Chciał bym sie dowiedzieć do którego roku życia rośnie penis... dziekiDo którego roku życia rośnie penis?
Moderator: modTeam
Do którego roku życia rośnie penis?
Cześć mam 16 lat i nie jestem do końca zadowolony ze swojego rozmiaru penisa. Mam dziewczyne i niedługo zamierzamy współrzyć ze sobą. Ale mnie martwi jedna myśł czy mój członek jescze urośnie??...
Chciał bym sie dowiedzieć do którego roku życia rośnie penis... dzieki
Chciał bym sie dowiedzieć do którego roku życia rośnie penis... dzieki- kot_schrodingera
- Weteran

Chyba nikt nie badał jak długo rośnie penis. Prawdopodobnie równie długo jak właściciel. Co do wielkości. średnia długość to 12-16 cm jeśli mieścisz się w tym przedziale to jest nieźle. Jeśli masz trochę krótszego-nie szkodzi. Twoja partnera raczej z centymetrem nie wskoczy do łóżka. Nie jest też pewnie zbyt "obszerna" więc twoje "maleństwo" doskonale ją zadowoli.A nawet widok 20-centymetrowego mógłby ją zdeprymować :"gdzie mi to się zmieści"
)
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- Wstreciucha
- Weteran

lucjaneczka
- Początkujący

Z tego co wiem to do 21 roku życia, podobnie jak w przypadku całego człowieka - wiele źródeł godnych zaufania podaje właśnie, że do tego roku życia rośnie cały człowiek jak i jego członek. Potem jest taka krótka przerwa a po 25 roku życia powolutku zaczynamy się starzeć co widać już po 30stce - krótki ten okres tej idealnej młodości, tego idealnego okresu życia
Czytałam też podobny wątek z tym że dotyczyło to ogólnie człowieka i też jest mowa, że do 21 roku życia 
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez lucjaneczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”