Zastanawiam się, czy w ogóle trzeba być zadowolonym z userów, tutaj. Ja mogę być zadowolna z conajwyżej 10ciu osób, ale po co więcej? Jakoś nie sądzę, że jestem tutaj po to, aby nad każdym zastanawiać się: jestem zadowolona, czy nie. Ktoś włazi, ktoś pyta i ja staram się odpowiedzieć, choć nie udzielam się w każdej dyskusji.
Zadowolona to chciałabym być szczególnie z tych osób, które poznałam osobiście, z którymi się nawet zaprzyjaźniłam, chociaż i tu może być różnie, bo każdy ma lepszy, czy gorszy dzień.
Nie wymagam od nikogo tego, abym codziennie była zadowolona. Ogólnie jednak - jest ok ;DD
Czy jesteś zadowolony z użytkowników tego forum?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
znowu cos zem odkopala
mnie sie podobaja i lubie czesc uzytkownikow. Mala czesc, porownujac do tego ilu nas tu jest w ogole. Wiekszosc ktora pisze w 'wyraz to' i jeszcze kilka osob, ktore tam rzadko zagladaja, ale dyskutuja w dzialach tematycznych. Jest tez kilka osob, ktore sa bardzo aktywne a ja zniesc ich postow nie moge
mnie sie podobaja i lubie czesc uzytkownikow. Mala czesc, porownujac do tego ilu nas tu jest w ogole. Wiekszosc ktora pisze w 'wyraz to' i jeszcze kilka osob, ktore tam rzadko zagladaja, ale dyskutuja w dzialach tematycznych. Jest tez kilka osob, ktore sa bardzo aktywne a ja zniesc ich postow nie moge

"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
większość jest mi obojętna, no bo jak mam mieć jakiekolwiek zdanie na temat kogoś, kto wymęczył 20 postów i uciekł ;DD albo pojawia się raz na jakiś czas( bo w końcu mówimy o całym forum). generalnie to wśród tych aktywnych użytkowników lubię może jakieś 10 osób. liczba tych, których zdanie się dla mnie jakoś liczy, a ich posty czytam zwykle z zainteresowaniem, ledwo dobija do 10-ciu( ale tu z sympatią jest róźnie
).
).Chaos is a friend of mine
Wróć do „Wszystkie inne tematy”