agnieszka.com.pl • Wyraź to. Czymkolwiek to jest. - Strona 375
Strona 375 z 420

: 22 wrz 2011, 07:58
autor: Yasmine
księżycówka pisze:Mam puder i nie wiem jak tego się używa. :?

Nie martw się, ja też nie wiem :).

Mijka, jak to się stało, że WY jesteście razem :)??!!

A tak na maginesie, to dlaczego urlopy tak szybko mijają? I znów idzie zima :(.

: 22 wrz 2011, 09:47
autor: ksiezycowka
Yasmine pisze:I znów idzie zima
Wypluj te słowa! <cisza>

: 22 wrz 2011, 15:48
autor: lollirot
Chryste, nie wiem, w co ręce włożyć. W biurze siedzę po nocach, bo nie mam kiedy w dzień. O jedzeniu przypomina mi mąż.
Kocham jak tyle się dzieje <zakochany>

: 23 wrz 2011, 22:42
autor: Mijka
Yasmine pisze:Mijka, jak to się stało, że WY jesteście razem

Nie wiem, każdy mnie o to pyta, bo Ci, którzy znają tę historię, to są mocno zaskoczeni. Ja też jestem zaskoczona. To miesiąc dopiero, a ja już częściej jestem u niego, niż u siebie i nie odczuwam negatywnych skutków intensywności spotkań, ba, chcę więcej. Wpadliśmy na siebie na fetsiwalu we Wrocławiu, ale wpadamy na siebie co roku, wyciągnął mnie do baru na wódkę, ale i to się wcześniej zdarzało. Potem zaczął pisać, zaprosił na kolejną wódkę, jak już wróciliśmy z festiwalu. Powiedział, że ma nadzieję, że wyszalalam się przez te lata i jestem teraz gotowa na wszystko, co chce mi dać :)

: 28 wrz 2011, 18:18
autor: kot_schrodingera
Ktoś ma tu pleya?

: 28 wrz 2011, 18:47
autor: Nemezis
Ja mam.

: 28 wrz 2011, 19:40
autor: ksiezycowka
kot_schrodingera pisze:Ktoś ma tu pleya?
Ja mam tylko Playa.

: 28 wrz 2011, 20:22
autor: kot_schrodingera
księżycówka pisze:Ja mam tylko Playa.
i jak wygląda zasięg? Pamiętam że kiedyś był z tym problem...

: 28 wrz 2011, 21:08
autor: ksiezycowka
Nigdy nie miałam problemu z zasięgiem. Zawsze miałam, nawet pod ziemią (w sensie w metrze) jak inni nie mieli.

: 28 wrz 2011, 22:48
autor: Mati
play działa na przekaźnikach plusa :)

: 29 wrz 2011, 09:55
autor: Martinoo
Hey ho!
O rany, rany znowu same zmiany!

Interesuje się ktoś żywo aktualnym rynkiem pracy? Pracę mam ale chętnie zmienię...
Nie szuka ktoś informatyka?

: 29 wrz 2011, 10:10
autor: Alamakota
Martinoo pisze:Hey ho!
O rany, rany znowu same zmiany!

Interesuje się ktoś żywo aktualnym rynkiem pracy? Pracę mam ale chętnie zmienię...
Nie szuka ktoś informatyka?


Informatyka, który definiuje siebie jako "informatyk", to chyba mało kto :)
To trochę zbyt szeroka dziedzina, żeby pozwalać sobie na niespecyfikowanie co konkretnie potrafisz robić.

Tak czy owak, i tak nie pomogę. Po prostu rozbawiło mnie to :)

: 29 wrz 2011, 11:01
autor: Martinoo
Alamakota pisze:To trochę zbyt szeroka dziedzina, żeby pozwalać sobie na niespecyfikowanie Co konkretnie potrafisz robić.


Jestem jak 3 - klasowiec z Baldur`s Gate (bardo-wojowniko-nocny zabójca albo coś w ten deseń) jak Lonardo da Vinci w wersji informatycznej, jak uniwersalne towary zamawiane z TV MANGO.

Alamakota pisze: Po prostu rozbawiło mnie to :)


Twoje rozbawienie wynika z mojej ogromnej inteligencji która pozwala mi łączyć wyrazy w zabawne iscie konstrukcje. To kolejna z moich cech.

: 29 wrz 2011, 11:35
autor: Alamakota
Martinoo pisze:
Alamakota pisze:To trochę zbyt szeroka dziedzina, żeby pozwalać sobie na niespecyfikowanie Co konkretnie potrafisz robić.


Jestem jak 3 - klasowiec z Baldur`s Gate (bardo-wojowniko-nocny zabójca albo coś w ten deseń) jak Lonardo da Vinci w wersji informatycznej, jak uniwersalne towary zamawiane z TV MANGO.

Alamakota pisze: Po prostu rozbawiło mnie to :)


Twoje rozbawienie wynika z mojej ogromnej inteligencji która pozwala mi łączyć wyrazy w zabawne iscie konstrukcje. To kolejna z moich cech.


