i wyszło na to na kogo można liczyć i kto jest przyjacielem, a kto tylko udaje i w dupie ma to, że ktoś chce się spotkać, bo potem przez pół roku nie będzie kiedy...no cóż

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Mijka pisze:Mati, wyjazdy to przeważnie bardzo fajne doświadczenia
, spróbuj wyciągnąć jak najwięcej się da z tego czasu!
Yasmine pisze:Ale wolę sobie myśleć, że to chwilowe osłabienie, bo jak mam iść do lekarza
, to mnie panika ogarnia.
Zrób sobie morfologię pod kątem tarczycy i cukru.Andrew pisze:Yasmin - magnez sobie kup
lollirot pisze: Zrób sobie morfologię pod kątem tarczycy i cukru.
Mijka pisze:To ja chyba też zmierzam w tę stronę, aczkolwiek zakładam jeszcze taką możliwość, że życie zaskoczy mnie na dłużej niż 6 dni, natomiast nie mam zamiaru jakkolwiek na to wpływać, i podejmować mniej lub bardziej desperackie próby, żeby przybliżyć to w czasieDobrze mi tak, jak jest

Yasmine pisze:Z cukrem to też się zastanawiam. Cały czas odczuwam pragnienie.
Andrew pisze:Yasmin - magnez sobie kup
lollirot pisze:Yasmine, wystarczy Ci przecież legitymacja studencka.

Yasmine pisze:No tak, ale ja mam faceta i to jest w moim przypadku chyba dziwne?
Yasmine pisze:A przecież studenci podlegają ubezpieczeniu!

Mijka pisze:bardzo dużo rzeczy obecnie robię tylko i wyłącznie dla siebie.
księżycówka pisze:Yasmine, książeczki zusowskie nie obowiązują od 1 stycznia 2010 już.
księżycówka pisze:Odmówić przyjęcia mogą Ci tylko jeśli u siebie masz wybranego lekarza podstawowej opieki zdrowotnej.

Ale nie o to chodzi. Nawet jeśli Ci podbije pracodawca to w przychodni może ich to nie obejść nawet. My też podbijamy jeśli jest miejsce, ale nowych nie wolno wystawiać. A zdarza się, że z książeczką nie przyjmują. Nawet podbitą.Yasmine pisze:Ale to zależy od dobrej woli pracodawcy. Wiem, że jeszcze można uprosić.

lollirot pisze:Andrew pisze:Yasmin - magnez sobie kup
Ja np. mam idealny magnez, więc po czym wnioskujesz, że jej brakuje?
jak mialem wypadek ten an autostradzie i wyladowałem w szpitalu w Strzelinie (opolskie) to nie wiedzieli jak to ugrysc i co to jest !
musiałem ich do pionu postawic bo problemy robili ....
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Andrew pisze:Monotonia Was zabija - stad tak a nie inaczej sie czujecie , zmiencie tryb zycia .
Andrew pisze:Przecież Lolli wiesz po czym ... tak dobrze myslisz to wlasnie to

Znachorze, lekarzu, telepato, jasnowidzu i polonisto. Trochę szacunku Małolata.lollirot pisze:Andrew pisze:Monotonia Was zabija - stad tak a nie inaczej sie czujecie , zmiencie tryb zycia .
Dobrze, znachorze.
lollirot pisze:Andrew pisze:Monotonia Was zabija - stad tak a nie inaczej sie czujecie , zmiencie tryb zycia .
Dobrze, znachorze, mój lekarz musi być głupi twierdząc, że to tarczyca, wynikami badań też pewnie powinnam się podetrzeć
Andrew pisze:Przecież Lolli wiesz po czym ... tak dobrze myslisz to wlasnie to
Nie, nie wiem. Dlatego sugeruję zrobić morfologię.
ja o kozie - Ty o wozie .

Andrew pisze:Nie interesuje mnie jak Twoje zdrowie , tak tryb zycia !

lollirot pisze:Trzeba było pisać, że zwracasz się do Yas w liczbie mnogiej.
Andrew pisze:ma ktos objawy
Yas - brak magnesu pierwszą diagnozą z czystego strzelania wzietą
Andrew pisze:Jak zreszta sama napisała później - bierze magnez
Andrew pisze:Monotonia Was zabija - stad tak a nie inaczej sie czujecie , zmiencie tryb zycia .
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

sie narobiło.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1284 gości