Pit pisze:Do tych którzy to robią - jest jakaś różnica w odczuciach ?
Nieporównywalna?
[ Dodano: 2008-09-24, 12:18 ]
Maverick pisze:Niech cwicza same

Moderator: modTeam
trueboy pisze:Jakie tutaj są doświadczone głównie kobiety w wieku 21-23 lata
lollirot pisze:Inaczej
- po co poprawiać dobre - poczekam na inne opinie ale widzę, że ponad świadomość o inności to żadna rewelacja choć czytałem że część kobiet ma uaktywniony jakiś nerw w tamtej okolicy który powoduje mega orgazm - wtedy miałoby to sens. Mnie interesują nowinki które dorzucają coś ekstra do wrażeń moich lub jej
Pit pisze:który powoduje mega orgazm
Pit pisze:po co poprawiać dobre
Nie poprawiać, a szukać nowych dróg do rozkoszy. Poznawać swoje ciała i wyciskać z nich maks przyjemności, raz tak, raz tak. Uaktywniać nowe doznania. Przez ciało zagłębiać się w umysł, badać swoje granice. Właśnie po to 
lollirot pisze:Uaktywniać nowe doznania. Przez ciało zagłębiać się w umysł, badać swoje granice
TedBundy pisze:granice są stałe.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
jakiś czas temu pierwsza próba, na takiej pijackiej fazie, że ledwo co staliśmy, ale udana...inaczej, ale nawet nawet 

TedBundy pisze:Mówi się, że granicą jest obopólna zgoda i wola partnerki. I partnera.
TedBundy pisze:Nie potraktuję swej kobiety jak dziwki, nie będę się bawił w jakieś popieprzone przebieranki ani strugał innego pajaca, robiąc to na klatce schodowej.
TedBundy pisze:Tak, to właśnie moja granica
Dzindzer pisze:Trzy pozycje to ciasna granica.
Powiedz.Dzindzer pisze:Kiedyś anal był poza Twoimi granicami, teraz to wisienka na torcie.
Dzindzer pisze:pacjEN(przyTB)ta
TedBundy pisze:Tak, to właśnie moja granica. Morale.

lollirot pisze:W tym poglądzie niewiele różnisz się od Teda Nie poprawiać, a szukać nowych dróg do rozkoszy
- poczytaj więcej moich wypowiedzi zanim mnie wrzucisz do worka razem z nim. Trochę się źle wyraziłem - miałem na myśli ulepszanie dla samego ulepszania, mody lub diabli wiedzą czego jeszcze a nie ulepszanie swojego repertuaru , urozmaicenie dla uniknięcia nudy itp. itd.
i moja pani z pewnością nie narzeka na brak wrażeń.lollirot pisze:Sio z mojego łóżka
lollirot pisze:W tym poglądzie niewiele różnisz się od Teda Nie poprawiać, a szukać nowych dróg do rozkoszy
- poczytaj więcej moich wypowiedzi zanim mnie wrzucisz do worka razem z nim. Trochę się źle wyraziłem - miałem na myśli ulepszanie dla samego ulepszania, mody lub diabli wiedzą czego jeszcze a nie ulepszanie swojego repertuaru , urozmaicenie dla uniknięcia nudy itp. itd.
i moja pani z pewnością nie narzeka na brak wrażeń.lollirot pisze:Sio z mojego łóżka

Ja sie bawiłam ostatnio w pielęgniarkę i pacjęta.

statistica pisze:Jak wspomnialam robilam już prawie wszystko
statistica pisze:Bede wdzięczna za wszelkie rady
Mati pisze:ha! nigdy nie mówcie nigdy! jakiś czas temu pierwsza próba, na takiej pijackiej fazie, że ledwo co staliśmy, ale udana...inaczej, ale nawet nawet
statistica pisze:trzy pozycje na krzyż to naprawdę porażka. Jeśli jest się z kimś w związku, w którym jest uczucie i zaufanie to wiadomo, że nawet klasyczna pozycja jest niezwykłym doświadczeniem bliskości, ale trzeba sobie urozmaicać życie.

Ja tam dopuszczam istnienie par, którym starczają trzy pozycje.
Włochate czerwone kajdanki które posiadam w mojej erotycznej szufladce to naprawdę skarb - polecam
Pewnie teraz są jakieś nowe specyfiki czy żele, teraz takie rzeczy pojawiają się jak grzyby po deszczu....
statistica pisze:Rutyna w seksie i trzy pozycje na krzyż to naprawdę porażka.
statistica pisze:ale trzeba sobie urozmaicać życie.
statistica pisze:Ja też dopuszczam, mówie jedynie ze swojej perspektywy, że jest to rutyna, nudziarstwo - w moim przypadku niedopuszczalne.
statistica pisze:Wiadomo ludzie mają różne temperamenty, ale jaki jest inny sposób oprócz seksualnych eksperymentów na poznanie swojej drugiej polowy w seksie?
Nikt mi nie wmówi, że przy trzech pozycjach na krzyż ludzie znają swoje reakcje....
żel do USG
Masz oszczędnego kolegę po prostu. Sam żel do USG jest bardzo rzadki, więc szybko paruje i jest sucho.

Świetny seks to nie wymuszone akrobacje, tylko osoba, która jest obok.
TedBundy pisze:Świetny seks to nie wymuszone akrobacje, tylko osoba, która jest obok
. Powinno brzmieć : Świetny seks to nie TYLKO wymuszone akrobacje, ALE osoba, która jest obok
. Możesz liczyć na to, że kobieta Ci powie , że nawalasz ale ja bym wolał na to nie liczyć mimo, że jestem ze swoją panią bardzo blisko emocjonalnie. Zawsze tak samo to się kończy - na początku udawaniem orgazmów a potem przewlekłym bólem głowy. Wolę serwować jej jakieś atrakcje z własnej inwencji (co moim zdaniem świadczy o dbaniu o doznania partnerki) niż czekać aż w jakiś sposób zasugeruje, że jestem kiepski w łóżku. Poza tym nie zapominaj, że to Ty jesteś facetem a nie cipą więc powinieneś przewodzić w związku i tym co się dzieje w waszym łóżku. Nie wiem jak Ciebie ale mnie seks 2x w miesiącu a nawet w tygodniu nie zadowala. (2x dziennie jeszcze obleci
)
statistica pisze:podejrzewam że trzy pozycje to klasyczna na jeźdźca i od tyłu - a gdzie reszta?
statistica pisze:gdzie seks na włączonej pralce?
Pit pisze:Możesz liczyć na to, że kobieta Ci powie , że nawalasz ale ja bym wolał na to nie liczyć mimo, że jestem ze swoją panią bardzo blisko emocjonalnie. Zawsze tak samo to się kończy - na początku udawaniem orgazmów a potem przewlekłym bólem głowy.
Pit pisze:Wolę serwować jej jakieś atrakcje z własnej inwencji (co moim zdaniem świadczy o dbaniu o doznania partnerki) niż czekać aż w jakiś sposób zasugeruje, że jestem kiepski w łóżku
Pit pisze:Poza tym nie zapominaj, że to Ty jesteś facetem a nie cipą więc powinieneś przewodzić w związku i tym co się dzieje w waszym łóżku

za dużo filmów się naoglądałaś
Z naciskiem na dwie pierwsze, uściślając.
sprzedają go w litrowych butelkach za grosze
statistica pisze:To widać masz mało wymagającą partnerke....
statistica pisze:z dużą wyobraźnią i z dużym penisem
A jakieś inne analne żele godne polecenia znacie?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1163 gości