Krwawienie po postinorze...
Moderator: modTeam
-
anioleczek
- Początkujący

jestem nowa,chcialam Was serdecznie wszystkich przywitac! prosze o rade...mam bardzo rozbudowany problem.7 dni temu moj chlopak dotknal mnie (do wejscia nie doszlo) czlonkiem i mozliwe ze na nim byla sperma,pojechalismy do lekarza,dostalam postinor,wzielam go,i po 6 dniach zrobilam test,wynik byl negatywny,ale po tych 6 dniach zaczelam krwawic,a miesiaczki spodziewam sie dopiero za ponad 2 tygodnie!poza tym to za malo na miesiaczke!o co chodzi??? prosze odpowiedzcie bo sie martwie!a mam jeszcze jedno pytanie,jaka jest dlugosc zycia plemnikow??? prosze o jak najszybsza odpowiedz!!!! z gory dziekuje!
- taka_jedna
- Maniak

i malo prawdopodobne by plemniki przezyly je na tyle dlugo by przeplynac ja cala
czasem się zdarza, ktoś tu kiedyś ładnie o prejakulacji pisał
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
rozumiem, ze mozna sie bac, ale bez przesady ludziska. Postinor brac tylko dlatego ze plemniki mogly znajdowac sie u wejscia do pochwy... Pragne przypomniec ze srodowisko pochwy jest kwasne i malo prawdopodobne by plemniki przezyly je na tyle dlugo by przeplynac ja cala
oj to mnie jeszcze nie znasz Kochanie:):)
a ile wytrzymaja plemniczki to tez nigdy nie mozesz byc pewien...a niech jednemu szczesliwemu sie uda???
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Re: PROBLEM!!!! PROSZE PISZCIE!
anioleczek pisze:jestem nowa,chcialam Was serdecznie wszystkich przywitac! prosze o rade...mam bardzo rozbudowany problem.7 dni temu moj chlopak dotknal mnie (do wejscia nie doszlo) czlonkiem i mozliwe ze na nim byla sperma,pojechalismy do lekarza,dostalam postinor,wzielam go,i po 6 dniach zrobilam test,wynik byl negatywny,ale po tych 6 dniach zaczelam krwawic,a miesiaczki spodziewam sie dopiero za ponad 2 tygodnie!poza tym to za malo na miesiaczke!o co chodzi??? prosze odpowiedzcie bo sie martwie!a mam jeszcze jedno pytanie,jaka jest dlugosc zycia plemnikow??? prosze o jak najszybsza odpowiedz!!!! z gory dziekuje!
A ja sie pytam ile to ma sie lat !!???? ze sie pisze takie posty ! jaka wiedzę
ale cóż ...nie mnie to oceniać , stawiam na lat 14-15 :554:
Zwruccie uwagę na liczby w tym poscie !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”