Maverick pisze:Nic nie jest. Jakby na spotkaniu zobaczyl kaszalota to by sie odkochal szybciej niz by mrugnal powiekami. Zauroczyl sie w niej przez net, potem zakochal.
Brak mi slow mlodziencze do tego co piszesz
Moderator: modTeam
Mona Lisa pisze:krzys pisze:To powiedzcie to Saintowi !! :564:
Saint,z tego co mi wiadomo,spotyka się również w realu z internetową miłością :551:
krzys pisze:Ale przyznasz racje , ze wyglad jest wazny czy nie !
krzys pisze:Ale przyznasz racje , ze wyglad jest wazny czy nie !
saint pisze:krzys pisze:Ale przyznasz racje , ze wyglad jest wazny czy nie !
Dla mnie nie bodzczem do milosci jest wyglad i seks I wiesz co cieszy mnei ze tak jak tonapisales cieszys sie z mojej milosci Ale coz innego ci pozostalo skoro sam jej zanac nie mozesz no bo i jak ?
P.S
Dla mnie wywody twoje tu o kochankach sa niczym innym jak podniesieniem swojego ego ktora musi byc bardzo marne Syndrom 16 latka w szkole przed kolegami
Cos ci powiem bez wzgledu na to jaka bede mial zone bez wzgledu na to gdzie bym mial to robic Nigdy nie postawie ja w takim swietle jak ty to robisz tutaj bo dla nie jest to brak szacunku dla drugiej osoby :564:
Teraz wiesz czym dla mnie sa twoje wywody o milosci
krzys pisze:saint pisze:krzys pisze:Ale przyznasz racje , ze wyglad jest wazny czy nie !
Dla mnie nie bodzczem do milosci jest wyglad i seks I wiesz co cieszy mnei ze tak jak tonapisales cieszys sie z mojej milosci Ale coz innego ci pozostalo skoro sam jej zanac nie mozesz no bo i jak ?
P.S
Dla mnie wywody twoje tu o kochankach sa niczym innym jak podniesieniem swojego ego ktora musi byc bardzo marne Syndrom 16 latka w szkole przed kolegami
Cos ci powiem bez wzgledu na to jaka bede mial zone bez wzgledu na to gdzie bym mial to robic Nigdy nie postawie ja w takim swietle jak ty to robisz tutaj bo dla nie jest to brak szacunku dla drugiej osoby :564:
Teraz wiesz czym dla mnie sa twoje wywody o milosci
Zaznac nie mogę , i tu sie mylisz !
Ja sie kochanką nie chwle tylko ukazuje obraz zycia jaki zdaza sie w społeczenstwie , inna rzecz by to odebrac wyciagnać wnioski , jak i zachowania gdy cos sie wydarzy , to swego rodzaju ostrzezenie (czytajcie, bulwersujcie sie , ale wyciagajcie wnioski)
A to ty zony jeszcze nie masz ?>??? majac lat 34 -y To co Ty chcesz dyskutowac chłopie (ale rozumiem ze zawieranie zwiazku w tym wieku moze miec calkiem inne szanse )
Poza tym Saincie , jako duzy chłopiec powinienes wiedzieć iż wiele rzeczy napisanych tu jest przezemnie specjalnie
Moje wywody o miłosci sa wiecej warte nizli jednak Twoje , bo : co myslisz iż trafiła Ci sie jednak kobieta zakochałes sie i juz wiesz ze kochasz bo tak czujesz ? kochasz byc moze , powtarzam , byc moze tak samo jak 16 latek , czyli wszystko co Ci pasuje i sie rusza i gdzie cos zaiskrzyło , tyle ze starszy i moze byc troche inaczej , Nie wiesz tak naprawde co sie stanie gdy zycie postawi Cie przed próbą ! i to ciezką , gadasz bo gadasz , bo tak czujesz , a to za mało o wiele za mało mi nie pisze ze były wczesniej kobiety inne ktorych nie kochałes ! to bez znaczenia ! Jak powiedziałem nie masz próby ! Zyjesz w sielance , jest Ci dobrze ! ciesz sie tym i oby tak było zawsze , czego Ci zycze
krzys pisze:No to przeciez proste ! skoro mialeś zone to ją kochałes ! bo sie z nia ozeniłeś ! co nie ? teraz juz ja nie kcohasz ? acha no tak jest oppcja Ty kochałes, ona odeszła ! a Ty zostałes z cierpienim w sobie zamknietym !
W złym swietle ją a moze Ty jednak nie byłes taki wspaniały ze odeszła ? sam widzisz ze lepiej nie poruszac tego tematu w ogóle ! bo i po co , optowac mozemy na tym co piszes teraz , a teraz jestes szczesliwy ale NIC NIE TRWA WIECZNIE ! :564:
co najwyzej zauroczyc
anitka24 pisze:co najwyzej zauroczyc
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości