Forum źle działa - Opera

Tematy dotyczące części technicznej forum, sugestie, propozycje, opinie, moderowanie wpisów, dodawanie nowych działów itp.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Cynik
Bywalec
Bywalec
Posty: 45
Rejestracja: 12 lip 2006, 21:43
Skąd: Festung Breslau
Płeć:

Forum źle działa - Opera

Postautor: Cynik » 10 sie 2006, 21:55

Od dwóch dni forum kiepsko działa. Na początku był problem z dostaniem się na nie - wyskakiwał error, potem zostało to naprawione, ale często kliknięcie i otwarcie wątku na nowej karcie powoduje, że wczytuje się połowa strony a resztę przykrywa animacyjka z paskiem postępu i napisem "ładowanie strony proszę czekać".

System - Windows 2000, Opera 9.01 PL
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Posty: 5887
Rejestracja: 14 lip 2004, 11:22
Skąd: z wykopalisk
Płeć:

Postautor: Mysiorek » 10 sie 2006, 22:07

Cynik pisze:wczytuje się połowa strony...

Nic takiego mi nie wyskakuje, a operuję dziś od 8.00 rano :|
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Anula
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 272
Rejestracja: 05 maja 2006, 22:52
Skąd: Śląsk
Płeć:

Postautor: Anula » 10 sie 2006, 23:52

U mnie też działa.

Windows XP, Opera 9.01 PL
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Posty: 2011
Rejestracja: 23 kwie 2006, 05:29
Skąd: Dublin
Płeć:

Postautor: pani_minister » 10 sie 2006, 23:56

Cynik pisze:Na początku był problem z dostaniem się na nie - wyskakiwał error

tak przy okazji, to zdaje się był ten:
Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Posty: 12688
Rejestracja: 13 paź 2004, 13:17
Skąd: Wawa
Płeć:

Postautor: ksiezycowka » 10 sie 2006, 23:57

pani_minister pisze:ak przy okazji, to zdaje się był ten:
Ten to i ja mialam wczoraj ok 17stej :]
Awatar użytkownika
Anula
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 272
Rejestracja: 05 maja 2006, 22:52
Skąd: Śląsk
Płeć:

Postautor: Anula » 11 sie 2006, 00:05

moon pisze:Ten to i ja mialam wczoraj ok 17stej

Ten to i ja miałam wczoraj przez parę godzin, ale kliknęłam w linka podanego na dole i się dowiedziałam co się stało:
http://www.przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?t=29693

Teraz śmiga :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Posty: 7679
Rejestracja: 04 sty 2004, 21:49
Skąd: Eden
Płeć:

Postautor: Maverick » 11 sie 2006, 10:42

Cynik, a ile masz ustawionych postow na strone? Wyglada tak jakbys mial problemy z szybkoscia lacza. Mozesz poprobowac z wylaczeniem obrazkow czy tez wlasnie zmniejszeniem ilosci postow na strone.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Posty: 1412
Rejestracja: 03 sty 2006, 20:24
Skąd: Sląsk
Płeć:

Postautor: Bash » 11 sie 2006, 13:05

Cynik pisze:System - Windows 2000, Opera 9.01 PL

Winows XP Opera 9.01, przed tem inne wersje Opery i zawsze forum śmigało aż miło ;)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Cynik
Bywalec
Bywalec
Posty: 45
Rejestracja: 12 lip 2006, 21:43
Skąd: Festung Breslau
Płeć:

Postautor: Cynik » 11 sie 2006, 13:10

Teraz działa normalnie. Z szybkością nie ma problemów bo mam 768 kb/s i domyślne ustawienia forum.
*qbass*
Weteran
Weteran
Posty: 1001
Rejestracja: 21 sty 2006, 23:39
Skąd: zewsząd :)
Płeć:

Postautor: *qbass* » 11 sie 2006, 17:13

Tez mam Opere i kiedys ten pasek(ładowanie strony) tez czasami zostawał, trzeba było odświeżyć. Teraz jest ok.
A o tym błędzie, co piszą Pani Minister i Moon napisałem, w "Jeśli coś nie działa...) ;P
Olek86
Początkujący
Początkujący
Posty: 6
Rejestracja: 20 cze 2006, 22:21
Skąd: zza rogu
Płeć:

Postautor: Olek86 » 12 sie 2006, 18:32

Ja tez WinXP i Opera 9.01 i smiga ladnie :)
cajmer

Postautor: cajmer » 13 sie 2006, 10:41

Mnie hula aż miło : D

Wróć do „Sprawy techniczne forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości