P.S.: a co można zrobić by troszkę nabrała kolorku? nie chcę solarium, bo w lecie i tak nabieram ładnego kolorku:)a za solarium nie przepadam... ale za to mam balsam brązujący, lecz czy są inne metody? Dziękuję za odpowiedzi:*

Moderator: modTeam

jin pisze:Ja tam nie lubie opalenizny po solarkowej u dziewczyn.. Widac szczegolnie u blondynek
C!3k4w4 pisze:mam mleczny kolor cery i jestem brunetką... chodzi o to czy waszym zdaniem posiadanie mlecznej cery może być zaletą?

mam mleczny kolor cery i jestem brunetką.
C!3k4w4 pisze:chodzi o to czy waszym zdaniem posiadanie mlecznej cery może być zaletą?
C!3k4w4 pisze:a co można zrobić by troszkę nabrała kolorku? nie chcę solarium, bo w lecie i tak nabieram ładnego kolorku:)a za solarium nie przepadam... ale za to mam balsam brązujący, lecz czy są inne metody?
A serio - po co te wszystkie marchewki, samoopalacze i kremy brązujące? Tak Ci źle we własnej skórze? Ja wiem, że dziewczyny lubią zmiany (i brąz
), ale idiotyzmem jest dla mnie chodzenie cały rok na solarium, farbowanie włosów wciąż na inny kolor, doczepianie tipsów, paradowanie w butach na 5-cm obcasach i wszystkie te sztuczne transformacje mające na celu ukrycie prawdy, natury. Nie łatwiej porzucić sztuczki, polubić siebie i nauczyć się akcentować to, co w sobie najbardziej lubimy Pegaz pisze:Wole taką skóre niż opalenizne

krzyniu pisze:a ja nie lubie bladej cery, zdecydowanie wole opalone dziewczyny a w dzisiejszych czasach nie jest to zaden problem

krzyniu pisze:zdecydowanie wole opalone dziewczyny a w dzisiejszych czasach nie jest to zaden problem

takby bylo jesli by sie nie myla,jamaicanflower pisze:fakt, że nie dba o siebie i tym samym jest nieatrakcyjna![]()
agna 24 pisze:a ja mam mleczna cere, piegi i naturalnie rude wlosy i dla mnie problemem jest opalic sie nawet w solarium.
nigdy nie mialam zadnych kompleksow z tego powodu, ze jestem bladziocha
Joasia pisze:Jak dla mnie opalenizna w środku zimy wygląda sztucznie.
jamaicanflower pisze:Szczerze zazdroszczę![]()
krzyniu pisze:a ja nie lubie bladej cery, zdecydowanie wole opalone dziewczyny a w dzisiejszych czasach nie jest to zaden problem
C!3k4w4 pisze:mam mleczny kolor cery i jestem brunetką... chodzi o to czy waszym zdaniem posiadanie mlecznej cery może być zaletą?
Dzindzer pisze:zumiem, ze Tobie podobaja sie opalone. ale czemu z tego powodu maja sie opalac kobiety

Dzindzer pisze:Ty nie zazdrośc, Ty wklej jakas babgke z taka cera bo nie wiem czy wiem o czym piszecie
krzyniu pisze:skura

jamaicanflower pisze:Kojarzysz zespół Evanescence - wokalistka ma albo skórę, albo makijaż taki mleczny![]()
jamaicanflower pisze:Mam!

jamaicanflower pisze:kremowa, mleczna skóra zawsze mi sie wydawała arystokratyczna, poetycka taka.
jamaicanflower pisze:Kojarzysz zespół Evanescence - wokalistka ma albo skórę, albo makijaż taki mleczny![]()

NIestety nie kazdy. Poznalam taka jedna ruda kobiete kiedys. Ratowniczke - caly okres letni na plazy. I fakt skora opalana na czerowno popalona czasem i kremy itd a potem - blada jak byla. "Rudy typ" tak ma bardziej badz mniej. Dlatego nie lubie rudych.krzyniu pisze:ale opalic sie moze kazdy tylko zalezy od tego jak wiele razy musialby pojsc na to solarium i na jak dlugo pojdz zapytaj sie do takiego punktu po prostu
MI czasem tak. Czasem i perelki wsrod rudych znajde - choc jedynie kobiety. Wsrod mezczyzn zadnego nie spotaklam perelkowatego. Np ta Pani -> http://film.onet.pl/F,11242,plakat.htmlDzindzer pisze:ie podoba mi sie taka chorobliwie blada

moon pisze:Np ta Pani ->
krzyniu pisze:bajecznie jak ta zretuszowana pani
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
moon pisze:Liczy sie efekt
. Ta bladzizna dodaje jej uroku.

krzyniu pisze:,agna 24 pisze:a ja mam mleczna cere, piegi i naturalnie rude wlosy i dla mnie problemem jest opalic sie nawet w solarium.
nigdy nie mialam zadnych kompleksow z tego powodu, ze jestem bladziocha
ale opalic sie moze kazdy tylko zalezy od tego jak wiele razy musialby pojsc na to solarium i na jak dlugo pojdz zapytaj sie do takiego punktu po prostu

Yasmine pisze:Mi sie bardzo podoba Amy Lee
agna 24 pisze:nie mam zadnych kompleksow z tego powodu ze jestem blada, nie bede na sile ise opalac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1027 gości