Pozdrawiam
PatykU <browar>
Moderator: modTeam
PatyQ pisze:as drogie uzytkowniczki bierze tabletki i kocha sie bez zadnych dodatkowych zabezpieczen?
PatyQ pisze:bez sensu jesli partnerka bierze tabletki maltretowac siebie i nia gumkami
Choc jak ktos sie tak straaaasznie boi i woli jedno z drugim, to prosze bardzo. Ale to tylko swiadczy o tym, ze nie jest sie gotowym na seks...
Owszem, ale gotowosc na seks to takze przyjecie do wiadomosci, ze jednak cos moze sie wydarzyc. Nic nie daje 100% pewnosci tak naprawde...PatyQ pisze:Mi sie wydaje troche inaczej: byc gotowym na seks to co innego niz bycie gotowym na zajscie w ciaze, wychowanie dziecka i zapewnienie mu normalnego dziecinstwa.
PatyQ pisze:Strach przed ciaza na samym poczatku to cos normalnego
PatyQ pisze:jesli podchodzi sie do tego odpowiedzialnie i chce byc sie jak najlepiej zabezpieczonym to wszystko jest ok
PatyQ pisze:I nie chce robic tego z prezerwatywa.
PatyQ pisze:Ile osob z Was drogie uzytkowniczki bierze tabletki i kocha sie bez zadnych dodatkowych zabezpieczen?
PatyQ pisze:byc gotowym na seks to co innego niz bycie gotowym na zajscie w ciaze
Andrew pisze:Logest ...! swietne tabletki , kochaj sie bez obaw !
sophie pisze:Nigdy nie uzywalam gumek, gdy bralam tabletki
PatyQ pisze:A znacie jakies przypadki, ze ktos zaszedl w ciaze pomimo tego, ze bral tabletki?
nata pisze:PatyQ napisał/a:
byc gotowym na seks to co innego niz bycie gotowym na zajscie w ciaze
nie zgadzam się
Mia pisze:...o dojrzalosc po prostu, seks to nie tylko zabawa
nata pisze:obyśmy mówiły tak samo za parę lat starając się o dziecko![]()
nata pisze:jednak nie takie cudne i zdrowe są
moon pisze:Nie ma co sie łudzić że żadnych problemów nie bedzie
A jakie to moga byc np problemy? Skoro sa przewidywalne to czego one moge dotyczyc?
nata pisze:my, baby, chyba najbardziej obawiamy się problemów z zajściem w ciążę
bo ja koniecznie chcę mieć dzidziusia!!!!!!!!!
No i ciązy można nie donosić.
Mia pisze:w koncu to naprawde najpopularniejsza metoda antyoncepcji
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości