problem z byla dziewczyna zauroczenie czy cos wiecej????

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

kamil 25
Początkujący
Początkujący
problem z byla dziewczyna zauroczenie czy cos wiecej????

Postautor: kamil 25 » 16 mar 2006, 22:05

Sprawy sie maja tak jestem podlamany ale nie zalamany jeszcze nie. BYlem z dziewczyna 8miesiecy szczesliwe osiem miesiecy pasowalismy do siebie nie bylo klutni zgadzalismy sie w 100% ale od pewnego czasu czyli gdzies dwoch tygodni zaczela klamac i oszukiwac ja zaczele,m weszyc i wyweszylem ze jest ktos nowy .Pojawil sie koles o rok starszy od niej czyli tak ja 25 lat ona 19 on 20 i ja chyba zauroczyl sms meile i w koncu spotkanie i powiedziala ze mne zostawia ale jak jej to wygarnelem ze klamie i nakrzyczalem na nia to to powiedziala i sie z nim spotkala.Mowila ze chce sie wyszalec chce zobaczyc jak jest z innymi chlopakami ale przez ten czas byla szczesluiwa chyba ze dobrze udawala i teraz pytanie czekac na nia bo wiazalismy przyszlosc z soba czy odposcic jej nowa sympatia mieszka 40km od niej a my bylismy z tego samego miasta i chce spotykac sie z nim to pewnie bedzie wygladac ze beda sie wudywac gora 2 razy w tygodniu i to krotko bo jej rodzice i rozdenstwo nie sa jej przychylni wszyscy staneli murem za mna i jak szanowne forum sadzi wroci i zrozumie blad czy bedzie z nim i bedzie szukac dalej powiedzialaz ze mozemy zostac kolegami i nic wiecej i ze raczej nie wroci ale codziennie zmienia zdanie tak jak by nie wiedziala co zrobic.Z gory dziekuje za odpowiedz i nie dodalem ze koles jest nizszy od niej i9 ona sie z tego smiala
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 16 mar 2006, 22:09

Odpusc sobie. Nie da sie zmusic dziewczyny zeby cie kochala. Zreszta od razu widac ze to taki typ co skacze z kwiatka na kwaitek. To juz nie ma sensu. Już po 8 miesiacach Ci wywiaja takie akcje to jak tu z takim człowiekiem wiązać przyszłość?
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 16 mar 2006, 22:14

proponuje nauczyc sie pisac poprawna polszczyzna, a pozniej pisac na forum :)
Wez te błedy popraw, bo tego sie czytać nie da.
Stary pamiętaj, do swojej byłej nigdy nie zostaniesz przyjacielem, to jest NIE REALNE !
Odpuść sobie, albo walcz jak Zawisza Czarny, do upadłego, lub wyśmianego :)
Ostatnio zmieniony 16 mar 2006, 22:31 przez Bash, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
kamil 25
Początkujący
Początkujący
Postautor: kamil 25 » 16 mar 2006, 22:15

wlasnie ze nie nie skacze bo bylem drugim facetem a on jest narazie trzecim ona pisze sms do mnie i dzwoni tak jak by nie mogla sie oderwac biore tez pod uwage odleglosc i ich sfere finansowa i mozliwosci transportu po prostu dla mnie wpadla w zauroczenie i nie wie coma zrobic i ja tez nie wiem co zrobic aby moze wrocila

[ Dodano: 2006-03-16, 22:20 ]
no najlepiej odposcic albo walczyc a czego oczekuje swoim zachowaniem jak pisze i dzwoni czegos brakuje brakuje tak mysle bliskosci drugij osoby ktorej jej koles nie moze dac bo jest za daleko a tel to nie wszystko i cza miec siano
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 16 mar 2006, 22:29

kamil 25 pisze: i jak szanowne forum sadzi wroci i zrozumie blad czy bedzie z nim

Nawet jakby wróciła, to bym Ją jebał już, w dupie miałbym taka dziewczyne
tanebo pisze: co skacze z kwiatka na kwaitek

Bash pisze:Wes te błedy popraw, bo tego sie czytać nie da.

