stediril 30

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Grace

Postautor: Grace » 02 lis 2005, 22:44

Biust chcialabym wiekszy i zazdroszcze dziewczynie, ktora ma biust C70 i to mowie otwaracie, ale wole byc szczupla i nadal miejc mozlowosc powiekszenia biustu w przyszlosci, co tez zamierzam
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Posty: 3055
Rejestracja: 01 wrz 2005, 00:57
Skąd: litwini wracają
Płeć:

Postautor: TFA » 02 lis 2005, 22:48

Gosia... pisze:Biust chcialabym wiekszy i zazdroszcze dziewczynie, ktora ma biust C70 i to mowie otwaracie, ale wole byc szczupla i nadal miejc mozlowosc powiekszenia biustu w przyszlosci, co tez zamierzam


Eeee tam te wasze kompleksy, dla mnie B jest w sam raz do raczki.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Grace

Postautor: Grace » 02 lis 2005, 22:53

ale no niestety ja nawet B nie mam :( i co mam klamac czy sie puszyc ze mam E50, jak to nieprawda. Do niedawna mialam A75, teraz mam A70 troche schudlam i tu mi poszlo, no trudno, powieksze sobie kiedys, bo nie bede z takim biustem przez cale zycie :/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Posty: 3055
Rejestracja: 01 wrz 2005, 00:57
Skąd: litwini wracają
Płeć:

Postautor: TFA » 02 lis 2005, 22:57

Gosia... pisze:ale no niestety ja nawet B nie mam i co mam klamac czy sie puszyc ze mam E50, jak to nieprawda. Do niedawna mialam A75, teraz mam A70 troche schudlam i tu mi poszlo, no trudno, powieksze sobie kiedys, bo nie bede z takim biustem przez cale zycie


Rczeczywiscie tragedia <puka_sie> dwie moje byle dziewczyny mialy identyczny rozmiar jak twoj, jedna chyba nawet mniejsze i w ogóle mi to nie przeszkadzalo, nie interesowalo mnie to, wrecz przeciwnie uwielbialem je <aniolek2>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Posty: 1141
Rejestracja: 06 maja 2005, 15:26
Skąd: Lenenja
Płeć:

Postautor: złotooka kotka » 02 lis 2005, 23:03

A ja sie ostatnio dowiedzialam, ze mam za duzy biust :/ Od wlasnego mezczyzny. Ide sie upic ;(
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
cubasa
Weteran
Weteran
Posty: 1412
Rejestracja: 15 gru 2004, 01:46
Skąd: VV@r52@vv@
Płeć:

Postautor: cubasa » 02 lis 2005, 23:04

TFA pisze:dla mnie B jest w sam raz do raczki.

Widać, ze łapy masz jeszcze nieprzepracowane :DD
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Posty: 3055
Rejestracja: 01 wrz 2005, 00:57
Skąd: litwini wracają
Płeć:

Postautor: TFA » 02 lis 2005, 23:06

cubasa pisze:Widać, ze łapy masz jeszcze nieprzepracowane


No dobra, ja znam sie na cyckach tylko na oko :D nigdy mnie nie obchodzilo ile co i jak sie nazywa, przyznaje sie bez bicia <bicz1>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
cubasa
Weteran
Weteran
Posty: 1412
Rejestracja: 15 gru 2004, 01:46
Skąd: VV@r52@vv@
Płeć:

Postautor: cubasa » 02 lis 2005, 23:11

TFA pisze:No dobra, ja znam sie na cyckach tylko na oko nigdy mnie nie obchodzilo ile co i jak sie nazywa, przyznaje sie bez bicia

Szczerze to i mnie nie interesuje ile, co i jak? One sa piekne już same w sobie <aniolek2>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Grace

Postautor: Grace » 02 lis 2005, 23:14

Nie no macie chlopaki racje, bo biust to nie jest problem .Zaden i najmniejszy, chodzi raczej o takie zaspokojenie wlasnego ego, poprawe samopoczucia, takze dowartosciowanie sie.Wiekszy biust to ja szczupla talia -chce sie to miec, zeby ladnie wygladalo
Awatar użytkownika
kociak
Entuzjasta
Entuzjasta
Posty: 83
Rejestracja: 17 paź 2005, 20:34
Skąd: Lodz
Płeć:

Postautor: kociak » 02 lis 2005, 23:17

a ja jak zaczelam brac tabletki to mialam 70 C i teraz tez mam 70 c :P
Grace

Postautor: Grace » 02 lis 2005, 23:18

to zazdroszcze, bo na pewno jestes szczupla, co nie?? ladna figurka i duzy biust to jest to <browar>
cubasa
Weteran
Weteran
Posty: 1412
Rejestracja: 15 gru 2004, 01:46
Skąd: VV@r52@vv@
Płeć:

