hmmm 4 lata bez normalnego, zadowalającego seksu?

przerąbane człowieku. Normalnie wspołczuje bo sam bym się wykonczył psychicznie i fizycznie po 6 miesiacach bez tego. Niektore kobiety tak maja, że nie lubią sexu, bo same nigdy nie robiły sobie dobrze i nie wiedza co to jest i jak smakuje w pełni udany orgazm, bliskość "napalonych" na siebie osób, chemia miłości i pożadania.

Wg mnie czlowieku skoro ona nie przejmuje inicjatywy w tym względzie to musisz pokazać jej jaka może być z tego rozkosz. Daj jej taki upojny sex by robiło się jej mokro i chciała więcej na samą myśl o tym co jej dałeś.

<lodzik>
Powinienes wykorzystac do tego jakis wolny dzien, kiedy sie wyspaliscie i jestescie wypoczęci. Może powinienes tez zadbać o jej diete i kondycję fizyczną? Moze powinna jesc wiecej potraw z cynkiem i magnezem ktory w pewnym stopniu wpływa na ochote.

Moze wiecej owoców (ananas, brzoskwinie, banany, jabłka, pomarancze) albo platkow owsianych (duzo cynku, magnezu, witamin B i innych), jajek, sera, nabiału. Moze do diety powinna dorzucic troche witamin? A moze ma za malo ruchu? Np. faceci po siłowych ćwiczeniach od razu maja dużo wieksza ochote na te sprawy

podejrzewam ze kobiety cwiczace rozne sporty tez czesciej uprawiaja sex niz te nie cwiczace.

hehehe
A wiec spróbuj tego dnia kiedy jest wypoczęta, wyspana, wytulona, wycałowana, najedzona, rozluzniona (jakis drink alkoholowy) . Mow jej tez duzo ze bardzo ją kochasz, że bardzo ją pociagasz fizycznie, że lubisz jej ciało, piersi, brzuszek, nóżki, tyłeczek. Moze nie czuje sie atrakcyjna? i dlatego nie lubi sexu? Daj jej wszystko by czuła się atrakcyjna, jedyna, wyjątkowa.
Zrób jej masaż plecków, barkow i szyi. Wykorzystaj do tego jakis balsam do ciała o ładnym zapachu. Sam tez ładnie sie wyperfumuj, możesz zakupić tez jakies feromony np. Love and Desire, co może dodatkową ją podkręcić ;d ) Niech w tle gra jakas nastrojowa muzyczka. Po masażu wycałuj jej plecy, szyje, dłonie, paluszki, uszka, oczki, policzki, nosek, brzuszek. Całuj ją namietnie i z oddaniem w usta jakby była najcenniejszą i najsmaczniejszą słodyczą na ziemi. Całuj z jezyczkiem jej uszy, lekko przygryzajac, ale tak by nie zabolalo. Wysmaruj jej piersi miłym w zapachu balsamem i potem namiętnie je wycałuj jezyczkiem najpierw dookoła sutków a je dopiero pozniej. Caluj i muskaj delikatnie palcami tam ja tak dlugo az poczujesz, ze stwardnieją. Potem przejdz troche w dół i wycałuj brzuszek i nóżki. Potem dalej ja całując po wewnetrznych stronach ud i po brzuszku dotykaj cała dłonia jej pussy

az zacznie wyrazniej oddychac. Dotykaj ja tam i cały tyleczek. Potem zacznij lekko podnosic jej boczne scianki majteczek zblizajac sie jezykiem z ud do jej "pussy" ;d

nie zdejmując jej majtek ale przesuwając na bok ich dolną cześć zrób sobie miejsce by dokładnie ją tam wylizać hehehe Po jakimś czasie jak widzisz ze sprawia jej to przyjemnosc sciagnij z niej majteczki i dokoncz robote dotykajac tez jej piersi i sutkow, dotykajac nóg i brzuszka. Doprowadz ja jezykiem do takiego orgazmu jakiego jeszcze w życiu nie miała. Możesz tez zastosowac żele poślizgowe do wymasowania jej cipki to tez podnieca.
Pozatym moze czesciej robcie wspolne kąpiele pod prysznicem?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mozna wtedy wymyc grzecznie całe ciało partnera i razem tulić się w ciepłej wodzie

naprawde miłe uczucie

hehehe
Jest na prawde duzo sposobów by rozpalic partnera, poszukaj w necie i na forach. Powodzenia i głowa do góry uda Ci się