Też bym radził popracować nad pisownią :P Pisze się weź
kamil 25 pisze:wlasnie ze nie nie skacze bo bylem drugim facetem a on jest narazie trzecim

Nie w ogóle nie skacze <hahaha> Mówi, że chce "się wyszaleć i spróbować z innymi facetami", to wcale nie skacze z kwiatka na kwiatek

kamil 25, ale interpunkcję, to mógłbyś poprawić, bo na prawdę nie da się tego czytać <cisza>
kamil 25
Początkujący
Początkujący
Postautor: kamil 25 » 16 mar 2006, 22:33

nie z kwiatka na kwiatek,gdyz pierwszy facet zostawil ja a co do bledow to moja klawiatura tego nieuwzglednia gdyz windows jest w wersji adgielskiej
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 16 mar 2006, 22:33

Coś za często się ostatnio z Bashem zgadzam. Nawet co do błędów... ;)

Takie stare, a takie gł... Co to Twoja pierwsza dziewczyna? Masz dopiero 25 lat i odpuść sobie. Świat się nie kończy na tej dziewczynie.

[ Dodano: 2006-03-16, 22:34 ]
kamil 25 pisze:nieuwzgledni

No ale, do cholery, gramatyki samemu pilnuj. Żaden Windows tego za Ciebie nie zrobi!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 16 mar 2006, 22:35

qbass17 pisze:Też bym radził popracować nad pisownią Pisze się weź

:D Literówka jak szybko pisze. Ale porównaj moj tekst do Jego, staram sie rzucic koiem na to co nabazgram...

qbass17 pisze:Nawet jakby wróciła, to bym Ją jebał już, w dupie miałbym taka dziewczyne

A ja w odbycie, troszke głębiej...
I po co Ci laska która ma Cie gdzieś, i "chce się wyszaleś" ? Ty tez znajdz sobie inna i wyszalej się.

<opcja edytuj> Bardzo przydatna do poprawiania swoich postów :D
kamil 25
Początkujący
Początkujący
Postautor: kamil 25 » 16 mar 2006, 22:39

widze ze kazdy bardzo dodaje otuchy i dobrze radzi ale jak bede z niaszczesliwy to wy spece zalejecie sie lzami dziekuje za ten trud i napisanie tych wyczerpujacych odpowiedzi
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 16 mar 2006, 22:40

kamil 25 pisze:ale jak bede z niaszczesliwy to wy spece zalejecie sie lzami

1. Panuj nad bełkotem, który tworzysz.

Ja mam się zalać łzami? A to niby z Twojego powodu? A co mnie Twoje szczęście obchodzi?
Poza tym... Jak będziesz robi wielką różnicę. :P
"Miarkuj złość.

kamil 25
Początkujący
Początkujący
Postautor: kamil 25 » 16 mar 2006, 22:41

a i jeszcze jedno jak to zostalo napisane po co ci laska jak ma mnie gdzies ja do niej nie pisze i nie dzwonie tylko ona do mnie czytac dokladnie a nie zwracac uwage
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 16 mar 2006, 22:45

kamil 25 pisze:dziekuje za ten trud i napisanie tych wyczerpujacych odpowiedzi

Na prawdę nie ma za co :) <diabel>
kamil 25 pisze:widze ze kazdy bardzo dodaje otuchy i dobrze radzi

To co? Wolałbyś, żeby każdy Ci pisał: "Walcz o Nią" etc.?? Każdy pisze to, co jest najlepszym wg Niego rozwiązaniem!!
kamil 25 pisze:ale jak bede z niaszczesliwy to wy spece zalejecie sie lzami

Życzę Ci tej szczęśliwości z dziewczyną, która chce się "wyszaleć" <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 16 mar 2006, 22:45

Odzywa się, bo chce mieć do kogo przyjść w razie gdyby Jej z Nim nie wyszło.
Nie rób sobie nadziei.
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 16 mar 2006, 22:47

Podsumowując podtrzymuje z tobą kontakt aby mieć "koło zapasowe".
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 16 mar 2006, 22:48

kamil 25 pisze:ja do niej nie pisze i nie dzwonie tylko ona do mnie czytac dokladnie a nie zwracac uwage

A kto Cię zostawił?? Może sam siebie zostawiłeś i chcialeś wypróbować kogoś innego?? Odpowiem Ci- Ona Cię zostawila, bo nie dojrzała do związku, a sądząc po Twoich postach, Ty też nie, bo chcesz być z kimś a ta osoba pewnie ma Cię gdzieś, tylko się nudzi i chce "odświeżyć" znajomość...Ale co tu jeszcze pisać- POWODZENIA z dziewczyną!! <pijaki>
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 16 mar 2006, 22:59

Blagam, pisz stosujac interpunkcje!

