla zadowolona a nie po to bo dokonuje madrych wyborow).Przecież to ewidentne zboczenie
Ale koniec o teorii. Czekam na jakies inne posty
- Sir Charles
- Weteran
Kategorycznie się na takie coś nie zgodziłabym. Dla mnie w sikaniu na partnera nie ma nic podniecającego. Poza tym mocz to przecież ciecz która zawiera wszystkie "odpadki" z naszego ciała. Podniecenie w takim momencie - na pewno nie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”