Witam...
..za każdym razem ,kiedy ja i moja dziewczyna sprawiamy sobie przyjemnosc...( palcami,jezykiem) ona mowi,ze strasznie boli ja brzuch!!!
co moze byc tego powodem?
Bol brzucha po pettingu!, minetce
Moderator: modTeam
Re: Bol brzucha po pettingu!, minetce
Piotrek;p pisze:Witam...
..za każdym razem ,kiedy ja i moja dziewczyna sprawiamy sobie przyjemnosc...( palcami,jezykiem) ona mowi,ze strasznie boli ja brzuch!!!
jezeli ta twoja "przyjemnosc" to jej orgazm - to tak jak pisze Mrt , jesli nie ma orgazmu , to spinanie sie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Re: Bol brzucha po pettingu!, minetce
Andrew pisze:Piotrek;p pisze:Witam...
jezeli ta twoja "przyjemnosc" to jej orgazm - to tak jak pisze Mrt , jesli nie ma orgazmu , to spinanie sie
nie bardzo to rozumiem...
po prostu zastanawiam sie czy ja za głeboko nie wkładam paluszków..albo cos w tym rodzaju???
Co nie rozumiesz ? ma twoja Pani podczas tych pieszczot orgazm , czy go nie ma ! Bo jesli nie ma to Mrt nie ma racji , a mam ją ja ! jesli ma orgazmy, to Mrt ma racje , a nie mam jej z kolei zas - ja !
proste , chyba , ze nie potrafisz poznac czy twoja Pani przezywa orgazmy. <browar>
proste , chyba , ze nie potrafisz poznac czy twoja Pani przezywa orgazmy. <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Co nie rozumiesz ? ma twoja Pani podczas tych pieszczot orgazm , czy go nie ma ! Bo jesli nie ma to Mrt nie ma racji , a mam ją ja ! jesli ma orgazmy, to Mrt ma racje , a nie mam jej z kolei zas - ja !
tak ma orgazm!!!!!!!!!!!!!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”