<browar>Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
by dostac telefon w abonamencie trzeba sie uwiarygodnic u danego operatora . By to uczynic potrzebny jest dowód osobisty , albo inny dokument wrwaz z miejscem zamieszkania , zameldowania na stałe , i cos co pokaze operatorowi , ze masz wiarygodnosc finansową , czyli np. ze oplacasz co miesiecznie rachunki np. za telefon i ze dana faktura jest przysylana na ciebie (imie i nazwiasko ) jak i adres widniejacy na dokumencie . tyle 

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Gosia... pisze:W Plusie i Orange też nie trzeba![]()
Trzeba w którymś, bo dzwoniłam i pytałam. A akurat jestem na rozdrożu umowy, to moje zaświadczenie mało warte by było.
Cieszy mnie dzisiejszy wpływ stypendium, a co za tym idzie, stan na rachunku bankowym. Może dla niektórych niewielki (Andrew

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:Trzeba w którymś, bo dzwoniłam i pytałam.
nie trzeba !!! mam u wszystkich operatorów telefony , w plusie , erze i idei , a jestem bezrobotny przecież
telefony w abonamencie
nie na kartę !
i w Ply-u tez jak sadze bym dostal
Ostatnio zmieniony 09 cze 2008, 20:10 przez Andrew, łącznie zmieniany 3 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
Grace
Joasia pisze:Że mam świetnego recenzenta pracy
przystojny i wolny ;DD ?
Cieszy mnie, że coś już kumam z tego głupiego przedmiotu i zostały mi tylko dwa nowe tematy, które dzisiaj muszę omówić sobie.
[ Dodano: 2008-06-11, 20:50 ]
A i cieszy mnie dzisiejszy podwieczorek, który spędziłam z moimi sąsiadami: 5letnim Ł. i 2letnim W.
- ksiezycowka
- Weteran

Dzisiejszy wieczór. Ze swoim działem prawie zero porozumienia. Z pozostałymi dwoma:
kwiaty dostałam, na ich imprezy wewnątrz działowe jestem jako jedyna z zewnątrz zaproszona, cały wieczór przegadałam i jeszcze do domu odwieźli ;DD
Nie wspomnę o planowanej galerii moich kolczyków i jednym prawie romansie ;DD
Kurna uwielbiam tych chłopaków!
Zdjęcia z imprezy nawet tak wyglądają: Ania, Ania, Ania z tą, Ania z tym, Ania z tamtym, Ania z tamtą
Czasami kocham moją pracę
kwiaty dostałam, na ich imprezy wewnątrz działowe jestem jako jedyna z zewnątrz zaproszona, cały wieczór przegadałam i jeszcze do domu odwieźli ;DD
Nie wspomnę o planowanej galerii moich kolczyków i jednym prawie romansie ;DD
Kurna uwielbiam tych chłopaków!
Zdjęcia z imprezy nawet tak wyglądają: Ania, Ania, Ania z tą, Ania z tym, Ania z tamtym, Ania z tamtą
Czasami kocham moją pracę
- ksiezycowka
- Weteran

Grace
lollirot pisze:Że wygrałam puder Astor, mała rzecz niby, ale ja uwielbiam je dostawać
kurcze, nie pamiętam kiedy ostatnio coś wygrałam
Olivia pisze:No i cieszy mnie, że z kolosa z rosyjskiego zdobyłam 18,5 pkt na 20. Dawno się z takiego wyniku tak nie cieszyłam.
gratuluję!
cieszy mnie mile spędzony dzień, koniec remontu, pogoda, wypłata w poniedziałek, on
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

mnie cieszy, że wróciła mi chęć do czytania i siedzę i czytam sobie artykuły o wojnie w Iraku, Afganistanie i Zatoce Perskiej, i o GROMie i komandosach innych
i fajnie mi jest
i cieszy mnie wczorajszy dzień i wieczór, i było zajefajnie jedwabiście![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
i fajnie mi jest
i cieszy mnie wczorajszy dzień i wieczór, i było zajefajnie jedwabiście
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Mia pisze:Cieszy mnie, że on mnie tak zaskakuje dojrzałymi decyzjami i podejściem.
Coś mi się zdaje, że ktoś się tu angażuje.
Co mnie cieszy? Że jako tako ogarnęłam materiał na jutrzejszy egzamin. Jako tako to najlepsze określenie. ;P
"Miarkuj złość.
Olivia pisze:Że jako tako ogarnęłam materiał na jutrzejszy egzamin. Jako tako to najlepsze określenie. ;P
ja nie ogarnęłam nawet na jako tako jeszcze
nic mnie nie cieszy. flaszka mnie ominęła, spacer mnie ominął, to co ma mnie cieszyć...
Chaos is a friend of mine
-
złotooka kotka
- Weteran

Prawie zaliczylam semestr letni. Na sesje zostal mi jeden egzamin zapchajdziurowy. Wszystko inne udalo sie zaliczyc w terminach zerowych/projektowo. Oplacalo sie ostatnio nie robic wlasciwie nic poza rzeczami do szkoly, spac po 3h dziennie. Czuje sie cudownie

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Wróć do „Wszystkie inne tematy”