Nola pisze:halloween party
u mnie też, co prawda bez przebierania się, ale chociaż paznokcie na czarno pomalowałam
Najpierw babski wieczór - jakieś 7 babeczek zbiera się przy winku a później idziemy w tany

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

2 maseczki dermiki: jedna różana dla cery suchej i bardzo suchej a druga multiwitaminowa dla cery wrażliwej. Do tego elo-baza, Tormentiol, no i reszta jak u każdego. Nie myję już twarzy mydłem, bo boję się ryzykować... A no i tabletki Ha-Pantoten, ale to bardziej na wypadające włosy, choć przy okazji działają niby na cerę też.AMX pisze:A co konkretnie kupiłaś??
Mia pisze:w srode planujemy co mozna zrobic w mieszkaniu, zeby mi sie bardziej podobalo, to tak na poczatek ;P
Olivia pisze:tabletki Ha-Pantoten

Dzindzer pisze:Ja już miałam różne na włosy i każde takie średnie były.

Olivia pisze:2 maseczki dermiki: jedna różana dla cery suchej i bardzo suchej a druga multiwitaminowa dla cery wrażliwej.
Dzindzer pisze:Czyli się jednak tam przeprowadzasz
Olivia pisze:Tak, w saszetkach. Dla mnie są lepsze od tych z Garniera.

Mia pisze:Dzindzer napisał/a:
Czyli się jednak tam przeprowadzasz
na razie i tak pomieszkuje tam, bo jeszcze nie znalazlam pracy. W sumie do domu wpadam w odwiedziny, albo jak mi rzeczy brakuje. Co do wlasciwej przeprowadzki to jednak jeszcze sie zastanawiam.

A jak ja się pytałam o dobre i sprawdzone maseczki w odpowiednim topie to cisza była. Do Dermiki sama doszłam w Rossmannie, ale jakoś lepszy efekt odczuwam po tym: http://www.hipernet24.pl/sklep/img_item ... /14289.jpg , a jak pachnieMia pisze:w saszetkach? Dermika ma baardzo dobe kosmetyki. Maseczek tych uzywam od lat.
Tylko, że to już nie będzie weekend ;DDMia pisze:plany na weekend w Wawie, cieszą i mam nadzieje, że dojdą do skutku
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1283 gości