Powodzenia na rynku pracy :)

: 29 wrz 2011, 14:20
autor: Mati
aaaahh...witaj urlopie :D słodkiego obijania się nadszedł czas... <piwko>

: 29 wrz 2011, 17:41
autor: ksiezycowka
Martinoo pisze:Nie szuka ktoś informatyka?
Moja upadająca firma, z której jutro odchodzę :D

: 29 wrz 2011, 21:52
autor: Andrew
Mati pisze:play działa na przekaźnikach plusa :)

czy aby na pewno ? tylko na ich ...

: 29 wrz 2011, 22:06
autor: Nemezis
Andrew pisze:czy aby na pewno ?

Tak, na pewno.
Generalnie nie mam problemów z zasięgiem.

: 29 wrz 2011, 22:19
autor: Andrew
bład .... play ma tez swoje nadajniki , z jakich kozysta masz na telefonie [:D]
nie masz problemów bo siedzisz na miejscu ...w okreslonym miejscu , rusz sie w swiat , a poznasz owe problemy <piwko> <przytul>

: 29 wrz 2011, 22:28
autor: Dzindzer
Andrew pisze:bład .... play ma tez swoje nadajniki , z jakich kozysta masz na telefonie [:D]
nie masz problemów bo siedzisz na miejscu ...w okreslonym miejscu , rusz sie w swiat , a poznasz owe problemy <piwko> <przytul>

Po co jej świat ?
wystarczy mój blok. Plus ma super zasięg, Play jakimś cudem bardzo kiepski, nawet w tym samym telefonie.

: 29 wrz 2011, 22:39
autor: Andrew
Bo przy przeciążeniach (jak mi wiadomo ) najpierw sa realizowane połaczenia plus , a play czeka w kolejce i jest syfik <diabel>

: 29 wrz 2011, 23:01
autor: Nemezis
Andrew pisze:nie masz problemów bo siedzisz na miejscu

Póki co mieszkam w małym miasteczku i nie narzekam na zasięg. Jak jeżdżę do Lbn (a to podobno ta gorsza Polska, gdzie wszystko jest gorsze) to jest ok. W Wawie tak samo w porządku. We Francji też było bezproblemowo.

Może i mało kiedy mam pełny zasięg, ale większych problemów z dzwonieniem nie miewam. Jak już są, to porównywalne do tych, co miałam w orange.

Andrew pisze:Bo przy przeciążeniach (jak mi wiadomo ) najpierw są realizowane połaczenia plus

No ja tam nie mam parcia, by w pierwszą godzinę Nowego Roku od razu wydzwaniać z życzeniami.

: 30 wrz 2011, 09:44
autor: Dzindzer
Andrew pisze:Bo przy przeciążeniach (jak mi wiadomo ) najpierw sa realizowane połaczenia plus , a play czeka w kolejce i jest syfik <diabel>


Ale u mnie jest zawsze kiepski zasięg.

: 30 wrz 2011, 22:37
autor: Andrew
Dzindzer pisze:Ale u mnie jest zawsze kiepski zasięg.

to moze zmien telefon
bo ...
ja mam dwa, na HTC-ku nie swieci sie zadna z kresek zasiegu , a jak juz jedna to jest dobrze - mimo to telefon działa , w porywach swieca sie 3 kreski . Nokia - pełen zasieg - wszystkie kreski sie swieca , na telefonie mojej Myszki - to samo - pełen zasieg .
czasami mam też motorolę przy sobie - tez ma kiepski zasieg jak to potocznie sie zwało mówić [:D]

: 30 wrz 2011, 23:00
autor: Dzindzer
to moze zmien telefon

Kilka miesięcy temu zmieniałam. U mnie w bloku jest kiepski zasięg w Play i już, posiadam więcej niż jeden telefon.
Plus śmiga mi zawsze i w każdym.

Andrew pisze: nie swieci sie zadna z kresek zasiegu , a jak juz jedna to jest dobrze - mimo to telefon działa

Jak u mnie przestaje świecić to sobie nie pogadam.

: 01 paź 2011, 11:12
autor: lollirot
U mnie to też chyba kwestia telefonu, bo tylko mój ma zasięg po jednej części mieszkania <chory> Inni niezależnie od sieci nie mają problemu.

: 01 paź 2011, 12:59
autor: Mijka
Ja się też zastanawiałam nad Playem, ale właśnie martwi mnie zasięg. Drugą opcją jest abonament, no ale nie wiem, nigdy nie miałam, choć w sytuacji, kiedy rachunki za telefon na kartę, nie wiem jakim cudem, bo nie dzwonię, dochodzą mi do 100zł miesięcznie to i tak by się opłacało.

: 01 paź 2011, 13:46
autor: Andrew
mam w play - na karte - doładowuje po 30 zł starcza mi to spokojnie na miesiac , a czasem dłuzej ,a ja mało wcale nie gadam , tyle , ze duzo tez nie .
gdy byłem w era , rachunki siegały po 160 zł byłem w abonamencie !! poem nagle taki skok <zalamka>

: 01 paź 2011, 13:55
autor: Mijka
Właśnie to samo słyszałam i chciałam z Orange na kartę przejść na Play Fresh. Ja nie rozmawiam praktycznie w ogóle, ale za to sporo piszę.

: 02 paź 2011, 14:59
autor: Yasmine
Mijka pisze:Powiedział, że ma nadzieję, że wyszalalam się przez te lata i jestem teraz gotowa na wszystko, co chce mi dać :)

Że niby czekał na Ciebie :>

Ja też mam play i zasięg do dupy.