Postautor: cubasa » 02 lis 2005, 23:19

kociak pisze:a ja jak zaczelam brac tabletki to mialam 70 C i teraz tez mam 70 c

Cieszysz sie, czy jest to moze powod do smutku? :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
kociak
Entuzjasta
Entuzjasta
Posty: 83
Rejestracja: 17 paź 2005, 20:34
Skąd: Lodz
Płeć:

Postautor: kociak » 02 lis 2005, 23:22

Gosia... pisze:to zazdroszcze, bo na pewno jestes szczupla, co nie?? ladna figurka i duzy biust to jest to

No nawet jestem zadowolona tylko nie polecam odchudzania bo oklapną
cubasa pisze:Cieszysz sie, czy jest to moze powod do smutku?

oczywiscie ze sie ciesze :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Posty: 5286
Rejestracja: 10 kwie 2005, 18:40
Skąd: stąd ;)
Płeć:

Postautor: Yasmine » 03 lis 2005, 08:29

Gosia... pisze:czy bedzie nietaktem jak powiem, ze skoro urosl ci biust musialas tez przytyc??

nie przytylam nic.
Tylko mi biust sie powiekszyl.
Moja kumpela tez bierze cilest i jej poszedl o ponad jeden rozmiar w gore, a ogoolnie to bardzo schudla.
Biust mam 96-97 cm a pod biustem mam 77 cm.
Chudzinka na szczescie nie jestem <aniolek2>
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Posty: 2726
Rejestracja: 17 maja 2004, 08:13
Skąd: Vaarsaa
Płeć:

Postautor: sophie » 03 lis 2005, 14:17

Yasmine pisze:Moja kumpela tez bierze cilest i jej poszedl o ponad jeden rozmiar w gore


Tak kumpela, o ktorej wczesniej pisalam, tez brala Cilest :]
Slyszalam poza tym o 2 innych, ktorym przy Cilescie urosl biust :]
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Posty: 5286
Rejestracja: 10 kwie 2005, 18:40
Skąd: stąd ;)
Płeć:

Postautor: Yasmine » 03 lis 2005, 16:04

sophie pisze:Tak kumpela, o ktorej wczesniej pisalam, tez brala Cilest
Slyszalam poza tym o 2 innych, ktorym przy Cilescie urosl biust

No to sobie tabletki trafilam <boje_sie> ;)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Posty: 2726
Rejestracja: 17 maja 2004, 08:13
Skąd: Vaarsaa
Płeć:

Postautor: sophie » 03 lis 2005, 16:20

Moja psiapsiola jak zaczela brac Cilest i sie dowiedziala, ze tej kumpeli urosly, to tez na to liczyla :] Ale na nia Cilest jednak tak nie zadzialal :]
cubasa
Weteran
Weteran
Posty: 1412
Rejestracja: 15 gru 2004, 01:46
Skąd: VV@r52@vv@
Płeć:

Postautor: cubasa » 03 lis 2005, 16:37

Yasmine pisze:
sophie pisze:Tak kumpela, o ktorej wczesniej pisalam, tez brala Cilest
Slyszalam poza tym o 2 innych, ktorym przy Cilescie urosl biust

No to sobie tabletki trafilam <boje_sie> ;)

Minusem jest koniecznosc zakupienia nowych biustonoszy, a tak poza tym podobno są saaaame zalety ;)
Nie chcialabyś, aby Ci urósł? :> :]
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Posty: 5286
Rejestracja: 10 kwie 2005, 18:40
Skąd: stąd ;)
Płeć:

Postautor: Yasmine » 03 lis 2005, 16:43

cubasa pisze:Nie chcialabyś, aby Ci urósł?

no urosl, tylko nie wiedzialam przed braniem, ze akurat po Cilescie tylu osobom rosnie ;)

Wymiana stanikow. Owszem, tak o ponad pol numeru. Znaczy sie nosilam C, a teraz jest pomiedzy C a D :).
Wiec nie wiem czy to takie potrzebne bylo. Ale co zrobic :).
Awatar użytkownika
NEDRAG
Bywalec
Bywalec
Posty: 30
Rejestracja: 02 paź 2005, 23:45
Skąd: miasto
Płeć:

Postautor: NEDRAG » 03 lis 2005, 20:24

Cycuchy są uwarunkowane genetycznie wiec wątpię ze rosną przez tabletki moje nie urosły
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Posty: 5286
Rejestracja: 10 kwie 2005, 18:40
Skąd: stąd ;)
Płeć:

