tradzik
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
ja, przy swoich 17 latach raczej nie mam. wiadomo co jakis czas pojawi sie pojedynczy a to na czole, w kacikach nosa, ale nigdy nie byl to dla mnie jakis wielki problem. Chyba tradzik mam juz z glowy. OBY!
ale patrzac z innej strony... w wieku 60 lat, gdy juz zaniemozesz to wspomnisz te czasy: meszek na twarzy, tradzik mlodzienczy, zmiane glosu i bedzie to chyba cos przyjemnego. kazdy musi to przezyc. wczesniej, czy pozniej, w wiekszym, badz mniejszym stopniu!
ale patrzac z innej strony... w wieku 60 lat, gdy juz zaniemozesz to wspomnisz te czasy: meszek na twarzy, tradzik mlodzienczy, zmiane glosu i bedzie to chyba cos przyjemnego. kazdy musi to przezyc. wczesniej, czy pozniej, w wiekszym, badz mniejszym stopniu!
"A great song can be found anywhere. Do yourself a favor ang go find the originals"
Mi dzisiaj wyskoczył z nienacka gigantyczny . Ogólnie nie narzekam, bo nie miałem z tym wielu problemów. Podobno trądzik wzmagają również dania pikantne. Na sobie nie zauważyłem
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Sir Charles
- Weteran
DeadHorse pisze:ja, przy swoich 17 latach raczej nie mam. wiadomo co jakis czas pojawi sie pojedynczy a to na czole, w kacikach nosa, ale nigdy nie byl to dla mnie jakis wielki problem. Chyba tradzik mam juz z glowy. OBY!
nie mow hop przed zachodem slonca powiem Ci ze tradzik moze sie pojawic nawet po maturze dopiero... co by nie mowic uwazam ze jest to strasznie upokarzajace - w koncu twarz jest wizytowka czlowieka...