Dostałem się na UŁ na kierunki Informatyka i ekonometria na wydziale ekonomiczno socjologicznym i na informatykę na wydziale fizyki i chemii...
I teraz jest problem bo jak byłem na wydziale fizyki i chemi to jak wszedłem do budynku to się załamałem budynek nieremontowany prawie przedwojenny więc pewnie pracownie na podobnym poziomie a jak wiadomo kadra to połowa sukcesu zaplecze techniczne i sprzęt też się liczy.... poza tym jak chciałem uzyskać siatkę godzin na moim kierunku to odniosłem wrażenie jak by ten kierunek był kierunkiem widmo nie dość ze na stronach internetowych niema tej siatki to jeszcze niema osoby kompetentnej która potrafiła by mi udzielić informacji na temat ww kierunku.... więc waham się mocno......
Wydział ekonomiczno socjologiczny to zupełnie inna bajka budynek wyremontowany ludzie kompetentni praktycznie w 100%
Interesuje mnie informatyka (żeby jej było jak najwięcej i jak najlepiej wykształcony żebym opuścił tę uczelnie w tym kierunku lub pokrewnym i dobra prace znalazł)
dlatego chciał bym się zapytać czy ktoś mógł by mi opowiedzieć o obu kierunkach, najlepiej student/ka tych kierunków na UŁ