Opłaty za zarządzanie funduszami w Mbanku
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Opłaty za zarządzanie funduszami w Mbanku
Bo ja się zastanawiam i nie moge skumać w jaki sposób są pobierane że pozornie są niewidoczne
a tak rzeczywiście się dzieje.. 
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- _normalna_
- Uzależniony

nie ma takiej mozliwości że coś jest "pozornie" pobierane, masz tabele opłat i prowizji http://www.mbank.com.pl/inwestycje/fundusze/oplaty.html i tam na pewno jest wszystko napisane i pobierane jest na pewno belkowe z wypracowanego zysku
- _normalna_
- Uzależniony

Bo kiedy klikasz gdziekolwiek dany fundusz masz podaną wysokość opłat(y). Ale mnie interesuje kwestia samego sposobu naliczania jako że podobno kiedy patrze na mój rachunek widzę sumę od której jest odliczona owa opłata
Czyli po sprzedaży jednostek otrzymuje tyle ile widze - podatek belki (nie cierpie gościa..)
Bo kiedy klikasz gdziekolwiek dany fundusz masz podaną wysokość opłat(y). Ale mnie interesuje kwestia samego sposobu naliczania jako że podobno kiedy patrze na mój rachunek widzę sumę od której jest odliczona owa opłata Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- _normalna_
- Uzależniony