Czego uzywac do depilacji?
Moderator: modTeam
Czego uzywac do depilacji?
Powiedzcie mi czy znacie jakies konkretne i skuteczne kremy,emulsje czy masci do depilacji.Napiszcie czego wy uzywacie do tych celow.Chodzi mi o naprawde skuteczne preparaty, bo ostatnio uzylem jednego i troche dziwne zeczy z tego wyszły...
- blacknessie
- Pasjonat
- Weteran
- Zaglądający
szukam i nie moge znalesc odpowiedzi na moje pytania.jade teraz na biwak i nie bedzie tam za bardzo dobrych warunkow do golenia nog...jak moge sie ich wczesniej pozbyc zeby tam byly ladne i nie musiala ich golic?moze sa jakies kremy zeby wloski tak szybko nie odrastaly?zawsze pozbywam sie wloskow zyletka,ale skutek jest taki ze za wda dni musze to powtorzyc.a chcialabym miec chociaz an tydzien spokoju z goleniem nog..co zrobic?
Wiesz co wydaje mi sie że jeśli chcesz mieć depilacje przynajmniej na tydzień z głowy to możesz użyć wosku na ciepłu lub zimno to jest skuteczne rozwiązanie i pozwala uzyskać długotrwały efekt.JA czasem go stosuje kiedy chce mieć depilacje z głowy na dłuższy czas.Lub mozesz wybrac sie do kosmetyczki ona fachowo pozbędzie sie Twojego owłosienia na jakiś dłuższy czas 
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
Przeszukaj ten temat.
-
- Zaglądający
Eee o coś chicałam zapytać, może zdąrzysz mi odpisac zanim temat zamkną
A jak nie to trudno...
Zwykle odwiedzałam kosmetyczkę, ale teraz żywcem nie mam na to czasu... Zaopatrzyłam się w depilator, co prawda moja całkowicie nadwrażliwa skóra ciężko go znosi (jak każdą ingerencje zresztą...). Użyłam raz dopiero, więc może to czasowe... Ale na drugi dzień włoski odrosły... Oczywiście jasne, cieńkie i rzadsze... ale tak chyba nie powinno być
. Miałaś może taki problem?
Teraz używam po prostu depilatora... i mam problem z głowy na jakieś 2 tyg...
Zwykle odwiedzałam kosmetyczkę, ale teraz żywcem nie mam na to czasu... Zaopatrzyłam się w depilator, co prawda moja całkowicie nadwrażliwa skóra ciężko go znosi (jak każdą ingerencje zresztą...). Użyłam raz dopiero, więc może to czasowe... Ale na drugi dzień włoski odrosły... Oczywiście jasne, cieńkie i rzadsze... ale tak chyba nie powinno być

megane pisze:Użyłam raz dopiero, więc może to czasowe... Ale na drugi dzień włoski odrosły... Oczywiście jasne, cieńkie i rzadsze...
Hmmm niestety osobiście tak nie miałam... nie na drugi dzień. Ale słyszałam o tym że nieraz tak się dzieje a skoro sa rzadsze, cieńsze i jaśniejsze to chyba dobrze nie?
Po pierwszym razie miałam dłuugo opory żeby siągnać znowu ale się przełamałam i teraz w sumie jakoś to znosze.
Nie przejmuj się że skóra cięzko to zniosła... są specjalne kremy po depilacji, które pomagają
ja do depilacji proponuję wosk (kilka "sesji"), no i później kupić sobie depilator i do dzieła... Ja właśnie jestem już po tych "sesjach" woskowych i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona!!! Włoski mi nie wrastają, te c oodrastają są słabsze i cieńsze. Czyli o to chodzi! Mój kochany jest wniebowzięty
:)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”