Atak klonów

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 gru 2006, 20:30

Bo one sie ubieraja zgodnie z moda uliczna. Coraz bardziej kurewsko, taki jest jej kierunek. Im bardziej tym lepiej.
I obowiazkowo musza byc buty z najdluzszym czubem <belt>
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 23 gru 2006, 20:51

Maverick pisze:I obowiazkowo musza byc buty z najdluzszym czubem

zatrzymałeś się w poprzednim sezonie - teraz okrągłe noski :)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 gru 2006, 20:55

Wiem ze sa okragle. I dobrze, bo one sa o wiele ladniejsze.
Ale tamte lafiryndy nosza tamte z czubem bo dzieki temu wygladaja bardziej lafiryndowato.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 23 gru 2006, 22:01

moon pisze:Tak jak nikyt nie glosowal na Kac zora a ktos go wybral
Ja głosowałam.
megane pisze:Nie wiem w takim razie jak zrobił, że oszczędza, bo mundurek sobie trzeba kupić, a po za nim też cywilne ciuchy trzeba mieć. Tak na moją logikę
Przecież do szkoły chodzi się w innych ciuchach normalnych niż normalnych po szkole. Nie wyobrażam sobie, żeby mój brat wcześniej zakładał takie ciuchy do szkoły, jak zakłada po lekcjach (trochę za szpanerskie by były, że tak powiem delikatnie). A zresztą nie przesadzajmy - nie jest to majątek. Wystarczyłoby wprowadzić spodnie od garnituru i białą koszulę - coś, co każdy i tak ma w domu, i tak.
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 23 gru 2006, 22:09

No jeśli ktoś ma inny zestaw ciuchów do szkoły i poza nią to faktycznie mundurek może wyjść taniej. Ja zawsze chodziłam w tym samym i w szkole i po ulicy, może dlatego mnie to dziwi :D
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 23 gru 2006, 23:06

Ale tamte lafiryndy nosza tamte z czubem bo dzieki temu wygladaja bardziej lafiryndowato.

fakt faktem duzo dziewczyn nadal nosi te dluugie czuby <zalamka> nigdy mi sie jakos szczegolnie nie podobaly..zawsze bardziej krecily mnie style retro ze tak powiem..zaokraglone noski itd .nawet jak bylam mala to wyciagalam z szafy mamy buty wlasnie z okraglymi noskami i tak mi pozostalo :)
chodziłabym w takich po domu, bo strasznie mi stopy marzną.

uwierz mi..zimno w nich straszliwie...ciotka mi przyslala takowe buty z niemiec bo u nich ta cudna moda przyszla...sobie pomyslalam..cieple moze(pomijam juz fakt ze rozbawily mnie straszliwie)...wyszlam na spacer z psem jaaak mi nogi zmarzly..od razu wrocilam po moje adidasy :P
a dzisiaj bylam na zakupach i tak naprawde to baaardzo malo osob wyrozniajacych sie z tlumu widzialam...jakas taka szara masa:) to to zacznie wychodzic na wiosne dopiero jak pozrzucaja z siebie plaszcze:)
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 23 gru 2006, 23:33

Candy Killer pisze:uwierz mi..zimno w nich straszliwie...

No popatrz, a wyglądają jak dwa futrzaste piece! Czyli lepsze były nawet moje bambosze - pieski <wydało się> <hahaha>
Candy Killer pisze:od razu wrocilam po moje adidasy :P

A to grudniowy był spacerek? Ty serio o adidasach? :>
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 gru 2006, 01:01

jamaicanflower pisze:A to grudniowy był spacerek? Ty serio o adidasach? :>
No teraz mamytaki grudzien ze nawet ja jeszcze w adidasach po pracy laze i bez podwojnych skarpet czy cos ;P
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 24 gru 2006, 02:56

jamaicanflower pisze:A to grudniowy był spacerek? Ty serio o adidasach?
Ja w adidasach chodze tak w przedziale temperatur +25 do -10 plus minus 5 stopni.
Jak sie robi -15 to zazwyczaj zakladam zimowe, a przy +30 zazwyczaj sandaly. Czesto cala zime w adidasach przechodze. Mi jest cieplo.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 24 gru 2006, 10:30

Maverick pisze:Wiem ze sa okragle. I dobrze, bo one sa o wiele ladniejsze.

