Gadżety erotyczne
Moderator: modTeam
Gadżety erotyczne
Ponieważ widuję się z facetem raz/dwa razy w roku, postanowiłam sprawić sobie "najlepszego przyjaciela kobiety", tj wibrator - wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że kompletnie na mnie nie działa.. Multispeed i nic.... Czy to jest normalne.. 
- Mroczny Piskacz
- Maniak

coż po raz kolejny sie potwierdza ze postep techniczny nigdy nie dorowna prawdziwym doznaniom
popieram onlyjusti, (jak zawsze zreszta)
[ Dodano: 2006-06-29, 18:59 ]
w ogole...raz/dwa razy w roku czy to ma SENS
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
-
- Weteran
nono ja też mam w plani taką zabawkę... pewnie już nie dłogo ale najpierw coś małego potem coś większego... do mojej przedmówczyni w jakich cenach mieścil się twój zakup?
co to założycielki tematy, to chayb w waszym zwiazku tylko ty jesteś ta wrażliwa i wiernie czekajacą kocahną... bo mi się wydaje ze no już cie zdradził...
a w kwesti wybratora to jak do wszytskie trzeba się przyzwyczaić tak jak do każdje nowej pieszczoty!
co to założycielki tematy, to chayb w waszym zwiazku tylko ty jesteś ta wrażliwa i wiernie czekajacą kocahną... bo mi się wydaje ze no już cie zdradził...

zadurzona pisze:waszym zwiazku tylko ty jesteś ta wrażliwa i wiernie czekajacą kocahną... bo mi się wydaje ze no już cie zdradził...
onlyjusti pisze:lepiej poszukaj sobie faceta z bliska, On da Ci na bierząco ciepło swojego ciała i rozkosz kiedy tylko zapragniesz
saker33 pisze:w ogole...raz/dwa razy w roku czy to ma SENS
Co wy dziewczynie takie bzdury piszecie?? Skad mozecie wiedziec jak jej sie uklada i jaki jest jej partner!? wiecej wiary i zaufania w ludzi....jak im pasuje, ze widza sie raz albo dwa razy na rok to niech tak zostanie....! poza tym to nie jest temat tego postu!
Ja_Maja pisze:wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że kompletnie na mnie nie
działa..
moze powinnas inaczej sie piescic niz dotychczas? nie odrazu wkladac i wykladac zabaweczke - tylko na poczatku polozyc ja kolo poduszeczki, zaczac sie glaskac raczkami po ciele i jak juz sie rozpalisz to dopiero dzialac urzadzeniem. albo moze po prostu jest za maly??

Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”