zakery pisze: napisał/a:
jamaicanflower napisał/a:
Mati, generalnie fajny z Ciebie chłopak, choć tempem kojarzenia faktów czasem mnie dobijasz Nie byłoby fair, gdybyśmy chcieli pozbawić Cię dzieciństwa ( w sensie naiwności, niewinności czy innej cnoty), ale pomyśl, że nawet najboleśniejsze uszczypliwości mają na celu zbliżyć Cię do prawdy (amen!), to jest dać Ci kopa, przemówić do Ciebie i uświadomić - więcej więc pokory, 10 x więcej dystansu do siebie i użytkowników (to tylko forum) i 20 x więcej czasu na przemyślenia. Myślę, że warto byłoby dać sobie spokój z pisaniną na jakiś czas, bo chyba widzisz, że Twe posty jaskrawo odcinają się na tle ogólnego poziomu dojrzałości tutejszych użytkowników. Zaszyłbyś się w kącie, czytałbyś, chłonął, a potem wejście smoka - co ty na to? Miałbyś dzięki temu więcej czasu na naukę matematyki.
a swistak na to-niemozliwe.
No to mnie zwięźle podsumował.
nadia pisze:pani_minister napisał/a:
nadia napisał/a:
A przyczyną braku chęci porozumienia z tym danym osobnikiem jest niby co ?
Lenistwo zapewne ?
Także.
nadia napisał/a:
A może wsobność i egoizm takowego osobnika ?
Nie przeczę
Że co ? Że ja ?
Dziecino, jak ja bym miała każdego bezradnego żuczka z osobna obracać z grzbietu na nóżki, to bym nie miała czasu na nic.
Rozwalił mnie ten protekcjonalny ton nadii w stosunki do pani m.. ;DD Motyw z bezradnym żuczkiem też nie jest zły.
Czułościom nie ma końca:
shaman pisze:tank girl napisał/a:
A w ogóle to wydawało mi się, że "nie jestem dla Ciebie partnerem do rozmowy". Cóż się stało zatem, że ze mną rozmawiasz? Skąd ten rażący brak konsekwencji?
Bo Cię lubię, Żabciu. Tłumacz sobie jak chcesz. A chcesz się kłócić, czy rozmawiać?
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //