DO DZIEWCZYN - JAKIE MACIE WYMIARY?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- konstancja
- Entuzjasta

ja włąsnie jestem chuda i wkoncu chcialabym zobaczyc na moim brzuszku troszke tłuszczyku!
i chyba powoli mi sie to udaje, bo przytyłam 2 kilo w ciagu 2 tygodni
hurrra!!
i chyba powoli mi sie to udaje, bo przytyłam 2 kilo w ciagu 2 tygodni
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- ksiezycowka
- Weteran

biust - 92
pod biustem - 75
talia - 70
biodra - 95
udo - 55
waga 58 kg
Mi sie tam podoba ten moj caloksztalt
EDIT-> zapomnialam o wzroscie - 164
biust - 92
pod biustem - 75
talia - 70
biodra - 95
udo - 55
waga 58 kg
Mi sie tam podoba ten moj caloksztalt
EDIT-> zapomnialam o wzroscie - 164
Ostatnio zmieniony 24 maja 2005, 15:16 przez Elspeth, łącznie zmieniany 1 raz.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Elspeth pisze:Ni sie tam podoba ten moj caloksztalt
I tak ma być!! A nie patrzeć się na jakieś cyferki i panikowac, gdy jedna z nich jest nie tak... <browar> <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
=ANIOLECZEK=
a skomentujcie takie wymiary,tylko szczera opinie prosze:
biodra - 102
talia - 79
biust - 104 (miseczka C)
wzrost - 180cm
wagi nie podam bo to drazliwy temat i nie wygladam na tyle co waze =] wygladam bardzo kobieco...szerokie biodra i duze wciecie (nie wiem czy wymiarowo duze bo sie nie znam,ale jest naprawde bardzo widoczne) i wiem ze taka sie podobam facetom i wiem ze jestem ladna =] i bardzo skromna <aniolek2>
biodra - 102
talia - 79
biust - 104 (miseczka C)
wzrost - 180cm
wagi nie podam bo to drazliwy temat i nie wygladam na tyle co waze =] wygladam bardzo kobieco...szerokie biodra i duze wciecie (nie wiem czy wymiarowo duze bo sie nie znam,ale jest naprawde bardzo widoczne) i wiem ze taka sie podobam facetom i wiem ze jestem ladna =] i bardzo skromna <aniolek2>
- ksiezycowka
- Weteran

=ANIOLECZEK=
gosia napisał/a:
Pegaz napisał/a:
Bardzo fajnie masz:)Chociaż troszeczke za szczupła.
już Cię lubię Heh, ale ciekawe czy nażywo też bys tak powiedział , mimo, że podałam prawdziwe dane, przed chwilą mierzone
Mhm mam dziewczyne w podobnych do twoich wymiarach
Aha, to fajnie - pozrdrów
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
qrcze to jak jest w końcu z tymi wymiarami... tutaj rozumiem podajecie w centymetrach - ale te miseczki to czym się różnią. A spotkaliście się z jeszcze innym oznaczeniem rozmiaru biustu? Np 1,2,3...itp? To jest jak Kosmiczna Tajemnica, której szukać po omacku tylko w monolicie w ciemnej przestrzeni... ;P
"...jak wiele nauki płynie z oczu i uśmiechu niewiasty." - Arturo Perez-Reverte
rethar pisze:qrcze to jak jest w końcu z tymi wymiarami... tutaj rozumiem podajecie w centymetrach - ale te miseczki to czym się różnią. A spotkaliście się z jeszcze innym oznaczeniem rozmiaru biustu? Np 1,2,3...itp? To jest jak Kosmiczna Tajemnica, której szukać po omacku tylko w monolicie w ciemnej przestrzeni...
Istnieje taka rozmiarowka - 0 (zerówka) to dla małych dziewczynek zwykle służy, 1 odpowiada zdaje się miseczce A, 2 - B itd
Miseczka - chodzi tutaj o biustonosze, generalnie rozmiar miseczki zalezy od roznicy pomiedzy wielkościa biustu ,a miejscem pod biustem, tak sie to okresla. Np, ja mam w biuscie 77cm, a pod biustem 73, wiec roznica wynosi 4cm, zatem nosze miseczke A=1
Pozdrawiam <browar>
=ANIOLECZEK= pisze:a skomentujcie takie wymiary,tylko szczera opinie prosze:
biodra - 102
talia - 79
biust - 104 (miseczka C)
wzrost - 180cm
wagi nie podam bo to drazliwy temat i nie wygladam na tyle co waze =] wygladam bardzo kobieco...szerokie biodra i duze wciecie (nie wiem czy wymiarowo duze bo sie nie znam,ale jest naprawde bardzo widoczne) i wiem ze taka sie podobam facetom i wiem ze jestem ladna =] i bardzo skromna
skoro jestes taka przeswiadczona ze tak swietneie to po co sie pytasz a jak podajesz to podaj wage, bo to tez wazne podaj wszytsko
- ksiezycowka
- Weteran

=ANIOLECZEK=
krzyniu, sluchaj - nie chce - nie podam,i tyle.nie starczy Ci to trudno. a przekonana jestem ze sie podobam innym bo to po prostu widac i nie narzekam na brak adoratorow wokol siebie,nie kazdy musi miec wymiary 90/60/90 zeby sie podobac...i dlatego jestem przekonana ze sie podobam...ale niestety nie sobie..mimo to ze interesuje innych i czesto slysze ze komus sie podobam itp. to chce sie zmienic,bo sobie sie nie podobam.mam nadzieje ze to zrozumiale
-
Kobieta z Venus
- Zaglądający

Hmm u mnie jest tak: wzrost 172, waga 57-58, bioderka 90, biust 92, a talia 68 ;-) wszystko byłoby ze mną ok gdyby nie moje zbyt duże łydki
ale to wynika z tego, że biegam
(( ogólnie przydałaby siem mała dietka, ale jak narazie nie wychodzi hehe
pozdrawiam 
(( ogólnie przydałaby siem mała dietka, ale jak narazie nie wychodzi hehe ....Kto zmienia kochanki jak rękawiczki, najczęściej chodzi w używanych....
rethar pisze:a rozmiar samego biustu mierzy się w jego najwyższym punkcie czy określonej pozycji? bo w sumie piersi mniejsze ale zadarte nie muszą mieć wcale mniejszej miseczki niz piersi obfite, ze tak powiem lekko opadajace...
Mierzy się od brodawki naookoło , ale słuszne spostrzenia <brawo1>
=ANIOLECZEK= pisze:krzyniu, sluchaj - nie chce - nie podam,i tyle.nie starczy Ci to trudno. a przekonana jestem ze sie podobam innym bo to po prostu widac i nie narzekam na brak adoratorow wokol siebie,nie kazdy musi miec wymiary 90/60/90 zeby sie podobac...i dlatego jestem przekonana ze sie podobam...ale niestety nie sobie..mimo to ze interesuje innych i czesto slysze ze komus sie podobam itp. to chce sie zmienic,bo sobie sie nie podobam.mam nadzieje ze to zrozumiale
Gwarantuje Ci, że Krzyś zrozumiał, hehes ja zresztą też heh....
Wróć do „Wszystkie inne tematy”