tradzik

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 28 gru 2004, 13:54

ja mysle ze kazdemu pomaga to o czym jest przekonany ze mu pomaga - to sie chyba nazywa biosprzezenie zwrotne czy jakos tak :)
soul of a woman was created below
canon
Bywalec
Bywalec
Postautor: canon » 28 gru 2004, 18:41

w takim razie chcialbym zeby pomagalo mi piwo i batoniki :D
Awatar użytkownika
DeadHorse
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: DeadHorse » 05 sty 2005, 10:03

ja, przy swoich 17 latach raczej nie mam. wiadomo co jakis czas pojawi sie pojedynczy a to na czole, w kacikach nosa, ale nigdy nie byl to dla mnie jakis wielki problem. Chyba tradzik mam juz z glowy. OBY!

ale patrzac z innej strony... w wieku 60 lat, gdy juz zaniemozesz to wspomnisz te czasy: meszek na twarzy, tradzik mlodzienczy, zmiane glosu i bedzie to chyba cos przyjemnego. kazdy musi to przezyc. wczesniej, czy pozniej, w wiekszym, badz mniejszym stopniu!
"A great song can be found anywhere. Do yourself a favor ang go find the originals"
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 05 sty 2005, 15:03

teraz ostatnio mi skubańce powyłaziły ale już się w miarę z nimi uporałem :P
najgorsze są pod żuchwą :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 05 sty 2005, 17:06

Mi dzisiaj wyskoczył z nienacka gigantyczny :D. Ogólnie nie narzekam, bo nie miałem z tym wielu problemów. Podobno trądzik wzmagają również dania pikantne. Na sobie nie zauważyłem :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 05 sty 2005, 17:09

DeadHorse pisze:ja, przy swoich 17 latach raczej nie mam. wiadomo co jakis czas pojawi sie pojedynczy a to na czole, w kacikach nosa, ale nigdy nie byl to dla mnie jakis wielki problem. Chyba tradzik mam juz z glowy. OBY!

nie mow hop przed zachodem slonca :P powiem Ci ze tradzik moze sie pojawic nawet po maturze dopiero... :/ co by nie mowic uwazam ze jest to strasznie upokarzajace - w koncu twarz jest wizytowka czlowieka...

Wróć do „Zdrowie i uroda”