Kwestia biustu!
Moderator: modTeam
Z męskiego punktu widzenia... ;-)
wg mnie najładniejsze to są średnie, bądź śr-małe ;-)
Oczywiscie Stephanie ma najładniejsze!!
http://www.aclasscelebs.com/stephanies/ ... 90_jpg.jpg
ale lubie tez typ "sportowy" - co by nie skakaly jak biegnie ;-)
Wiem jedno- nie moga byc ZA DUŻE - t mi sie strasznie nie podoba. No ale co men - to gust
pozdrawiam. to był mój pierwszy Post.
wg mnie najładniejsze to są średnie, bądź śr-małe ;-)
Oczywiscie Stephanie ma najładniejsze!!
http://www.aclasscelebs.com/stephanies/ ... 90_jpg.jpg
ale lubie tez typ "sportowy" - co by nie skakaly jak biegnie ;-)
Wiem jedno- nie moga byc ZA DUŻE - t mi sie strasznie nie podoba. No ale co men - to gust
pozdrawiam. to był mój pierwszy Post.
"A great song can be found anywhere. Do yourself a favor ang go find the originals"
-
- Zaglądający
co to znaczy "po krolewsku"?? Ja tam uwielbiam moje piersi.. Nei sa moze najwieksze. Są malutkie, ale jak jjuż ktos powiedzial "male jest piekne". Przynajmniej za kilka lat nie bede miala obwisłych cycków. Moja kolanka musi stosowaj jakies kremy ojedrniajace i na rozstepy... Ma takie olbrzymie, ze szok :550:
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
stanowczo male ,kiedy partner moze je objac w calosci i dotykac jednoczesnie obie piersi masujac je delikatnie to chyba jest ok kiedy piers nie miesci sie w rece to juz jest hmm jakby to ujac sam nie wiem troche dziwne bo potrzebuje dwoch rak a nie zeby obie byly zajete jednym wzgorzem rozkoszy jestem za malymi
pozdrawiam
pozdrawiam
KASIA pisze:co to znaczy "po krolewsku"?? Ja tam uwielbiam moje piersi.. Nei sa moze najwieksze. Są malutkie, ale jak jjuż ktos powiedzial "male jest piekne". Przynajmniej za kilka lat nie bede miala obwisłych cycków. Moja kolanka musi stosowaj jakies kremy ojedrniajace i na rozstepy... Ma takie olbrzymie, ze szok :550:
Po krolewsku to znaczy ze partner wkłada członka pomiedzy piersi kobiety a ona nimi porusza , albo on porusza członkiem jak podczas stosunku
Małe piersi są fajne , milutkie w dotyku ale niestety panowie ktorzy mają partnerki z małymi piersiami nie zakosztuja tego rodzaju pieszczot
slyszalem jeszce drugie okreslenie tej pozycji, a mianowicie "po hiszpansku" nie wiem jak to sie do tego ma ;-)
"po krolewsku" hmm, moze dlatego, ze krolowe z regoly maja wielkie piersi i krolowie tak sobie umilaja wieczory hehe
"po krolewsku" hmm, moze dlatego, ze krolowe z regoly maja wielkie piersi i krolowie tak sobie umilaja wieczory hehe
"A great song can be found anywhere. Do yourself a favor ang go find the originals"
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Uzależniony
jestem w pelni zadowolona ze swoich piersi.
kiedys chcialam by byly wieksze i nie akceptowalam ich takimi jakie sa.
Ale teraz jestem juz wobec siebie mniej krytyczna.Uwazam ze mam wspaniale cialo,moj facet za nim szaleje i za moimi piersiami tez
Zreszta rozmawialam na ten temat z moim chlopkiem i powiedzial mi ze nie lubi duzych piersi a moje B sa idealne
zreszta mysle ze wielkosc nie ma az takiego znaczenia w wiekszosci przypadkach.wazne zeby byly jedrne a moje wlasnie takie sa.i co z tego ze tylko B?? :):)
kiedys chcialam by byly wieksze i nie akceptowalam ich takimi jakie sa.
Ale teraz jestem juz wobec siebie mniej krytyczna.Uwazam ze mam wspaniale cialo,moj facet za nim szaleje i za moimi piersiami tez
Zreszta rozmawialam na ten temat z moim chlopkiem i powiedzial mi ze nie lubi duzych piersi a moje B sa idealne
zreszta mysle ze wielkosc nie ma az takiego znaczenia w wiekszosci przypadkach.wazne zeby byly jedrne a moje wlasnie takie sa.i co z tego ze tylko B?? :):)
-
- Początkujący
- Początkujący
- Uzależniony