zastanwaiam sie nas tymi tez granitowymi . Słowem wszystko o patelniach - bo szlag mnie trafił dzis konkretnie jak mi sie ryba przykleiła do takowej i to postawilo kropke nad i!
dziekuje <browar>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
zastanwaiam sie nas tymi tez granitowymi . Słowem wszystko o patelniach - bo szlag mnie trafił dzis konkretnie jak mi sie ryba przykleiła do takowej i to postawilo kropke nad i!

TFA pisze:A dla mnie najlepsza jajecznica wychodzi na zwyklej, ruskiej, metalowej patelni
I chyba muszę wszystko przerobić jeszcze raz, bo wnioski mam zadziwiające. Tefal okazuje się jedyną firmą stabilną w swej niedoskonałości. Każda z 4 ich patelni używanych przeze mnie miała kiepską powłokę teflonową, która szybko się zużywała. Modele z czerwonym kółeczkiem - znacznikiem nagrzania już totalna pomyłka.

ja potrzebuje patelni - do czego ona służy to ja wiem, tym bardziej, iż pisalem o przklejonej rybie, a nie jajkach
reszty komentowac nie zamierzam.
Wujo Macias pisze: Jak i spacje przed kazdym znakiem interpunkcyjnym w kazdym Twoim poscie.
nie na 50, a na po prostu innym ! czyzby liczby pojedynczej w moim poscie nie zauwazylaś ? Po drugie o co mam pytac ? ja problemów sexualnych nie mam...
A ze inni mają inaczej i ich to smieszy
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1460 gości