Nie wiem, czego oczekujesz? Pewnie, ze mozesz czekac, az do Ciebie wroci. Moze to nawet nastapi. Tylko czy Cie to zadowoli? Wzrosnie Twoje poczucie wartosci, bo okazaesz sie lepszy od niego? Tylko ciekawe ile razy bedziesz zmuszony tak sie sprawdzac?
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 mar 2006, 23:08

Ile to juz trwa jak Cię zostawiła? :>
kamil 25
Początkujący
Początkujący
Postautor: kamil 25 » 16 mar 2006, 23:22

6 dzionkow to trwa. Ona troche sie zakrecila bo po 2 dniach sie do mnie tulila a bylismy kolegami a tez pisze i dzwoni nie wiem co o tym myslec
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 16 mar 2006, 23:25

kamil 25 pisze:6 dzionkow to trwa.

Taki duży chłopak, a taki dziecinny.

I Ty się tak dajesz? Ona Cię zostawia dla innego, a Ty pozwalasz się do siebie przytulać? Trochę męskiego honoru!

Ten świat schodzi na psy...
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 mar 2006, 23:33

A ja jestem po jego stronie.
Poczekaj jeszcze. Zobacz jak bedzie. Jesli zechce wrocić to po pierwsze odpowiedz sobie na pytanie czy jeszcze ja chcesz [bo mzoe sie to jeszcze zdarzyc kiedys], czy zasluguje na to zeby do CIebei wrocic, czy naprawde uwaza swoj wyskok za blad, czy zaluje itd. I jesli wszystko tak to pozwół.
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 17 mar 2006, 10:14

kamil 25 pisze:Mowila ze chce sie wyszalec chce zobaczyc jak jest z innymi chlopakami

Ja bym już po takim tekście ją rzucił. Znaczy to mniej wiecej "chce dać dupy innemu, ale za twoim pozwoleniem". Jak ci naprawde zależy (chociaż sądząc po twoim opisie to lepiej by było dla ciebie się jej pozbyć i urwać z nią kontakt) to daj jej ultimatum: chce być z innym facetem to koniec, bo jeśli nie docenia tego co ma to na to nie zasługuje. Ja osobiście gardze dziewczynami które mając faceta podrywają innego, bo może będzie "lepszym modelem" i takimi które próbują sobie trzymać jakiegoś faceta "na zapas" na wypadek gdyby z innim nie wyszło, a nie chcą być same.

Imho najlepszym wyjściem byłoby powiedzieć jej "Do niezobaczenia", a potem całkowite olanie jej. Jakby nawet wróciła mówiąc, że popełniła błąd, że chce być z tobą to wtedy podsumować ją krótkim "censored suko" i tyle. Ale to tylko moje skromne zdanie. :)
The one thing, that guarantees our freedom and independence, is responsibility.

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

If we stop living because we fear death then we have already died.
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 17 mar 2006, 14:52

frer pisze: podsumować ją krótkim "consored suko" i tyle. Ale to tylko moje skromne zdanie.

I nie tylko Twoje! Też polecam olanie Jej ciepłym moczem! <browar>
Manuello
Bywalec
Bywalec
Postautor: Manuello » 17 mar 2006, 19:02

Wiesz...ja wyznaje zasade ze nie chodzi sie dwa razy do tej samej rzeki...mnie dziewucha rzuciła bo nie była pewna co do mnie czuje...no dobra niech sie zastanowi-pomyślałem. Znam jej kumpelke i ta kolezanka mi mówiła ze dziewczyna sie waha..nie wie co zrobić...ok...z racji ze coś do niej czułęm postanowiłem poczekać...zabiegałem o nia pół roku, byłem z nia na studniówce (czego teraz bardzo żałuję). Pół roku latania za durną babą nic nie wniosło do mojego zycia...no moze poza jednym-jak juz rzuca to tez ją rzucać!!!! dodam ze kilka razy byłem u niej na noc...ona u mnie...ogl;adaliśmy filmy i gadaliśmy ale ile tak mozna...w koncu powiedziała mi ze nic do mnie nie czuje i nie wie czy cokolwiek czuła...ogarneło mnie wszechoobecne i nieokiełznane wku consored nie.
Morały z opowieści:
-nie tracić czasu na swoje byłę.
-klina nalezy zabijać klinem.

p.s: Teraz gdy sie opamiętałem i zacząłem kręcić z inną nagle tej mojej byłej zmienił sie stosunek do mnie...

