Jej krew na mojej twarzy }:]
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
charlie81 pisze:ptaszek pisze:Auu... jak dla mnie to nie jest najlepsze wrażenie estetyczne
Krew po pierwszym stosunku - ok.... Jak niechcący coś uleci w trakcie miesiączki - ok....
Ale krew na twarzy...... uh.... nie, dziękuję
nie no to jednak na twarzy chyba lepiej jezeli o ESTETYCE mowa... nie? albo sie za duzo blackmetalu nasluchalem
taaaa, do wczesnego Moonspella (Vaaaampirrrriaaaa.... ) to by pasowało
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
- Lady_Jesika
- Uzależniony
nie uwazam tego za zadne zboczenie,ale nie dla mnie takie zabawy i nie dla mojego faceta jakos nas to nie kreci
co kto lubi,nie badzmy tacy krytyczni :564:
Karol,idac Twym tokiem myslenia i porownujac kal z krwia mozna by jeszcze do tego dorzucic kobiece soczki.dla niektorych tez w koncu to obrzydliwe!!!
co kto lubi,nie badzmy tacy krytyczni :564:
Karol,idac Twym tokiem myslenia i porownujac kal z krwia mozna by jeszcze do tego dorzucic kobiece soczki.dla niektorych tez w koncu to obrzydliwe!!!
seks podczas miesiączki jeszcze przejdzie ale oral??? FUJ! Nigdy w zyciu! Mnie to obrzydza
co was dziewczyny w tym obrzydza?przeciez to nie wy smakujecie tej krwi.jesli moja dziewczynka nie miala by nic przeciw to ja bym mogl i oralnie podczas okresu.to tak z ciekawosci a jak pozniej to juz zalezy od wrazen :572:
- Sir Charles
- Weteran
Lady_Jesika pisze:Karol,idac Twym tokiem myslenia i porownujac kal z krwia mozna by jeszcze do tego dorzucic kobiece soczki.dla niektorych tez w koncu to obrzydliwe!!!
No i wlasnie o to chodzi , to ze was to odrzuca nie znaczy ze wszystkich ! Dla jednych kwawienie miesiaczkowe to zecz apetyczna , dla innych juz mniej a jeszcze innych obrzydliwa wiec nie widze roznicy miedzy kupą a kwią miesiaczkowa , dla mnie jest róznica , dla Studenta tez ale to dla mnie i dla niego jest tylko ta róznica , dla tego co lubi kupe nie ma
Chce tylko powiedzieć iz kwawienie miesączkowe ma rozne postacie , jedne kobiety kwawia mało inne bardzo obficie , tek ze wylatuje z tamtad byle co skrzepy kwi a i zapach jest rózny wiec nie mówcie mi ze to nie to samo co kupa ten co to pisał trafił po prostu na taka co ma małe kwawienia
Moja np Pni nie przespi nocy w jednej podpasce i to tej najgrubszej !
A ja z Karolem akurat się zgodzę. Kał, mocz, krew... Gdy mówimy o tym w kontekście seksu, to nie ma tutaj większej róznicy. Jak już pisałem wcześniej, dla mnie takie "eksperymenty" to nic innego jak zboczenie, być może jakiś skrajny fetyszyzm. Osobiście nie rozumiem jak może podniecać widok i smak krwi, tak samo jak smak kału czy moczu. Gdyby mnie nagle zaczęło coś takiego kręcić, to pewnie wybrałbym się do psychiatry, ale nie obrażając kolegi Morte powtórzę, że wszystko jest ok, gdy obu stronom takie zabawy odpowiadają.
- Sir Charles
- Weteran
- Uzależniony
- Weteran
zwracam sie teraz do tych ktorzy usilnie twierdza ze krew to to samo co kał,
jedni na widok krwi mdleja inni wymiotuja
mysle ze krew wzbudza silne emocje w czlowieku w sensie negatywnym jak i pozytywnym,
rozumiem to ze krew niektorych z was obrzydza,
ale nie zgodze sie nigdy z waszym porownaniem, przeciez to krew krazy w waszych zylach a nie gowno!!! to dzieki niej zyjecie !
