Dla mnie powinna się cieszyc szczęsciem brata a nie niszczyc tego...co w sumie jej się udało

Moderator: modTeam

to na pewno dlatego, ze nie miala faceta... Chlopa jej trzeba, chlopa!!
I nie rozumiem na jakiej podstawie ta dziewczyna stwierdziła, że nie jesteś dziewczyną dla jej braciszka. Czy Twoje zachowanie jej nie pasowało, czy faktycznie była zazdrosna? W każdym razie z tego wynika, że niezbyt dobrze Cię znała, więc nie rozumiem... U mnie to jakoś tak wygląda, że siostra dobiera sobie takich facetów, którzy mnie drażnią, poza tym dzięki obecnemu bardzo rzadko bywa w domu, mało tu pomaga i po nocach robi prace na uczelnię, ale mimo to nie próbuję w to ingerować. W końcu to są dorośli ludzie. Ja nie mam prawa decydować, czy ten facet jest dla niej dobry czy nie - w końcu sama do tego dojdzie i jeśli jej tak dobrze, to w porządku. Ech... Nie zazdroszczę takich układów 
A ona jak się uprze, to nie ma zmiłuj...
Ale już jest dobrze <aniolek2>
I ona chyba nie chce, żebym marnowała czas i swoje siły
anitka24 pisze:powiedzcie mi jakie macie stosunki z rodzestwem swojego faceta lub kobiety...........
foxy_lady pisze:anitka24 pisze:powiedzcie mi jakie macie stosunki z rodzestwem swojego faceta lub kobiety...........
siostra mojego chlopaka tez na poczatku podchodzila do mnie z duzym dystansem, ale kiedy poznala mnie lepiej i przekonala, ze fajna ze mnie babka, to wsyztsko sie zmienilo
Opisany przec Ciebie przypadek wyglada niezdrowo, bo to w koncu rodzensto a nie para.
Szkoda, ze spasowalas. Powinnas pokazac tej gowniarze !
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 636 gości