I obowiazkowo musza byc buty z najdluzszym czubem

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ja głosowałam.moon pisze:Tak jak nikyt nie glosowal na Kac zora a ktos go wybral
Przecież do szkoły chodzi się w innych ciuchach normalnych niż normalnych po szkole. Nie wyobrażam sobie, żeby mój brat wcześniej zakładał takie ciuchy do szkoły, jak zakłada po lekcjach (trochę za szpanerskie by były, że tak powiem delikatnie). A zresztą nie przesadzajmy - nie jest to majątek. Wystarczyłoby wprowadzić spodnie od garnituru i białą koszulę - coś, co każdy i tak ma w domu, i tak.megane pisze:Nie wiem w takim razie jak zrobił, że oszczędza, bo mundurek sobie trzeba kupić, a po za nim też cywilne ciuchy trzeba mieć. Tak na moją logikę

Ale tamte lafiryndy nosza tamte z czubem bo dzieki temu wygladaja bardziej lafiryndowato.
nigdy mi sie jakos szczegolnie nie podobaly..zawsze bardziej krecily mnie style retro ze tak powiem..zaokraglone noski itd .nawet jak bylam mala to wyciagalam z szafy mamy buty wlasnie z okraglymi noskami i tak mi pozostalo chodziłabym w takich po domu, bo strasznie mi stopy marzną.

Candy Killer pisze:uwierz mi..zimno w nich straszliwie...
Candy Killer pisze:od razu wrocilam po moje adidasy![]()

Maverick pisze:Wiem ze sa okragle. I dobrze, bo one sa o wiele ladniejsze.
Ale tamte lafiryndy nosza tamte z czubem bo dzieki temu wygladaja bardziej lafiryndowato.

moon pisze:No teraz mamytaki grudzien ze nawet ja jeszcze w adidasach po pracy laze i bez podwojnych skarpet czy cos ;P
Maverick pisze:Czesto cala zime w adidasach przechodze. Mi jest cieplo.
Jedyną pociechą jest fakt, że adidasy nie pasowałyby mi do zimowej kurtki i płaszczyka. natasza pisze:Jeśli but elegancki, to właśnie wolę wąskie czubki.
Jestem lafiryndą
Ciekawe czego się jeszcze o sobie dowiemy?
O mnie tak mowisz?jamaicanflower pisze:Prawdziwe z Was pingwiny.
Sory za OT ale ja jestem baaaaaaaaardzo ciepłolubna 
moon pisze:jamaicanflower napisał/a:
Prawdziwe z Was pingwiny.
O mnie tak mowisz?![]()
![]()
Sory za OT ale ja jestem baaaaaaaaardzo ciepłolubna
Rzeczywiście! Teraz sobie przypominam, że Ty taki sam zmarzluch jak ja. W takim razie podziwiam za adidasy, nawet w taki łagodny grudzień. Ja także zimą ubieram się bałwankopodobnie, ale to nic nie zmienia. Nadal często powtarza się taki obrazek z mojego życia: stoję opatulona, ledwo mnie widać zza kurtki i czapki, trzęsąc się z zimna jak w febrze, a obok mnie panienka w krótkiej spódniczce i cieniutkiej kurteczce, takiej to dobrze - gorąca jest
A kąpiel tylko bardzo gorącą, dla innych - wrzątek, jak wychodzę z takiej sauny, to jestem spieczona na raczka niczym Indianka
W tamto lato zatrzęsienie było takich butów, ale dzięki temu spadła cena tych stopo-przyjaznych. Teraz kształt i ceny wracają do normy. Ja preferuję latem adidasy i klapki (
) na lekkim obcasie, zimą kozaki (
) na płaskim obcasie. Nie wiem czy dobrze to opisałam <no_nie_wiem>
Mi tylko oczy reszta zakrytajamaicanflower pisze:ledwo mnie widać zza kurtki i czapki
Czasem nie moge rak opuscic wzdluz ciałajamaicanflower pisze:ubieram się bałwankopodobnie
Dokaldnie mi potem slabo niekiedy jest a rodzice pol godziny wietrza lazienke bo wejs cnie moga tak dusznojamaicanflower pisze:kąpiel tylko bardzo gorącą, dla innych - wrzątek, jak wychodzę z takiej sauny, to jestem spieczona na raczka niczym Indianka
Ja w dzien moge miec chlodniej bo sie ruszam w nocy musi byc cieplo!Choc robie postepy i nie rozkrecam wcale kaloryferajamaicanflower pisze:śpiąc cały rok przy otwartym oknie
<boje_sie>

jamaicanflower pisze:A to grudniowy był spacerek? Ty serio o adidasach?

) 3 dni temu wychodząc na zakupy staralam się policzyć dziewczyny ktore mialy na sobie spodnie wsadzone do butow. Chodzilam 2 godziny i widzialam tylko 3 podobnie ubrane kobiety. Pierwszy raz tak naprawdę zwrocilam uwagę w co ludzie się ubierają. I większość kobiet wyglądaŁa dobrze, nie patrząc na ich naburmuszone twarze, można powiedziec ze wygladaly atrakcyjnie 
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

między 16-17 , miejsce: centrum , Rybnik___ToMeK___ pisze:Proszę o więcej szczegółów tj godziny tychże zakupów, miejsce, a także miasto

Bardzo ładne bym rzeklaCandy Killer pisze:.zaraz uslysze ze meski
Wies zprzez jakis czas byla tez moda wlasnie na takie co mialy jak Aladyn zawiniete te dlugie czubkiCandy Killer pisze:dlugie jakies te czuby po jakims czasie ida do gory i sie wyglada jak giermek:P
To ja w styczniu pewnie na przecenach wyladuje bo musze jakies eleganckie i cieple spodnie do pracy kupic to policze w kilku centrach handlowych w Warszawie. Obstawiam ze mnei j niz 20 nie zobaczeunlucky_sink pisze:między 16-17 , miejsce: centrum , Rybnik
ja uwielbiam, najchetniej to bym takie caly rok nosila i do tego jeszcze kapelusz jak w avatarzeCandy Killer pisze:te buciki od yas...jak dla mnie straszne..nie wiem nienawidze stylu kowbojskiego..jak to widze to odwracam glowe.
lollirot pisze:Maverick napisał/a:
I obowiazkowo musza byc buty z najdluzszym czubem
zatrzymałeś się w poprzednim sezonie - teraz okrągłe noski
Maverick pisze:Ale tamte lafiryndy nosza tamte z czubem bo dzieki temu wygladaja bardziej lafiryndowato.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1371 gości