tanebo pisze:Brzydki nie był
dla mnie był i to bardzo
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:Joasia pisze:Z kolei ja uważam że nie jest taka zła![]()
taka zła nie jest, ale na pewno nie piekna dla mnie, no pasztetem to nie nazwe jej, ale nie podoba mi sie za bardzo
mrt pisze:Połowa to geny, połowa wykorzystanie potencjału. Jak ktoś dostanie z ideału 35% i powiększy to do 70, to ten z 60 z urodzenia niech się schowa

eng pisze: to jakie mamy możliwości i potencjał na starcie nie zalezy od nas, zalezy tylko od materiału genetycznego który został nam dany ...
I to tak naprawdę decyduje jak 'z grubsza' będzie teoretycznie wyglądało nasze życie...
Sir Charles pisze:To czy do nas ktoś mówi, czy nam ktoś czyta na głos jak jesteśmy mali nie zależy ani od nas, ani od genetyki. A wpływ ma fundamentalny

eng pisze:Charlie, ale nie mówimy o tym co kto robi potem ze swoim życiem tylko jak w momencie narodzin ma się pewne rzeczy dostepne ( potencjalnie ) w zasięgu ręki a inne kompletnie niedostepne...
TFA pisze:Lina, garbatego nosa, wytrzeszczu oczu albo zebow co drugi wystąp ani nóg prostowanych na beczce sportem ani dbaniem o siebie nie ukryjesz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 936 gości