Prosze nie mowcie mi tu kontekstach itp.
charlie81 duze piwko dla Ciebie :564:
zwracam sie teraz do tych ktorzy usilnie twierdza ze krew to to samo co kał,
jedni na widok krwi mdleja inni wymiotuja
mysle ze krew wzbudza silne emocje w czlowieku w sensie negatywnym jak i pozytywnym,
rozumiem to ze krew niektorych z was obrzydza,
ale nie zgodze sie nigdy z waszym porownaniem, przeciez to krew krazy w waszych zylach a nie gowno!!! to dzieki niej zyjecie !
Prosze nie mowcie mi tu kontekstach itp.
charlie81 duze piwko dla Ciebie :564:
Dla mnie to jednak obrzydlistwo i nie chciałabym, aby mnie facet zadowalał oralnie podczas okresu, inna sprawa, ze akurat wtedy właśnie najbardziej mi się chce, ale jednak oral to za dużo...
Większość z nas próbowała zapewne swoich "soków" ( czy to z ciekawości czy przy okazji innych okoliczności ;-)), faceci na pewno też spermy próbowali, a czy któraś z Was drogie Panie kosztowała swojej krwi miesiączkowej? Ja nie, i jakoś mnie do tego nie ciągnie...
A krew nie jest taka straszna, zależy od sytuacji... Bo co innego upaparać się krwią mentruacyjną, a co innego np. pocałować/delikatnie possać skaleczony palec. Tamto drugie jest urocze, pierwsze - wręcz przeciwnie...
Większość z nas próbowała zapewne swoich "soków" ( czy to z ciekawości czy przy okazji innych okoliczności ;-)), faceci na pewno też spermy próbowali, a czy któraś z Was drogie Panie kosztowała swojej krwi miesiączkowej? Ja nie, i jakoś mnie do tego nie ciągnie...
A krew nie jest taka straszna, zależy od sytuacji... Bo co innego upaparać się krwią mentruacyjną, a co innego np. pocałować/delikatnie possać skaleczony palec. Tamto drugie jest urocze, pierwsze - wręcz przeciwnie...
- Lady_Jesika
- Uzależniony
oj zgadzam sie,przciez w krwi miesiaczkowej jest nie tylko krew.... :553:
W zyciu bym nie pozwolila na to facetowi nawet gdyby bardzo go to krecilo.Ja sama nie czulabym sie ok.
Nie nazwe tego zboczeniem,bo o zboczeniach w ogóle ciezko dyskutowac.Kazdy uwaza za ie cos innego.Po prostu jak dla mnie przekracza to granice dobrego smaku.
pozdrawiam
W zyciu bym nie pozwolila na to facetowi nawet gdyby bardzo go to krecilo.Ja sama nie czulabym sie ok.
Nie nazwe tego zboczeniem,bo o zboczeniach w ogóle ciezko dyskutowac.Kazdy uwaza za ie cos innego.Po prostu jak dla mnie przekracza to granice dobrego smaku.
pozdrawiam
Wiem ze nie jest tylko krew.....
Na przykladzie mojej zabki moge tylko powiedziec ze nie sa to jakies obfite ilosci tej nazwijmy to "nie krwi", Jej krwawienia sa raczej normalne..... . Nie robimy tego tylko i wylacznie oralnie , wiem ze zawsze w tych dniach bardzo sie kce mojej ksiezniczce , wiec klasyczny seks nadal zostaje glowna atrakcja...
dziekuje drogim paniom za wypowiedzi
Na przykladzie mojej zabki moge tylko powiedziec ze nie sa to jakies obfite ilosci tej nazwijmy to "nie krwi", Jej krwawienia sa raczej normalne..... . Nie robimy tego tylko i wylacznie oralnie , wiem ze zawsze w tych dniach bardzo sie kce mojej ksiezniczce , wiec klasyczny seks nadal zostaje glowna atrakcja...
dziekuje drogim paniom za wypowiedzi
Musze przyzna, ze usmialam sie czytajac wypowiedzi niektorych <np o zastyganiu na twarzy lub usmiechu klowna >.
Jesli o mnie chodzi to mowie NIE. Sex oralny odczas okresu to nic fajnego dla mnie. Wole sex tradycyjny w tych dniach.
Jesli o mnie chodzi to mowie NIE. Sex oralny odczas okresu to nic fajnego dla mnie. Wole sex tradycyjny w tych dniach.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”