Czy jesteś zadowolony z użytkowników tego forum?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Sądzę, że:

wszyscy userzy są O.K.
1
3%
wszyscy userzy są do bani
1
3%
młodzi userzy są O.K., ale starzy do bani
1
3%
starzy userzy są O.K., ale młodzi do bani
6
19%
tylko paru nie lubię
22
71%

Liczba głosów: 31
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 13 lis 2006, 20:49

Zastanawiam się, czy w ogóle trzeba być zadowolonym z userów, tutaj. Ja mogę być zadowolna z conajwyżej 10ciu osób, ale po co więcej? Jakoś nie sądzę, że jestem tutaj po to, aby nad każdym zastanawiać się: jestem zadowolona, czy nie. Ktoś włazi, ktoś pyta i ja staram się odpowiedzieć, choć nie udzielam się w każdej dyskusji.
Zadowolona to chciałabym być szczególnie z tych osób, które poznałam osobiście, z którymi się nawet zaprzyjaźniłam, chociaż i tu może być różnie, bo każdy ma lepszy, czy gorszy dzień.
Nie wymagam od nikogo tego, abym codziennie była zadowolona. Ogólnie jednak - jest ok ;DD
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 22 sie 2007, 14:58

znowu cos zem odkopala :P

mnie sie podobaja i lubie czesc uzytkownikow. Mala czesc, porownujac do tego ilu nas tu jest w ogole. Wiekszosc ktora pisze w 'wyraz to' i jeszcze kilka osob, ktore tam rzadko zagladaja, ale dyskutuja w dzialach tematycznych. Jest tez kilka osob, ktore sa bardzo aktywne a ja zniesc ich postow nie moge <chory>
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 22 sie 2007, 15:14

większość jest mi obojętna, no bo jak mam mieć jakiekolwiek zdanie na temat kogoś, kto wymęczył 20 postów i uciekł ;DD albo pojawia się raz na jakiś czas( bo w końcu mówimy o całym forum). generalnie to wśród tych aktywnych użytkowników lubię może jakieś 10 osób. liczba tych, których zdanie się dla mnie jakoś liczy, a ich posty czytam zwykle z zainteresowaniem, ledwo dobija do 10-ciu( ale tu z sympatią jest róźnie <diabel> ).
Chaos is a friend of mine

Wróć do „Wszystkie inne tematy”