Co odstrasza kobiety???
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Co odstrasza kobiety???
Jakie cechy mężczyzn waszym zadniem odstraszają od nich kobiety???
Smrodek... :lol:
Nie dbanie o higienę. A poza tym chamstwo, grubiaństwo, traktowanie ludzi jak rzeczy - choć czasem nawet tacy zyskują sobie grono wiernych towarzyszy (i towarzyszek). Osobiście nie lubię też namolnych moli, upierdliwych komarów doczepiających się jak rzep psiego ogona i gadaczy głupot. Zawsze odstraszał mnie typ wyglądających młodziej niż w rzeczywisości, "dorosłych" kujonów, z którymi nie dało się porozmawiać o niczym innym jak o biologii. No i wreszcie moi ulubieńcy - przynudzacze, którzy gotowi są na pierwszej randce opowiedzieć całą historię swego życia (zazwyczaj mocno podkoloryzowaną). Nie znoszę też usprawiedliwiaczy, takich co zawsze muszą wytłumaczyć, czemu tak zrobili, co się stało itd. Generalnie - tych, którzy gadają dużo i właściwie nic konkretnego, gadają dla samego gadania "bo o czymś mówić trzeba".
Nie dbanie o higienę. A poza tym chamstwo, grubiaństwo, traktowanie ludzi jak rzeczy - choć czasem nawet tacy zyskują sobie grono wiernych towarzyszy (i towarzyszek). Osobiście nie lubię też namolnych moli, upierdliwych komarów doczepiających się jak rzep psiego ogona i gadaczy głupot. Zawsze odstraszał mnie typ wyglądających młodziej niż w rzeczywisości, "dorosłych" kujonów, z którymi nie dało się porozmawiać o niczym innym jak o biologii. No i wreszcie moi ulubieńcy - przynudzacze, którzy gotowi są na pierwszej randce opowiedzieć całą historię swego życia (zazwyczaj mocno podkoloryzowaną). Nie znoszę też usprawiedliwiaczy, takich co zawsze muszą wytłumaczyć, czemu tak zrobili, co się stało itd. Generalnie - tych, którzy gadają dużo i właściwie nic konkretnego, gadają dla samego gadania "bo o czymś mówić trzeba".
SueEllen pisze:No nie, Maverick - w myślach mi czytasz, czy co? :lol:
No i jeszcze taki typ nie odcięty pępowiną od mamusi... takich mężczyzn po prostu nie znoszę.
Co do czytania w myslach to jak widac nie znasz moich mozliwosci :twisted:
A jak kto nie odciety od pepowiny to nikt go nie lubi, bo to wrozy przyszle klopoty na froncie ja-tesciowa :twisted: Poza tym to taki maminsynek jest co spod spudnicy nie wychodzi bo swiata sie boi :evil:
-Albo wręcz z przesadą dbający o swój wygląg, potrafiący przesiedzieć 2 godziny przed lustrem układając nażelowane włosy...
-Facet,który w jednym zdaniu potrafi wypowiedzieć 3 normalne słowa a reszta to kur*** itp.
-Facet klejący się do mnie na jakiejś dyskotece, który mnie obmacuje, śmierdzący potem i piwem (alkoholem) :evil:
-Facet,który w jednym zdaniu potrafi wypowiedzieć 3 normalne słowa a reszta to kur*** itp.
-Facet klejący się do mnie na jakiejś dyskotece, który mnie obmacuje, śmierdzący potem i piwem (alkoholem) :evil:
- ksiezycowka
- Weteran
Jakie cechy mężczyzn waszym zadniem odstraszają od nich kobiety???
Zaniedbany, nachalny, nietolerancyjny, maminsynek, cham i porstak czyli wielki maczo, wszelkiego typu drsiarz, ktory nie ma czym zaimponowac poza pluciem na odległośc. Poza tym metrosexualny do bólu i nie potrafiący się zachowac. A i nachlany/nacpany.
Nie no, zależy w jakim wydaniu ten metrosexualny. Znam takiego jednego i aż miło popatrzeć. A żelu to nie ma, a nawet jak ma cholera wie co na głowie, to i tak żelu nie widać. Zawsze wygląda, jakby od stylisty dopiero co wyszedł. Notabene jest z Krakowa (tak se napisałam, bo właśnie wylazłam z tematu "Skąd piszecie")
Heh...było o facetach to teraz o kobietkach może ?
Jak widze dziewczyne z niezadbanymi rączkami a konkretnie paznokciami brudnymi to mi się niedobrze robi..a niestety mam okazje taką jedną często widywać i unikam jej jak ognia bo nie powiem jej żeby coś z tym zrobiła..
