A ze dzis sobie zakupilam lokowke, to chcialam zapytac kreci ktoras tak wlosy?
Jak sie czeslam na bal u fryzjera to loczki wychodzily slicznie wiec sie skusilam
Bede wdzieczna za wszystkie porady, lokowka w drodze dopiero
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Mia pisze:lokowka w drodze dopiero
Tez mialabym ochote sie skusic, ale... Dla mnie lokowka to caly czas takie zelazne ustrojstwo co wlosy palilo straszliwie. Mama mi czyms takim krecila jak bylam mala. Ale teraz sa chyba bardziej cywilizowane, co?Mia pisze:Poszperalam na forum i byl temat o papilotach ale nie ma lokowkach
A ze dzis sobie zakupilam lokowke, to chcialam zapytac kreci ktoras tak wlosy?
Jak sie czeslam na bal u fryzjera to loczki wychodzily slicznie wiec sie skusilam
Bede wdzieczna za wszystkie porady, lokowka w drodze dopiero

Nepalczyk pisze:Co do samego tematu, osobiście lubię proste włosy, lub lekko pofalowane, dziewczyna musi mieć naprawdę specyficznie ładną twarz, aby ładnie się prezentować w kręconych włosach.
Dzindzer pisze:Zazdroszcze Ci Mia mozliwosci loczkowania sie, ja w loczkach nie wygladam za dobrze
Nepalczyk pisze:Co do samego tematu, osobiście lubię proste włosy, lub lekko pofalowane, dziewczyna musi mieć naprawdę specyficznie ładną twarz, aby ładnie się prezentować w kręconych włosach.
złotooka kotka pisze:Mia, takie cos kosztuje kolo 30zl?
Nepalczyk pisze:Włoski kręcicie żeby podobać się facetom, pod pretekstem, że niby robicie to dla siebie.

Mia pisze:a mi sie wydaje ze wygladam dobrze![]()

Coś w tym jestSir Charles pisze:Kręcą z powodu innych kobiet pod pretekstem podobania się facetom. Zresztą to samo tyczy się makijażu, ciuchów itd
Jawka pisze:Mnie "lokówkowe-loki" nie podobają się. Chyba, że masz naturalny skręt i lokówką go tylko podkreślisz.
Jawka pisze:Coś w tym jest
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

No ja mamMia pisze:no ale dobra, naprawde nikt nie ma lokowki?

Cold Princess pisze:a w jakim przedziale cenowym szukasz Mia ? TA jest bardzo sympatyczna
A Tobie co ten intelekt odebrało?:/ O posiadanie grzywki nie podejrzewam....Nepalczyk pisze:odejmujące nie tylko urodę ale i intelekt kobiety.
Na słuche, bez pianki. Dla podkreślenie używałam wosku do włosów. Nabłyszcza i podkreśla skręt.Mia pisze:no dobra, to jak uzywalyscie to na suche wlosy, z pianka?
Im mniejsze pasma tym krócej "dochodzą" i są mocniej skręcone.Mia pisze:wlosy sie dzieli na grube czy cienkie pasma?
Nola pisze:a niby dlaczego? wytłumacz mi to proszę
Jawka pisze:Im mniejsze pasma tym krócej "dochodzą" i są mocniej skręcone.
Tak, na "czuja"Mia pisze:mhm. a bede w stanie sobie zakrecic wlosy z tylu? czy nie bardzo?
bo na razie ciezko mi to sobie wyobrazic, jestem antytalencie jesli chodzi o czesanie
Jawka pisze:Prostownica ma obudowane blaszki, lokówka nie, więc łatwiej sie oparzyć.
Mia pisze:Nola napisał/a:
a niby dlaczego? wytłumacz mi to proszę
Nolaa prosze Cie
nie zeby mi to przeszkadzało, ale wkurza mnie, że nasmiecił swoimi durnotamiMia pisze:dotychczas jak nie chcialo mi sie nawijac wlosow na papiloty, to po umyciu wklepywalam pianke i robilam warkocze na noc. Pozniej rozpuszcalam i mialam dekilaktne fale
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1303 gości