No ja mam Molorolke V360 z kartą 512 MB. W zasadzie było by wszysko git gdyby dawali lepsze słuchawki bo te wypadają z uszu i nie są jakoś głośne specjalnie. Ale myślę, że albo sobie przelutuje jakieś kabelki i zrobie lepsze słuchawki albo skominuję przejściówkę. Zastanawiam się czy to będzie działało

Z baterią nie jest tak źle, bo słucham prawie nonstop i 4 dni spokojnie. Przegrywanie muzyki z kompa za pomocą kabla. Foldery na telefonie z systemem plików FAT czyli jak dysk wymienny

Nie wiem jak jest w innych modelach ani w MP3 playerach ale tu mam ograniczenie do jakości 192. Jest to ograniczenie nie fizyczne a cyfrowe, bo jeden kawałek źle zripowany może mieś "skakającą" jakość i póki
nie przeskoczy granicy 192 to działa, a jak przekroczy to się wyłącza.
Wszystko można przeripować w progamie CDex.
Plusy muzyki z telefonu są takie:
- łatwa obsługa i tworzenie plejlist
- jeśli ktoś dzwoni (lub dostajesz SMSa) to muzyka się wyłącza i nie przegapisz nic ważnego
- mimo, że na pewno na krócej starcza baterii to niewątpliwym plusem jest to, że nie trzeba za każdym razem ich kupować
- 1 rzecz zamiast 2 czyli wygoda
Plusy MP3 playerów:
- lepsze słuchawki zwykle i z wejściem typu mini-jack - standard większości słuchawek, więc możne sobie używać innych jeszcze lepszych (telefony mają wejście mikro-jack, słuchawki nie najlepsze niestety)
- niewielki rozmiar
- 1 bateria wytrzyma dłużej niż telefon bez ładowania
- w telefonach mimo równej łatwości przegrywania mp3 z komutera odbywa się to trochę wolniej
to byłoby na tyle