Postautor: Asica » 07 cze 2005, 09:51
Ja robilam podobnie jak Amazonka.Tez chodzilam z po imprezie spac z chlopakami do lozka w samej bieliznie.Ale troche sie na tym przejechalam.Pol roku temu spalam z moim bardzo dobrym przyjacielem po imprezie pod jedna koldra.Nigdy nie sadzilam ze on cos do mnie ma.Pozwolilam mu sie nawet przytulic do siebie gdy sie odwrocilam pupa w jego strone.Zdziwilo mnie gdy od razu na moich posladkach poczulam jego erekcje.Ale zdziwilam sie jeszcze bardziewj gdy po pol godzinie jak sie obudzilam on sie onanizowal. Czulam sie dziwnie bo spalismy pod jedna koldra.A po jak sie przytulil to czulam ze jesrt tam mokry.Powtorzylo sie to na 3 imprezach z rzedu.W koncu kiedys mnie zagadal ze go srasznie podniecam,ze sie zakochal,ze zerwie ze swoja dziewczyna.Gdy mu odmowilam skonczyla sie prawdz przzyjazn.Teraz gadamy sporadycznie.A za kazdym razem gdy gaqdam z jego dziewczyna to mi glupio. Radzewiec uwazac z ta satysfakcja dzialania na facetow bo sa rozne tego konsekwencje.Mial ktos moze podobna sytuacje?