Jeśli but elegancki, to właśnie wolę wąskie czubki.
Jestem lafiryndą <poklony>
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 24 gru 2006, 10:35

buty z wąskim czubkiem to nawet nie tragedia, to żenada :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 gru 2006, 10:46

natasza pisze:Jeśli but elegancki, to właśnie wolę wąskie czubki.

ja tez :D.
Chociaz ja to mam i waskie i okragle i kowbojskie(tez waskie).
Dla mnie okropne sa kwadratowe.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 24 gru 2006, 10:58

by gołosłownym nie być, wrzucę obrazek, jakiego typu uważam za tragedię :):
Załączniki
szpic.jpg
szpic.jpg (2.26 KiB) Przejrzano 6457 razy
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 gru 2006, 11:11

Te akurat co wrzuciles sa brzydkie, ale ja mowie np. o takich
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 gru 2006, 11:15

Te od Yas sa nawet nawet.
Ja ani mody na te szpice ani na kwadraty nie rozumiem. I niezm iernie mnie cie szy ze mozna znow dostac normalne buty! Bo jeszcze z rok, dwa, trzy temu w kazdym sklepie byly tylko kwadaty i szpice a ja paru par szukalam i myslalamz e wejde do kolenego sklepu i se wbije tego czuba w tetenice chyba <chory>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 24 gru 2006, 11:21

Nie podobają mi się te, co Yas pokazała. Jakieś takie festyniarskie. To już chyba lepsze te Teda.
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 24 gru 2006, 11:21

moon pisze:No teraz mamytaki grudzien ze nawet ja jeszcze w adidasach po pracy laze i bez podwojnych skarpet czy cos ;P

Maverick pisze:Czesto cala zime w adidasach przechodze. Mi jest cieplo.

Prawdziwe z Was pingwiny. Ale może ja nie powinnam się wypowiadać, bo moje stopy są non stop przeraźliwie zimne, wyjątka nie stanowi nawet lato. I to boli tak, jakbym brodziła w wodzie poniżej 0 stopni :( Jedyną pociechą jest fakt, że adidasy nie pasowałyby mi do zimowej kurtki i płaszczyka.

[ Dodano: 2006-12-24, 11:25 ]
natasza pisze:Jeśli but elegancki, to właśnie wolę wąskie czubki.

Zostałaś zdegradowana z pozycji forumowej kobiety z klasą (Twoją kandydaturę zgłosiła Moon) do forumowej lafiryndy. <glaszcze> Ciekawe czego się jeszcze o sobie dowiemy?
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 gru 2006, 11:33

jamaicanflower pisze:Prawdziwe z Was pingwiny.
O mnie tak mowisz? <hahaha> <hahaha> <hahaha> Sory za OT ale ja jestem baaaaaaaaardzo ciepłolubna :D Ja nawet zimnej wody do kapieli nie odkrecam w zimmie jak jest na minusie to 2 pary rekawiczek 2 szlaiki czapka nauszniki cieple spodnie grube bawelaniane rajstopy gru ba kurta i polar i umieram z zimna. A w tym roku sie po prostu hartuje :D
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 24 gru 2006, 12:44

Lubię buty z czubkami. Ale często w niektórych są za długie - wtedy mi się nie podobają.
Te 1 od Yas mi się nie podobają - nie lubię jak obcas nie odróżnia się od reszty.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 gru 2006, 13:23

Joasia pisze:Te 1 od Yas mi się nie podobają - nie lubię jak obcas nie odróżnia się od reszty.

