Gadżety erotyczne

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Ja_Maja
Początkujący
Początkujący
Gadżety erotyczne

Postautor: Ja_Maja » 29 cze 2006, 15:52

Ponieważ widuję się z facetem raz/dwa razy w roku, postanowiłam sprawić sobie "najlepszego przyjaciela kobiety", tj wibrator - wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że kompletnie na mnie nie działa.. Multispeed i nic.... Czy to jest normalne.. ??
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 29 cze 2006, 15:52

Eee, nie ten dział :P

No to znaczy że sama zimna maszyna nie da Ci tego co uczucia związane z partnerskim stosunkiem, dobrze chyba :]
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 29 cze 2006, 16:02

Ja_Maja - lepiej poszukaj sobie faceta z bliska, On da Ci na bierząco ciepło swojego ciała i rozkosz kiedy tylko zapragniesz :D
OnlyJusti
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 29 cze 2006, 18:56

Ja_Maja pisze:Multispeed i nic....
<hahaha> <hahaha> <hahaha>

coż po raz kolejny sie potwierdza ze postep techniczny nigdy nie dorowna prawdziwym doznaniom :P ...
popieram onlyjusti, (jak zawsze zreszta)

[ Dodano: 2006-06-29, 18:59 ]
w ogole...raz/dwa razy w roku czy to ma SENS ???????????????????
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Ja_Maja
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ja_Maja » 30 cze 2006, 13:23

OnlyJusti... ale ja chcę tamtego!!!!!!
Ech.. co robić co robić... trza się trzymać :(((
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 02 lip 2006, 15:05

wczoraj kupil 2 wibratorki elektryczne. jeden maly, drugi wielkosci jego peniska. pierwszy raz mialam w sobie takie cuda. normalnie odlot. cos wspanialego. az zaluje ze tyle czasu zwlekalam ze zededydowaniem sie na taka zabawe
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 14 lip 2006, 10:08

nono ja też mam w plani taką zabawkę... pewnie już nie dłogo ale najpierw coś małego potem coś większego... do mojej przedmówczyni w jakich cenach mieścil się twój zakup?

co to założycielki tematy, to chayb w waszym zwiazku tylko ty jesteś ta wrażliwa i wiernie czekajacą kocahną... bo mi się wydaje ze no już cie zdradził...:( a w kwesti wybratora to jak do wszytskie trzeba się przyzwyczaić tak jak do każdje nowej pieszczoty!
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 14 lip 2006, 16:15

Ja_Maja pisze:Ponieważ widuję się z facetem raz/dwa razy w roku

:| to nie pomylka ?
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Symfonia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Symfonia » 14 lip 2006, 16:21

zadurzona pisze:waszym zwiazku tylko ty jesteś ta wrażliwa i wiernie czekajacą kocahną... bo mi się wydaje ze no już cie zdradził...:(
onlyjusti pisze:lepiej poszukaj sobie faceta z bliska, On da Ci na bierząco ciepło swojego ciała i rozkosz kiedy tylko zapragniesz

saker33 pisze:w ogole...raz/dwa razy w roku czy to ma SENS

Co wy dziewczynie takie bzdury piszecie?? Skad mozecie wiedziec jak jej sie uklada i jaki jest jej partner!? wiecej wiary i zaufania w ludzi....jak im pasuje, ze widza sie raz albo dwa razy na rok to niech tak zostanie....! poza tym to nie jest temat tego postu!

Ja_Maja pisze:wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że kompletnie na mnie nie
działa..

moze powinnas inaczej sie piescic niz dotychczas? nie odrazu wkladac i wykladac zabaweczke - tylko na poczatku polozyc ja kolo poduszeczki, zaczac sie glaskac raczkami po ciele i jak juz sie rozpalisz to dopiero dzialac urzadzeniem. albo moze po prostu jest za maly?? :?
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu
Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”