Erekcja przy dziewczynie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 04 cze 2005, 15:02

megaziomek pisze:moją dziewczyne to podnieca i to bardzo:)widać to po niej.zaraz go dotyka,sciska itp
jest przyjemnie:)

hehehe tez tak robie :)
A co do alkoholu to mam wielka chcice po nim, ale tylko po takiej umiarkowanej ilosci, bo wieksza ilosc dziala na mnie usypiajaco. Jak moje Kochanie sobie tez wypije to moze dluuzej :)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 05 cze 2005, 20:51

krzyniu pisze:lollirot napisał/a:
coz, po fecie fiutek nadaje sie tylko do ozdoby. i sikania.

nie wiem nie probowalem ale szczerze watpie

Bo padne ze śmiechu .... Gówno prawda. I jeszcze wszystko zależy od organizmu. Jak ja sie naspeedowałem to tylko wtedy stawał mi na widok panienki w kusej spudniczce.

ALe już 8 miesięcy D-Tox <banan>
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 05 cze 2005, 22:46

no to pewnie jak z alkocholem-na jednych dziala tak ze im sie chce a na innych ze nie, jak krzych powiedzial zalezy od organizmu
Asica
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Asica » 07 cze 2005, 09:51

Ja robilam podobnie jak Amazonka.Tez chodzilam z po imprezie spac z chlopakami do lozka w samej bieliznie.Ale troche sie na tym przejechalam.Pol roku temu spalam z moim bardzo dobrym przyjacielem po imprezie pod jedna koldra.Nigdy nie sadzilam ze on cos do mnie ma.Pozwolilam mu sie nawet przytulic do siebie gdy sie odwrocilam pupa w jego strone.Zdziwilo mnie gdy od razu na moich posladkach poczulam jego erekcje.Ale zdziwilam sie jeszcze bardziewj gdy po pol godzinie jak sie obudzilam on sie onanizowal. Czulam sie dziwnie bo spalismy pod jedna koldra.A po jak sie przytulil to czulam ze jesrt tam mokry.Powtorzylo sie to na 3 imprezach z rzedu.W koncu kiedys mnie zagadal ze go srasznie podniecam,ze sie zakochal,ze zerwie ze swoja dziewczyna.Gdy mu odmowilam skonczyla sie prawdz przzyjazn.Teraz gadamy sporadycznie.A za kazdym razem gdy gaqdam z jego dziewczyna to mi glupio. Radzewiec uwazac z ta satysfakcja dzialania na facetow bo sa rozne tego konsekwencje.Mial ktos moze podobna sytuacje?
tom23
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tom23 » 07 cze 2005, 10:42

Moja dziewczyna opowiadala ze po jakiejs imprezie jak jeszcze nie bylismy razem pewien chlopak nie chcial wyjsc z ich pokoju z kolezanka na stancji i wszewdl do jej lozka i chcial z nia spac.Wiec ona poszla spac z kolezanka.P kilkunastu minutach slyszaly ze on na lozku obok sie onanizuje.Po wszystkim wyszedl z pokoju a na jej przescieradle zost plama. Mowila ze nie byla prowokujaco ubrana wiec tu chybav nie bylo jej winy...chyba ze nie chce sie przyznac :?
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 07 cze 2005, 17:25

tom23 pisze:chlopak nie chcial wyjsc z ich pokoju

to mala przesada...
powinna zadzwonic po innego "kolege" alo poprosic o pomoc sasiada :P
(albo wezwac policje... ;))
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...