proszę o porady bo przez ten cały pierwszy raz coś się zaczyna psuć w naszym związku. Po każdej klapie jestesmy wsciekli. Skupiamy sie coraz bardzej na tym żeby sie udało a nie na tym że łączy nas uczucie... Help!! 
Moderator: modTeam

proszę o porady bo przez ten cały pierwszy raz coś się zaczyna psuć w naszym związku. Po każdej klapie jestesmy wsciekli. Skupiamy sie coraz bardzej na tym żeby sie udało a nie na tym że łączy nas uczucie... Help!! 
Przecież on wyczuwa, że Cię nie podnieca. I to straszne dążenie do seksu, tylko po to, żeby mieć już to za sobą. I to rozczarowanie, wściekłość i pretensje (?) jeżeli nie wychodzi. Jeśli tego nie zmienicie, to za każdym razem będzie tylko gorzej. Przecież seks powinien wynikać z chęci bycia blisko tej drugiej osoby, z miłości, z pożądania, a nie żeby mieć to za sobą

Anula pisze:Gdybym była chłopakiem i moja dziewczyna miała takie podejście, to chyba też by mi opadał
.
tylko ciekawi mnie co by było gdybyscie same znalazły sie w podobnej sytuacji która trwała by powiedzmy z 6 miesiecy ? hmmm? zas Wy robiliscie by w kwesti sexu i by mu w tym temacie pomóc przysłowiowe wszystko ?

patinka246 pisze:Ja go bardzo podniecam bo wystaczy ze go dotkne a jemu już stoi. Natomiast gdy pada hasło czar pryska...

Andrew pisze:ciekawi mnie co by było gdybyscie same znalazły sie w podobnej sytuacji która trwała by powiedzmy z 6 miesiecy

Andrew pisze:zapewniam cie , ze pewne zniechecenie by cie dopadlo
I nie teoretyzuję tutaj tylko. Wprawdzie Mój z opadaniem nie ma problemów, a wręcz przeciwnie, za to ma problem z dochodzeniem podczas tradycyjnego seksu. Oczywiście, że wolałabym, żeby dochodził we mnie. Czułabym wtedy, że spełniam się jako kochanka itd. Ale też nie robię z tego problemu. Póki co, radzimy sobie w inny sposób, a liczę, że jak w końcu zamieszkamy razem i nie będziemy musieli czekać na wolną chatę, kombinować i wykorzystywać każdej okazji, to dojdziemy do wprawy. W końcu trening czyni mistrza 
patinka246 pisze:jemu cały czas stoi ale kiedy ma założyc kondoma opada

patinka246 pisze:wkońcu się prawie udało, bo Lukasz założył prezerwatywe ale minęło zaledwie kilka sekund i znów mu opadł...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1163 gości