DLATEGO WSZYSTKIM W PODOBNEJ SYTUACJI RADZE......OLEWAć TAKIE BABSKA..

out..
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 17 mar 2006, 19:07

Manuello pisze:p.s: Teraz gdy sie opamiętałem i zacząłem kręcić z inną nagle tej mojej byłej zmienił sie stosunek do mnie...

Deja vu :)
Jakos nutka zardrości zostaje w człowieku.
Ale...
Manuello pisze:nie tracić czasu na swoje byłę.

I dlatego ja...
Manuello pisze:-klina nalezy zabijać klinem.

I jest mi zajebiście.
Manuello pisze:DLATEGO WSZYSTKIM W PODOBNEJ SYTUACJI RADZE......OLEWAć TAKIE BABSKA..

Niezdycydowane babska wywiesc na Sybir :P
Manuello
Bywalec
Bywalec
Postautor: Manuello » 17 mar 2006, 19:19

Fakt...niezdecydowane po fakcie trzeba tępić. Zaryzykowała naszą przyjaźń i straciła...teraz to juz tylko olewka ;)
Manuello pisze:Deja vu :)
Jakie to zaskakująco czeste zjawisko nie ;)? Zwłaszcza jeśli chodzi o kobiety ;)
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 17 mar 2006, 19:32

Manuello pisze:Jakie to zaskakująco czeste zjawisko nie ? Zwłaszcza jeśli chodzi o kobiety

Ja mam niekiedy wrażenie jakby, moje zycie już kiedyś trwało... I to niebezpiecznie często, moze to jakas choroba :P
A co do kobiet to nawet nie wspomnę, problemów tysiące, a kazdy jeden podobny do drugiego.
Manuello pisze:Zaryzykowała naszą przyjaźń i straciła...teraz to juz tylko olewka

Juz po, pojęcie "przyjażń" po prostu NIE istnieje, jest to nierealne.
Manuello
Bywalec
Bywalec
Postautor: Manuello » 17 mar 2006, 19:47

Fakt...całkiem inaczej patrzy sie na swoją była...nawet jeśli niz juz nie znaczy...to jednak zapach perfum przypomina te chwile...ech ...;) ale olać i odkrywać nowe horyzonty :D
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 17 mar 2006, 22:06

hmmm.... a może zadaj sobie podstawowe pytanie: co was trzymało przez te 8 mieś, odpowiedz sobie szczerze jak to wyglądało i zastanów sie czy jest tego warta
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 18 mar 2006, 19:10

Olivia pisze:Ten świat schodzi na psy...

"... a razem z nim ty" taki cytacik :P
Olivia pisze:Taki duży chłopak, a taki dziecinny.

Dorosły fizycznie, nie oznacza, ze psychicznie też.
kamil 25 pisze: Ona troche sie zakrecila bo po 2 dniach sie do mnie tulila a bylismy kolegami a tez pisze i dzwoni nie wiem co o tym myslec

Jakos nie rozumiem tego cytatu, ale tam...
Przynajmniej wiem co myśleć, takiej dziewczyny nie chcialbym nigdy w życiu.
Manuello pisze:nawet jeśli niz juz nie znaczy...to jednak zapach perfum przypomina te chwile...ech ...;)

Mi przypomina zapach płynu do kąpieli, serio :P
Pachnie tak samo jak jej włosy, od tego czasu już go nie kupuje, a szkoda bo ślicznie pachniał.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2006, 19:18 przez Bash, łącznie zmieniany 1 raz.
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 18 mar 2006, 19:17

Bash pisze: nie rozumię

Bash, błagam! Pisze się "rozumiem"... <zalamka>
Bash pisze:Olivia napisał/a:
Taki duży chłopak, a taki dziecinny.

Dorosły fizycznie, nie oznacza, ze psychicznie też.

Znam takich ludzi :/
Bash pisze:Mi przypomina zapach płynu do kąpieli

A ja mam codziennie ten zapach...uwielbiam, jak i ja pachnę moją Ukochaną... mmmniam :]

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”