wysypka

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

fokus_1987
Początkujący
Początkujący
wysypka

Postautor: fokus_1987 » 10 mar 2007, 11:42

takie pytanie...szczegolnie do panów, nie wiem jakie niektorzy maja do tego podejscie czy cos ale na pewno znajdzie sie kilku facetów którzy że tak powiem dbaja o swoje miejsce intymne a scielsej golą sie w tych okolicach... tu wlasnie moja pytanie? czy po macie jakias wysypke albo czy bardzo swedzi, tzn wiem ze odrosty zawsze tak dzialaja ale czy mozna to zminializowac i czy stosujecie jakies kremy preparaty aby nie bylo podrazniech chyba ze tylko ja mam taki problem. i prosilbym osoby ktore to co pisze smieszy czy nie odpowiada aby nie pisali glupot ktore sa zbyteczne...na temat prosze kompetentne osoby
z góry dziekuje ...

[ Dodano: 2007-03-10, 11:44 ]
sorry ze temat ukzazl sie dwa razy, moj komp jest troche inny :D
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 10 mar 2007, 16:50

fokus_1987 pisze:i prosilbym osoby ktore to co pisze smieszy czy nie odpowiada aby nie pisali glupot ktore sa zbyteczne...na temat prosze kompetentne osoby
z góry dziekuje ...

Oj no, śmiech nie zawsze jest złośliwy i obrócony przeciw Tobie :) I śmiech to nie głupota. Można odpowiedzieć kompetentnie i się przy tym pośmiać, czyż nie? <browar>
Na zgodę link, w którym na pewno znajdziesz mase pomocnych informacji:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 59&start=0
Pozdrawiam :)
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //