Do środka czy nie?! Oto jest pytanie
Moderator: modTeam
Do środka czy nie?! Oto jest pytanie
Witam!
Mam taki problem, mianowicie: dotychczas wraz z moją dziewczyną zabezpieczaliśmy się jedynie poprzez kondomy. I teraz uzgodniliśmy, że ona zacznie brać pigułki antykoncepcyjne. I w tym twki problem. Nie wiem czy jak już będę miał orgaz to mam oddać nasienie w nią czy na nią... Proszę o pomoc. Czy zdecydowałbym się w nią to czy nie będzie zagrożenia, mnie się wydaje, że nie ale wolałem się zapytać. Z góry dzięki wielkie i pozdrowienia!
Mam taki problem, mianowicie: dotychczas wraz z moją dziewczyną zabezpieczaliśmy się jedynie poprzez kondomy. I teraz uzgodniliśmy, że ona zacznie brać pigułki antykoncepcyjne. I w tym twki problem. Nie wiem czy jak już będę miał orgaz to mam oddać nasienie w nią czy na nią... Proszę o pomoc. Czy zdecydowałbym się w nią to czy nie będzie zagrożenia, mnie się wydaje, że nie ale wolałem się zapytać. Z góry dzięki wielkie i pozdrowienia!
- blacknessie
- Pasjonat
A dotychczas gdzie się spuszczałeś używając prezerwatyw? Na nią?
Tabletki są bardziej skuteczne niż gumki a jak ktoś się nadal boi...niech zacznie budować domki z klocków a nie bierze się za uprawianie seksu.
Tabletki są bardziej skuteczne niż gumki a jak ktoś się nadal boi...niech zacznie budować domki z klocków a nie bierze się za uprawianie seksu.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

fish pisze:Tabletki są bardziej skuteczne niż gumki a jak ktoś się nadal boi...niech zacznie budować domki z klocków a nie bierze się za uprawianie seksu.
tak Cię dziwi, jak ktoś łączy tabletki z gumkami?

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Sir Charles
- Weteran
TedBundy pisze:ak Cię dziwi, jak ktoś łączy tabletki z gumkami?
Przerost formy nad treścią...
Przez pierwszy miesiąc, jak się boicie, możecie dodatkowo używać gumek, dla własnego spokoju. A potem spokojnie możesz kończyć w środku...
Ludzie używają niekiedy jednego i drugiego dlatego, że przeszkadza Im, iż się ulewa. Każdy radzi sobie, jak umie.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ForsakenXL
- Maniak
Sir Charles pisze:TedBundy pisze:Znam wielu, którzy tak robią, dla większego bezpieczeństwa.
Większego? Hm... poduszka powietrzna w wózku widłowym też je chyba poprawia...
W fotelu przed komputerem też można zapiąc pasy dla większego bezpieczeństwa. Nigdy niewiadomo kiedy trąba powietrzna porwie blok do krainy Oz

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
me19 pisze:(te przynajmniej ,w przeciwieństwie do gumek nie osłabiaja doznan faceta)
Ale wywołują podrażnienia i uczulenia i kobiety...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak
me19 pisze:tylko niewielki procent kobiet. a jak nie to ,to zostaje jeszcze sterylizacja
Z tego co się orientuję to jednak całkiem spory. A sterylizacja to faktycznie świetne wyjście
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- ksiezycowka
- Weteran
Problem czy przy pigulkach mozna skonczyc w srodku - normalnie jeszcze debate w rzadzie na ten temat rozpoczac - mohery by znalazly swoje anty......
Moim takim cichym marzeniem jest kiedys skonczyc w srodku podczas seksu - nie mowie tu o dzieciach... nigdy tego nie mialem i nie wiem jak to jest, wiec pozostaje w swerze marzen nadal...
Moim takim cichym marzeniem jest kiedys skonczyc w srodku podczas seksu - nie mowie tu o dzieciach... nigdy tego nie mialem i nie wiem jak to jest, wiec pozostaje w swerze marzen nadal...
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
- Wstreciucha
- Weteran
ja nie kumam jednego. Po co zastanawiac sie nad zmiana zabezpieczenia skoro i tak rozwazamy wciaz spuszczanie sie nie do srodka tylko na zewnatrz, bo mniemam ze rezygnacja z prezerwatywy ma sluzyc swobodnemu spuszczaniu sie w srodek w tym przypadku. 

