Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Maverick pisze:Znajdzcie lepiej foty tej 19tki z marcowego playboya co tak glosno sie o niej zrobilo

TedBundy pisze:Pan dyrektor powiedział dziewczynce "naraaa!!!!" ze szkółki. I bardzo dobrze.

Sir Charles pisze: Przypominasz Nicholsona z początku "Lepiej być nie może". Życzę Ci podobnej ewolucji

Poza tym to pachnie mi komedią romantyczną, a tych nie cierpię
ojoj, coś obniżasz loty.....Wstreciucha pisze:ZAGUBIONY

TedBundy pisze:miast ustosunkować się do przekazu mojego posta??
Sir Charles pisze:Gdzie zresztą czarno na białym udowodniłem Ci hipokryzję.

TedBundy pisze:nie bojący się podejmować radykalnych i kontrowersyjnych decyzji
TedBundy pisze:za to chwała, że ktoś znów kopnął w "cojones" polityczną poprawność...
) on dał tej nowej, nieukształtowanej jeszcze do końca poprawności najpełniejszy wyraz. Pieprzony oportunista, który trzęsie tyłkiem ze strachu o swoją posadkę. Tu przyznam Ci rację - faktycznie widzi dalej niż czubek własnego nosa. ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Sir Charles pisze:Narodowy Instytut Wychowania
Sir Charles pisze:zamiast rozsadnych i sprawiedliwych
Sir Charles pisze:Pieprzony oportunista, który trzęsie tyłkiem ze strachu o swoją posadkę.

Maverick pisze:Dziewczyna pelnoletnia to nic mu do tego.

Nie będzie jajko od kury mądrzejsze, nie będzie pannica bez matury narażać dobrego imienia szkoły - i tyle!

moon pisze:Tu jest miejsce na komentowanie zdjec erotycznych a nie afer wkoło nich!
Więc to, że przez 40 stron czegoś takiego nie było nie oznacza, że to ma być od razu offtop. Zwłaszcza, że jesteśmy - od niedawna - we wszystkich innych.
Ale nawet w dziale tematycznym to nie byłby offtop.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1293 gości