Jak widze dziewczyne z niezadbanymi rączkami a konkretnie paznokciami brudnymi to mi się niedobrze robi..a niestety mam okazje taką jedną często widywać i unikam jej jak ognia bo nie powiem jej żeby coś z tym zrobiła..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Maverick pisze:Nie dbanie o higienę. A poza tym chamstwo, grubiaństwo, traktowanie ludzi jak rzeczy - choć czasem nawet tacy zyskują sobie grono wiernych towarzyszy (i towarzyszek). Osobiście nie lubię też namolnych moli, upierdliwych komarów doczepiających się jak rzep psiego ogona i gadaczy głupot. Zawsze odstraszał mnie typ wyglądających młodziej niż w rzeczywisości, "dorosłych" kujonów, z którymi nie dało się porozmawiać o niczym innym jak o biologii. No i wreszcie moi ulubieńcy - przynudzacze, którzy gotowi są na pierwszej randce opowiedzieć całą historię swego życia (zazwyczaj mocno podkoloryzowaną). Nie znoszę też usprawiedliwiaczy, takich co zawsze muszą wytłumaczyć, czemu tak zrobili, co się stało itd. Generalnie - tych, którzy gadają dużo i właściwie nic konkretnego, gadają dla samego gadania "bo o czymś mówić trzeba".
wow
A nie sadzisz ze w kazdym facecie bedzie chociaz namiastka ktorejs z cech o ktorych napisalas? Moze jeszcze cos dodasz? Tak malo tego
/edit
Dobrze ze jestem inny a tak serio cieszy mnie ze mam zajebiste poczucie humoru i wiele wiele osob mi to mowilo
A BTW przeciez czasami jest tak, ze nie znasz dobrze kolesia i jak CI cos opowiada niekoniecznie na randce to gada i gada i wydaje ci sie ze wlasnie koloruje historie swojego zycia i chce ci ja cala opowiedziec, a przeciez wcale tak nie musi byc? Moze wsluchaj sie dobrze zanim cos o nim powiesz;P hyhy
Ja tam nie bronie nikogo, tylko tak zwracam uwage
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
.. ponoć im więcej tzw. cech odstraszających ma mężczyzna, tym jest bardziej atrakcyjny dla kobiety, gdyż budzi w niej instynkt pedagogiczno-macierzyński .. taki facet stymuluje w dziewczynie przymusową chęć wpłynięcia na niego ..
.. prawda-li to? .. <eee...> DD
.. prawda-li to? .. <eee...> DD
.. zawrzyjmy nerwicowy sojusz i poszukajmy kozła ofiarnego ..
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Za to, ze jak juz zdobeda kobite, czesto przestaja sie starac, bo zdobyli. Nic bardziej mylnego!
no to ja przynajmniej niemam się czym martwić "D
moon pisze:Za wszystko. Facet jest zawsze winny, nigdy kobieta
Bez jaj
:p
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Hmm ogólnie czytajac wasze posty dochodze do wniosku ze każdy facet jest zły. Kazdy z nas ma w sobie cos z tego co napisałyscie ja akurat z rana potrzebuje z godzine moze troszke wiecej w łazience taki juz jestem z dbałosci o higiene . Kazda z was lubi innych facetów i każdy z nas ma szanse u dziewczyny bo znajdzie sie taka która go pokocha
Yasmine pisze:Krzych(TenTyp) pisze:Za co kobiety maja zal do facetów?
Za to, ze jak juz zdobeda kobite, czesto przestaja sie starac, bo zdobyli. Nic bardziej mylnego!
Nic bardziej mylnego! Kobieta zdobyta ktorej jest dobrze i jest dzieki niej dobrze jej facetowi, musi cos rozpierdolic bo nie czuje ze dzis kocha ja tak samo jak wczoraj i szuka innego zeby sie lepiej poczuc, tak to sie zazwyczaj grubo upraszczajac konczy! Dlatego Panowie poczekajmy az one dojrzeja zeby takich glupot nie robic! Czyli bierzmy sie za nie ok 40 albo i pozniej a do 40stki sie bawmy
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Hyhy pisze:musi cos rozpierdolic bo nie czuje ze dzis kocha ja tak samo jak wczoraj i szuka innego zeby sie lepiej poczuc, tak to sie zazwyczaj grubo upraszczajac konczy!
Hyhy, bo to wlasnie dlatego, ze jestescie tak pewni swego i nie musicie sie starac a my tak uwiebiamy jak sie o nas zabiega <aniolek2> .
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Hyhy, bo to wlasnie dlatego, ze jestescie tak pewni swego i nie musicie sie starac a my tak uwiebiamy jak sie o nas zabiega .
No tak jest. Ale kazdy stara się zeby kochać was tak jak wy lubicie tlko mówcie nam to A bedzie o wiele łątwiej
moon pisze:Ja nie żartowałam Krzychu. Taka prawda, ze kobieta potrafi mieć o wszystko pretensje.
No a mężczyzna potrafi przymknąć na więkrzość oko No jezeli wie na co
I z tym zabieganiem trzeba dać partnerowi odpocząć bo czasem my też lubimy otrzymywać coś bezinteresowanie. Pamiętajcie o tym
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Krzych(TenTyp) pisze:Za co kobiety maja zal do facetów?
Krzych(TenTyp), Za wszystko za wszystko...A to że talerza nie odłoże a to że fotel nie wtym miejscu co rzeba stoi a to chodzi człowiek nie tak albo pasta do zębów nie odlożona w to miejsce w którym była (jakby to miało jakies znaczenie)a to że łazienka czasem troszke mokra po prysznicu i bóg wie o co jeszcze...
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- unlucky_sink
- Maniak