Postautor: Yasmine » 03 lis 2005, 20:28

NEDRAG pisze:wiec wątpię ze rosną przez tabletki

no to przez co rosna, jak nie przez hormony ?
cubasa
Weteran
Weteran
Posty: 1412
Rejestracja: 15 gru 2004, 01:46
Skąd: VV@r52@vv@
Płeć:

Postautor: cubasa » 03 lis 2005, 20:29

NEDRAG pisze:wątpię ze rosną przez tabletki

Oj. Ja cycuchów nie mam co prawda, ale jak moga nie rosnąć skoro w tabletkach jest tyle hormonów? W kazdym razie ja wierze ze moga się powiekszyć
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Posty: 2726
Rejestracja: 17 maja 2004, 08:13
Skąd: Vaarsaa
Płeć:

Postautor: sophie » 03 lis 2005, 20:44

no to przez co rosna, jak nie przez hormony ?


cubasa pisze:w tabletkach jest tyle hormonów?

Dokladnie, hormony potrafia wiele zmienic w organizmie...
Grace

Postautor: Grace » 03 lis 2005, 21:57

A mi dzisiaj ginekolog Yasmin przepisala -kurcze a moglam cilest powiedziec :) Nie no zartuje, mi to nic nie pomoze :) trudno, chyba taki moj ""urok"" a70 :/
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Posty: 2726
Rejestracja: 17 maja 2004, 08:13
Skąd: Vaarsaa
Płeć:

Postautor: sophie » 03 lis 2005, 22:07

Yasmin jest naprawde dobre. Owszem, moze troche drozsze, ale ja nie mam zamiaru oszczedzac na antykoncepcji i wlasnym zdrowiu :]
Grace

Postautor: Grace » 03 lis 2005, 22:11

ja tez z takiego zalozenia wychodze, dlatego zamienilam Harmonet na Ysmin. Tylko szkoda, ze musze teraz czekac do okresu, by rozpoczac 1 opakowanie i caly misiac w gumach :(( bo plodnosc wraca, prawda?
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Posty: 5286
Rejestracja: 10 kwie 2005, 18:40
Skąd: stąd ;)
Płeć:

Postautor: Yasmine » 03 lis 2005, 22:27

Moglas wziac do konca opakowania Harmonet i po 7dniowej przerwie zaczac brac Yasmin.
Ale jesli przerwalas branie Harmonetu wczesniej , to tak plodnosc wraca.
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Posty: 658
Rejestracja: 22 maja 2004, 12:19
Skąd: ~~~
Płeć:

Postautor: krzyniu » 03 lis 2005, 23:17

nie mogla bo roznia sie skladem bylismy dzisiaj u lekarza i powiedzial ze te leki roznia sie sklademi nie mozna go wziac po 7 dniowej przerwie, trzeba wziac w pierwszym dniu okresu
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Posty: 2726
Rejestracja: 17 maja 2004, 08:13
Skąd: Vaarsaa
Płeć:

Postautor: sophie » 03 lis 2005, 23:22

krzyniu pisze:roznia sie skladem bylismy dzisiaj u lekarza i powiedzial ze te leki roznia sie sklademi nie mozna go wziac po 7 dniowej przerwie

Ciekawe..
Ja 2 razy zmienialam tabletki i zaden lelarz nie twierdzil tak. A mama nie jestem...
Zreszta, to by musialo oznaczac przerwe po kazdym zakonczeniu brania danych tabeltek, co jest rzadkie.
Nie mowiac o tym, jak ktos ma nieregularne okresy (bea tabletek rzecz jasna), wtedy mozna czekac nawet dluzej niz miesiac. Bez sensu...

Swoja droga, juz mozesz pisac? :> :]

[ Dodano: 2005-11-03, 23:22 ]
Gosia wystarczajaco natrula modom? <hahaha>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Posty: 5286
Rejestracja: 10 kwie 2005, 18:40
Skąd: stąd ;)
Płeć:

Postautor: Yasmine » 03 lis 2005, 23:25

krzyniu pisze:nie mogla bo roznia sie skladem bylismy dzisiaj u lekarza i powiedzial ze te leki roznia sie sklademi nie mozna go wziac po 7 dniowej przerwie, trzeba wziac w pierwszym dniu okresu

o ile mi wiadomo, tabletki nawet jak sie roznia skladem mozna zmieniac i wziac po 7dniowej przerwie.
dziwne..

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 25 gości