Problem z błoną?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 09 sty 2005, 00:18

nadzerka to nic innego jak stan zapalny tzn nagromadzenie bakterii powoduje ze dziewczyna odczuwa baardzo nieprzyjemne dolegliwosci typu swiad i niestety nie jest to przyjemne ,wydzielina ma wtedy konsystecje twarozka!!
O ile sien ie myle to twarozek jest przy grzybicy pochwy.
Nadzerka to co innego i chyba nie ma jako tako objawow, bo gdyby miala, to kobiety by wczesniej wiedzialy ze cos jest nie tak, a tak zwykle o nadzerce sie dopiero u ginekologa dowiaduja...

A co do tego ze przeciecie/naciecie bolec nie bedzie - wg mnei to niezly kit. Przeciez ta blona jest ukrwiona i unerwiona!
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 09 sty 2005, 00:22

voodoos pisze:i tak to jest zapytac sie o cos na forum! wysluchac dobrej rady! Chciec pomocy a tu wszyscy sa przeciwko bo sa wyzsi bo maja to za soba!! inteligencja zchodzi na psy...

nie naprawde sorry, po prostu sie usmiechnalem, brzmialo zabawnie...
zeby cie pocieszyc powiem ci a propos spinania miesni ze moj pierwszy raz odbyl sie dopiero za drugim razem :D bo za pierwszym wlasnie spinala miesnie za bardzo... (tzn nie wiem w sumie czemu Cie ma to pocieszyc :P )
Awatar użytkownika
DeadHorse
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: DeadHorse » 09 sty 2005, 09:29

moze dlatego, ze dluzej byl prawy :]
"A great song can be found anywhere. Do yourself a favor ang go find the originals"
Awatar użytkownika
voodoos
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: voodoos » 09 sty 2005, 14:10

Narazie troche odpuscilem daje jej odpaczac! Nie kazdemu wszystko wychodzi za pierwszym razem...Nie każdy jest idealny!
Voodoos>>>green
karol

Postautor: karol » 09 sty 2005, 14:29

Jestem zdziwiony opisem co to jest nadzerka !! tym bardziej ze podała go Kobieta , jednak ludzie sie bardzo róznią !

http://www.zdrowie.med.pl/uk_rozrodczy/ ... /c_ur.html

http://pro-femina.com/nadzerka.htm
:570:
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 09 sty 2005, 14:56

O ile sien ie myle to twarozek jest przy grzybicy pochwy.
Nadzerka to co innego i chyba nie ma jako tako objawow, bo gdyby miala, to kobiety by wczesniej wiedzialy ze cos jest nie tak, a tak zwykle o nadzerce sie dopiero u ginekologa dowiaduja...

no to teraz juz wiesz ze i nadrzerka ma takie objawy....oczywiscie dopiero po tym gdy dostana sie tam zarazki z zwenatrz np na brudnych rekach lub jak ktos wczesniej wspomniał przy nadzerce prezerwatywa powoduje bardzo nie miłe powikłania!!

Jestem zdziwiony opisem co to jest nadzerka !! tym bardziej ze podała go Kobieta

cóz ja pisze tylko to co sama usłyszałam od mojego ginekologa a skoro dostałam leki na nadzerke to raczej na pewno była nadzerka...i było dokładnie tak jak napisałam
Majeczka
Bywalec
Bywalec
Postautor: Majeczka » 16 sty 2005, 22:06

a moze Ty jej przerwales te błone bo jesli tak to nic dziwnego że krwawi przy kolejnych razach. Po przerwaniu błony dziewiczej trzeba poczekac conajmniej tydzien zanim dojdzie do nastepnego stosunku zeby ranka sie zagoiła
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 22 sty 2005, 00:58

Co się śmiejecie. Nie każdemu się trafia dziewczyna z błonką jak bańka mydlana!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”