Bo mi się to czasem zdarza. I wtedy albo chłopa mam pod ręką (to sprawa jasna co dalej) albo sama sobie radzę z tym podnieceniem.
do dziewczyn - nagłe podniecenie takie na maxa
Moderator: modTeam
do dziewczyn - nagłe podniecenie takie na maxa
CZy miałyście kiedyś coś takiego, że chwyciło was nagłe podniecenie, ale takie, że jak nie zostaniecie zaspokojone to czułyście, że "eksplodujecie"? (czyli coś jakby totalna chcica
)
Bo mi się to czasem zdarza. I wtedy albo chłopa mam pod ręką (to sprawa jasna co dalej) albo sama sobie radzę z tym podnieceniem.
Mnie tylko cos takiego dopadalo w obecnosci mojego lubego
na szczescie
raz pamietam jak sie na niego rzucilam to bylo pieknie 
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
anita pisze:ja nie mówię o tym, że "o, mam ochotę"... tylko o takim czymś, że cipka aż obcieka soczkami, sutki ci sterczą na maxa i nie wiesz co masz z sobą zrobić....
Ja tez nie mowie o tym ze mam ochote tylko o takiej jakby ekstazie ktora niespodziewanie we mnie weszla:)
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
anita pisze:Edytka:), to się tyczyło sophie
Myslalam ze mnie

Pamietam jak pierwszy raz we mnie wstapila ta ekstaza.. mmm.. akurat wybieralismy sie na premiere jednego filmu wtedy bylimsy na etapie tylko pieszczot z moim kochanym ale to juz zmienilo sie po premierze
"
nEO~ pisze:Kurde, jeszcze nigdy nie slyszalem od kobiety czegos podobnego w realu.. Wszyscy tylko o tym w necie piszaAle dobrze wiedziec
![]()
bo kobiety maja zaciagniety zajebiscie mocny hamulec

wystarczy jednak ze jej sie troche podobasz, fascynujesz etc + jedno piwo czy winko i odpowioedni nastroj, sytuacja i ten hamulec puszcza
kiedys z dziweczyna poszedlem na dyskoteke - bylismy niecala godzine
a ta w trakcje tanca mowi "chce sie kochac" - noz kurcze i po zabawie - trzeba bylo do domu jechac

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Wstreciucha
- Weteran
Wstreciucha pisze:czesto miewam takie momenty , na nieszczescie dla mnie za czestobo w czasie rozlaki oczywiscie trudno przychodzi "rozladowanie"
dokładnie mam to samo

Yasmine pisze:Albo lampka wina i moglabym zgwalcic na miejscu
osz dzisas przypomnieliscie mi jak kiedyś na pewnej imprezie po kilku browarach go "zgłalcilam" przy osobach posrednich,od tamtej pory nie pijam w większych ilosciach alkoholu jak jestesmy razem, bo wtedy włacza mi sie "niedobra" chcica

"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
Anitko, zechciej spojrzeć na ten topic http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=3124
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
No ale pytanko zadane przez kobietę odrazu natrafia na inną odpowiedź.
Aż strach pomyśleć czasami jak blizko są takie chwile.
Wydawało mi sie ze to bujda z tymi rozszeżonymi źrenicami rumieńcem, a to jest jak najbardziej prawda
Jak sobie przypomnę to dość często wydawało mi sie ze moje kumpele wpadały w jakiś dziwny stan.
A może nadal sobie wkręcam.
No ale pytanko zadane przez kobietę odrazu natrafia na inną odpowiedź.
Aż strach pomyśleć czasami jak blizko są takie chwile.
Jak sobie przypomnę to dość często wydawało mi sie ze moje kumpele wpadały w jakiś dziwny stan.
A może nadal sobie wkręcam.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
gracja pisze:chcica?
WCZORAJ! trzyma mnie do dziś, że tez nie ma jakiegos zacisznego (lub troche mniej) miejsca w centrum Wawy
Tyle "wind" w Warszawie , i ten magiczny przycisk "stop" <browar>
i te ubikcje dla inwalidów <aniolek2>
ale uwaga

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:ale uwagabo choc umywalki w nich są nisko zawieszone , to nie siadać na nich ....łamią sie
A co pomyliła Ci się umywalka ze sraczem i żeś se usiadł?

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”