Pozdrawiam
PatykU <browar>
Moderator: modTeam

PatyQ pisze:as drogie uzytkowniczki bierze tabletki i kocha sie bez zadnych dodatkowych zabezpieczen?
PatyQ pisze:bez sensu jesli partnerka bierze tabletki maltretowac siebie i nia gumkami
Choc jak ktos sie tak straaaasznie boi i woli jedno z drugim, to prosze bardzo. Ale to tylko swiadczy o tym, ze nie jest sie gotowym na seks...
ciekawosc to pierwszy stopien do piekła
Owszem, ale gotowosc na seks to takze przyjecie do wiadomosci, ze jednak cos moze sie wydarzyc. Nic nie daje 100% pewnosci tak naprawde...PatyQ pisze:Mi sie wydaje troche inaczej: byc gotowym na seks to co innego niz bycie gotowym na zajscie w ciaze, wychowanie dziecka i zapewnienie mu normalnego dziecinstwa.
PatyQ pisze:Strach przed ciaza na samym poczatku to cos normalnego
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
PatyQ pisze:jesli podchodzi sie do tego odpowiedzialnie i chce byc sie jak najlepiej zabezpieczonym to wszystko jest ok
PatyQ pisze:I nie chce robic tego z prezerwatywa.
PatyQ pisze:Ile osob z Was drogie uzytkowniczki bierze tabletki i kocha sie bez zadnych dodatkowych zabezpieczen?
PatyQ pisze:byc gotowym na seks to co innego niz bycie gotowym na zajscie w ciaze
Andrew pisze:Logest ...! swietne tabletki , kochaj sie bez obaw !

sophie pisze:Nigdy nie uzywalam gumek, gdy bralam tabletki
PatyQ pisze:A znacie jakies przypadki, ze ktos zaszedl w ciaze pomimo tego, ze bral tabletki?
nata pisze:PatyQ napisał/a:
byc gotowym na seks to co innego niz bycie gotowym na zajscie w ciaze
nie zgadzam się
Mia pisze:...o dojrzalosc po prostu, seks to nie tylko zabawa
Dzieki nata pisze:obyśmy mówiły tak samo za parę lat starając się o dziecko![]()

nata pisze:jednak nie takie cudne i zdrowe są
moon pisze:Nie ma co sie łudzić że żadnych problemów nie bedzie

A jakie to moga byc np problemy? Skoro sa przewidywalne to czego one moge dotyczyc?

nata pisze:my, baby, chyba najbardziej obawiamy się problemów z zajściem w ciążę
bo ja koniecznie chcę mieć dzidziusia!!!!!!!!!
No i ciązy można nie donosić.
Mia pisze:w koncu to naprawde najpopularniejsza metoda antyoncepcji

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 889 gości