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
niestety, naleze do tej grupy... biore anty ale i tak chlopak nie kończy we mnie w środku... niestety nie potrafie w sobie tego zmienic... kiedyś uzywalismy tylko gumek no i tak sie zlozylo że coś poszło nie tak... spóżnial mi sie okres, czułam sie potwornie, balam sie zrobic testu... trwalo to pare dni, ciagle myślalam ze jestem w ciązy... to byl najwiekszy koszmar mojego zycia kiedy pomyslalam o wszytskim , o tym że koniec z przyjemnościami.. teraz pieluszki, smoczki itp................... zrobilam test... nie bylam w ciązy... ale tamte dni utkwily mi w pamieci na dlugi czas i chyba dlatego teraz mam takie obawy żeby tylko brac tabletki...
:(:(:(:(:(:(:(:( nawet nie wiecie co czuje, jak mnie to meczy bo chcialabym bardzo aby moje kochanie moglo skończyć we mnie... ale to co sie wydarzylo przewazylo chyba na wszystkim... tak mi źle...
jak dlugo to potrwa... nie wiem.......

jak dlugo to potrwa... nie wiem.......
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
TFA pisze:To niech jeszcze zaloza kombinezony przeciwpromienne "Bio hazard"
a dla mnie, to niech sobie robia co chca-skoro czuja sie jeszcze bezpieczniej. Pomysl tylko ze szkoda Ci ludzi, ktorzy jak im guma peknie nie beda biadolic na forum czy ona jest w ciazy, bo ten problem maja z glowy . Dla mnie akuratnie to nie utrudnianie sobie zycia a upraszczanie, a do tego super komfort w lozku, znika nastepna blokada i mozna niezle otworzyc sie na wspaniale doznania niz gdzies tam wplatywac mysl o ciazy.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wstreciucha pisze:dlaczego ? co zlego w tym ze ludzie chca byc pewni ?
a dlatego, ze chyba nie znaja do konca dzialania jednego i drugiego srodka.
I dlatego,ze jak juz kobita sie truje tabletkami to po co jeszcze gumy.
Czesto w czasie brania tabletek kobiety maja problem z nawilzeniem, a gumka powoduje tylko dodatkowe tarcie. Juz nie mowiac o kosztach takiej podwojnej antykoncepcji.
Wstręciucha... biore anty od kilku m-cy
:(:(:( i wiem, że po tylu m-ach na pewno moge spokojnie się kochać ale gdy tylko wracam myslami do tamtych dni znowu sie zadręczam... niestety tamto zdarzenie dalo mi ostro popalić i dlatego mam takie obawy
bardzo chce top zmienić ale nie potrafie
A jesli chodzi o mój avatar, stwierdzilam że go zmienie bo z tego co zauwazylam niektorzy tez pozmieniali więc i ja postanowilam coś zmienić... A co tamten ci sie bardziej podobal hihi (szkoda tylko, ze avatar a nie...) Jestem zła sama na siebie.....
[ Dodano: 2006-03-11, 22:32 ]
zapomnialam dodać że tylko czasem uzywamy gumek, po prostu... kochamy sie i jest super... ale kiedy moj facet czuje że dochodzi wyjmuje i kończy np. na brzuszku... a za chwileczke dalej sie kochamy... pewnie dla niektorych to głupie i idiotyczne albo nienormalne... ale tak jak wstręciucha napisala... nie musze się obawiać ciąży...
uwierzcie, bardzo ale to bardzo chcę to zmienić

A jesli chodzi o mój avatar, stwierdzilam że go zmienie bo z tego co zauwazylam niektorzy tez pozmieniali więc i ja postanowilam coś zmienić... A co tamten ci sie bardziej podobal hihi (szkoda tylko, ze avatar a nie...) Jestem zła sama na siebie.....

[ Dodano: 2006-03-11, 22:32 ]
zapomnialam dodać że tylko czasem uzywamy gumek, po prostu... kochamy sie i jest super... ale kiedy moj facet czuje że dochodzi wyjmuje i kończy np. na brzuszku... a za chwileczke dalej sie kochamy... pewnie dla niektorych to głupie i idiotyczne albo nienormalne... ale tak jak wstręciucha napisala... nie musze się obawiać ciąży...
uwierzcie, bardzo ale to bardzo chcę to zmienić
- ksiezycowka
- Weteran