Swoją drogą na temat punktu c) chętnie usłyszałabym coś więcej od Twojej pani.
Moderator: modTeam

Moze wtedy bardziej by dbali o umiesnienie, bo wtedy lepiej cialo widac
Ale tego chyba wygolili do programu.
a moze kobiety o figurę też ?
Adaś38 pisze:Jak czytam takie posty to się zastanawiam czy to nie dzieci piszą...
Adaś38 pisze:Na wypadek jeżeli ktoś naprawdę nie kuma różnicy anatomicznej to wyjaśniam: u dziewczyn jest sens pozbywania się owłosienia, a mianowicie a. jest ono mało higieniczne bo moczy się podczas załatwiania
Adaś38 pisze:ani podczas pieszczot ani przy seksie męskie owłosienie nie przeszkadza
pani_minister pisze:Adaś, ja mogę nie kumać anatomii, ale Ty nie kumasz widzę dość pospolitych technik seksualnych i nikt Cię nie uświadomił, że penis nie kończy się 2 cm od czubka![]()

pani_minister pisze:Adaś, ja mogę nie kumać anatomii, ale Ty nie kumasz widzę dość pospolitych technik seksualnych i nikt Cię nie uświadomił, że penis nie kończy się 2 cm od czubka
Swoją drogą na temat punktu c) chętnie usłyszałabym coś więcej od Twojej pani.

Adaś38 pisze:Pospolicie to wrażliwa na dotyk część penisa kończy się nawet bliżej niż 2 cm od końca
Adaś38 pisze:mianowicie gdy podczas robienia loda czujesz że coś cię łaskocze w nos to znaczy że jest już dostatecznie głęboko
Przepraszam, ale właśnie wyobraziłam sobie, jak połaskotana w nos donośnie kicham w takiej chwili 
Adaś38 pisze:u dziewczyn jest sens pozbywania się owłosienia, a mianowicie a. jest ono mało higieniczne bo moczy się podczas załatwiania
Adaś38 pisze:ani podczas pieszczot ani przy seksie męskie owłosienie nie przeszkadza więc nie ma żadnych racjonalnych przyczyn aby je usuwać
Adaś38 pisze:[włosy na jądrach powiecie ale niewiele babek wkłada sobie jądra do buzi a te które to robią to raczej bez względu na dość skąpe owłosienie w tym miejscu]
pecha sie w zyciu mialo?
. Zatem w czym to przeszkadza?
Stormy pisze:i nie rozumiem dlaczego to ja niby musze sie golic, skoro facet nie powinien.
, natomiast owłosiony na ciele mężczyzna to testosteron i męskość, który może zaczął być politycznie niepoprawny zgodnie z pedalskimi wzorami mody i urody, ale tak naprawdę nigdy się nie zestarzeje 

Jesli ktos ogranicza sie do koncowki penisa to nie robi takiej roznicy, ale kiedy zabawa dotyczy tez nizszych partii to brak wloskow zdecydowanie zachecil moja dziewczyne do dzialania Hmmm.... mówisz, że włosy na jajach są wyznacznikiem męskości?TedBundy pisze:natomiast owłosiony na ciele mężczyzna to testosteron i męskość
Ok, nie będę się spierać.... ale pogratuluję.... Tak Ted: gratuluję owłosionych jaj... tfu męskości Ci gratuluję. 

Adaś38 pisze:niewiele babek wkłada sobie jądra do buzi
Jak pieszczoty, to do końca! księżycówka pisze:pierzu napisał/a:
kobieta raczej nie ogranicza sie przy pieszczotach tylko do czubka penisa
Sęk w tym, że zależy czyja. Tylko, że nie mówmy, że to norma. Panom co takiego kobiety mają to można spokojnie współczuć wtedy
Maj-ka pisze:Jak jestem podniecona i bardzo wrażliwa (np. okres owulacji), to w kluczowym momentu czuję się jakby igły mi wbijać w najbardziej wrażliwe miejsce. Niestety wtedy podniecenie opada i znoszę seks już tylko dla niego.
Maj-ka pisze:Dziewczyny, czy to ja jestem tak bardzo wrażliwa, że to tylko mnie boli, czy Wy też macie takie odczucia?
Maj-ka pisze:Wczoraj nie wytrzymałam i właściwie, to wolałabym poczekać z seksem ze 3 miesiące aż mu włoski odrosną

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1033 gości