Piernik pisze:os jej nie pasuje w mojej budowie fizycznej i mówi,żebym poszedł na siłke na trochę i sie ,,wyrobił'' To pomyślimy
Jak żyje podobnej bzdury nie słyszałam

To naprawde jest jej wytłumaczenie dla odmowy kochania się z Tobą? Rozumiem, gdyby mówiła, że to "tylko 3 miesiące", że nie jest pewna... ale TO?
Piernik pisze:ale abstynencja mnie juz zabija..
Nikogo jeszcze nie zabiła.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Stracenie cnoty staje się u Ciebie powoli obsesją, Piernik. Sam tworzysz z tego problem na miare końca świata.
Piernik pisze:Ale ja nie mam chyba zamiaru czekac bo a nóz nigdy miedzy nami do sexu nie dojdzie
Spotykasz się z nią tylko dla seksu? Zanim odpowiesz, usiądź, odetchnij, pomyśl chwilę. Jeśli ta dziewczynka postanowi pójść z Tobą do łózka za rok albo dwa - dasz sobie z tym radę? Czy będziesz regularnie odwiedzał dziwki? Bo jeśli do tego stopnia zalezy Ci na seksie, że bez najmniejszego problemu zdradzisz swoją dziewczynę - zostawiaj ją czym prędzej. Bo łatwiej Ci będzie puszczać się bez świadomości, że krzywdzisz kogos innego. A ona Ci tego nie wybaczy raczej.
Piernik pisze:miec już TO za sobą
Nie demonizuj. To nie jest żadne TO. To jest po prostu chwila ruchów frykcyjnych i trochę głaskania. Stracenie dziewictwa to nie jest kupno domu wymagające lat planowania. Nie jest tez tak, że jesli zrobisz to raz, a dobrze, to starczy na lata. To dopiero początek, a jeśli okaże się, że poza dziwkami nie znajdujesz partnerek do seksu aktualnie, to pozostanie Ci tylko coraz częstsze wydawanie 1500 zł.
Nie uzależniaj sobie życia i szczęscia od seksu, Piernik. To prosta droga do zaburzeń. Wiadomo, fajnie jest, gdy jest się z kim kochać - ale jeśli brak partnera i Twoje dziewictwo staje się dla Ciebie problemem takim, że rozważasz zdradzenie dziewczyny ("którą bardzo kochasz"

)z dziwką - to naprawdę coś się poprzestawiało w łepetynie. Spróbuj to poukładać, bo się zamęczysz.
wronek pisze:150-200pln/h to jest standardowa cenka za naprawdę porządną laseczkę.
Widocznie za rozdziewiczanie jest więcej, jak to zwykle za usługi specjalne

Może na 7 godzin to rozplanowują?