Ja lubie, bo tylko w takich moge chodzic. Na szpilkach nie potrafie :D. Fleczek zdarty za 2 dni. Chodze jak kon :D.
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 24 gru 2006, 13:46

moon pisze:jamaicanflower napisał/a:
Prawdziwe z Was pingwiny.
O mnie tak mowisz? <hahaha> <hahaha> <hahaha> Sory za OT ale ja jestem baaaaaaaaardzo ciepłolubna :D

<hahaha> Rzeczywiście! Teraz sobie przypominam, że Ty taki sam zmarzluch jak ja. W takim razie podziwiam za adidasy, nawet w taki łagodny grudzień. Ja także zimą ubieram się bałwankopodobnie, ale to nic nie zmienia. Nadal często powtarza się taki obrazek z mojego życia: stoję opatulona, ledwo mnie widać zza kurtki i czapki, trzęsąc się z zimna jak w febrze, a obok mnie panienka w krótkiej spódniczce i cieniutkiej kurteczce, takiej to dobrze - gorąca jest <hahaha> A kąpiel tylko bardzo gorącą, dla innych - wrzątek, jak wychodzę z takiej sauny, to jestem spieczona na raczka niczym Indianka :) A hartuję się, śpiąc cały rok przy otwartym oknie :)
Buty w szpic kojarzą mi się z obuwiem skrzatów, w kwadrat - z podkuciem konia ;) W tamto lato zatrzęsienie było takich butów, ale dzięki temu spadła cena tych stopo-przyjaznych. Teraz kształt i ceny wracają do normy. Ja preferuję latem adidasy i klapki ( :? ) na lekkim obcasie, zimą kozaki ( :?) na płaskim obcasie. Nie wiem czy dobrze to opisałam <no_nie_wiem>
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 gru 2006, 17:51

jamaicanflower pisze:ledwo mnie widać zza kurtki i czapki
Mi tylko oczy reszta zakryta ;)
jamaicanflower pisze:ubieram się bałwankopodobnie
Czasem nie moge rak opuscic wzdluz ciała :D
jamaicanflower pisze:kąpiel tylko bardzo gorącą, dla innych - wrzątek, jak wychodzę z takiej sauny, to jestem spieczona na raczka niczym Indianka :)
Dokaldnie mi potem slabo niekiedy jest a rodzice pol godziny wietrza lazienke bo wejs cnie moga tak duszno :D
jamaicanflower pisze:śpiąc cały rok przy otwartym oknie
Ja w dzien moge miec chlodniej bo sie ruszam w nocy musi byc cieplo!Choc robie postepy i nie rozkrecam wcale kaloryfera :D [Tzn teraz jest na 2ce ale no cholera swieta sa - mozna zaszalec :D ].

I ja jednego jeszczetak juz odnosnie tematu napisze. Nie rozumiem krotkich kurtek i noszenia szalikow na kurtkach a nie np opatulenia sie nimi. W zeszlym roku w Orseyu szok przezylam jak zobaczylam zimowa kurtke z zapieciem uwaga - 2 sznureczkami na wysokosci biustu do zwiazania :|
I co lepsze ludzie sie w to ubieraja :| <boje_sie>
Ja si emoge starac wygladac ladnie, ale nie w zimie. W zimie moge chodzic w worku byle bylo cieplo!Nie rozumim ludzi <pijak>
Awatar użytkownika
Candy Killer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Candy Killer » 24 gru 2006, 20:12

jamaicanflower pisze:A to grudniowy był spacerek? Ty serio o adidasach? :>

styczniowy spacerek tamtego roku ze sniegiem po kolana :D heh ja chodze caly czas w sportowych butach ale kupuje porzadne skate'owskich firm i one sa grubsze co by noge dobrze na desce trzymaly i cieplo w nich jest ;)
http://www.anythingxtreme.com/sbimages/ ... -43744.jpg takie o...zaraz uslysze ze meski itd...aleee...mi w takich wygodnie a i na zadne obiadki kolacyjki w nich nie latam tylko po ulicy i do szkoly itd ;P

te buciki od yas...jak dla mnie straszne..nie wiem nienawidze stylu kowbojskiego..jak to widze to odwracam glowe.
niektore eleganckie ..powtorze...eleganckie buciki z czubkami wydluzonymi sa ladne nie przecze..ale jest masa brzydkich i przesadzonych.. dlugie jakies te czuby po jakims czasie ida do gory i sie wyglada jak giermek:P
...zawsze mozna znalezc cos ladnego gustownego i zarowno niektore buty z czubkami dlugimi sa brzydkie tak samo brzydkie niektore z okraglymi.
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 24 gru 2006, 20:17

Takie klasyczne szpilki, nawet z czubkiem byle nie za długim nawet mi się podobają. Ale nie chodzę na obcasach wcale, więc jedyne jakie posiadam leżą w pudełku i zakładam raz do roku jak jest okazja. Czyli już... 2 razy. :P

A takie koturno-szpilki jak Yas pokazała strasznie mi się nie podobają. Jak koturny to ja wolę takie wielkie i ciężkie. Wtedy mają klimat :D

Jedyny dobry ostatni wymysł to właśnie te buty z okrągłymi noskami. Niektóre są takie śliczne, że się rozpływam <3
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 24 gru 2006, 22:43

Wracając do "klonów" :D (bo temat troszke zboczyl na inny tor ;) ) 3 dni temu wychodząc na zakupy staralam się policzyć dziewczyny ktore mialy na sobie spodnie wsadzone do butow. Chodzilam 2 godziny i widzialam tylko 3 podobnie ubrane kobiety. Pierwszy raz tak naprawdę zwrocilam uwagę w co ludzie się ubierają. I większość kobiet wyglądaŁa dobrze, nie patrząc na ich naburmuszone twarze, można powiedziec ze wygladaly atrakcyjnie :) reszta to kobiety ktore wyglądaly niechlujnie, albo tandetnie.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 24 gru 2006, 22:57

Proszę o więcej szczegółów tj godziny tychże zakupów, miejsce, a także miasto :]
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 24 gru 2006, 23:13

___ToMeK___ pisze:Proszę o więcej szczegółów tj godziny tychże zakupów, miejsce, a także miasto
między 16-17 , miejsce: centrum , Rybnik
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 gru 2006, 23:36

Candy Killer pisze:.zaraz uslysze ze meski
Bardzo ładne bym rzekla :D Tez bym takie chciala :D
Candy Killer pisze:dlugie jakies te czuby po jakims czasie ida do gory i sie wyglada jak giermek:P
Wies zprzez jakis czas byla tez moda wlasnie na takie co mialy jak Aladyn zawiniete te dlugie czubki :D
unlucky_sink pisze:między 16-17 , miejsce: centrum , Rybnik
To ja w styczniu pewnie na przecenach wyladuje bo musze jakies eleganckie i cieple spodnie do pracy kupic to policze w kilku centrach handlowych w Warszawie. Obstawiam ze mnei j niz 20 nie zobacze :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 gru 2006, 00:13

Candy Killer pisze:te buciki od yas...jak dla mnie straszne..nie wiem nienawidze stylu kowbojskiego..jak to widze to odwracam glowe.
ja uwielbiam, najchetniej to bym takie caly rok nosila i do tego jeszcze kapelusz jak w avatarze :D.

Ale te Twoje sportowe zacne sa. Podobaja mi sie :). Tylko mi nie pasuje sportowy styl, wiec raczej takich nie nosze..
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 25 gru 2006, 10:11

lollirot pisze:Maverick napisał/a:
I obowiazkowo musza byc buty z najdluzszym czubem

zatrzymałeś się w poprzednim sezonie - teraz okrągłe noski :)

no własnie i pół ulicy tez sie zatrzymało.
I dobrze, ze mozna dorwać więcej z tymi noskami, bo te czubowe to nie na mnie, za długa stope mam do nich
Maverick pisze:Ale tamte lafiryndy nosza tamte z czubem bo dzieki temu wygladaja bardziej lafiryndowato.

wydziwiasz
na kobiecie z malą stopa, czesto wygladają ślicznie, do tego odpowiednio dobrane ciucy, dodatki i jest ładna spójna całośc

Wróć do „Wszystkie inne tematy”