Krwawienie po postinorze...

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

anioleczek
Początkujący
Początkujący
Krwawienie po postinorze...

Postautor: anioleczek » 23 sie 2004, 19:01

jestem nowa,chcialam Was serdecznie wszystkich przywitac! prosze o rade...mam bardzo rozbudowany problem.7 dni temu moj chlopak dotknal mnie (do wejscia nie doszlo) czlonkiem i mozliwe ze na nim byla sperma,pojechalismy do lekarza,dostalam postinor,wzielam go,i po 6 dniach zrobilam test,wynik byl negatywny,ale po tych 6 dniach zaczelam krwawic,a miesiaczki spodziewam sie dopiero za ponad 2 tygodnie!poza tym to za malo na miesiaczke!o co chodzi??? prosze odpowiedzcie bo sie martwie!a mam jeszcze jedno pytanie,jaka jest dlugosc zycia plemnikow??? prosze o jak najszybsza odpowiedz!!!! z gory dziekuje!
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 23 sie 2004, 19:42

z tego co mi wiadomo to to krwawienie to normalne po zastosowaniu takich tabletek,wiec raczej nie masz sie czego martwic.a co do zycia plemników to wiele one nie przezyja,duzo zalezy od tego w którym dniu cylku jestes bo jesli sa to dni niepłodne to sluz ma taki odczyn ze zabije "robaczki"szybko
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 23 sie 2004, 20:25

Spoko.
Wrzucenie "granatu" w siebie, musi spowodować lekkie krwawienie.
A plemniczki, na zewnątrz, pociagną parę godzinek :D
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sie 2004, 21:43

rozumiem, ze mozna sie bac, ale bez przesady ludziska. Postinor brac tylko dlatego ze plemniki mogly znajdowac sie u wejscia do pochwy... Pragne przypomniec ze srodowisko pochwy jest kwasne i malo prawdopodobne by plemniki przezyly je na tyle dlugo by przeplynac ja cala ;)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 23 sie 2004, 21:52

i malo prawdopodobne by plemniki przezyly je na tyle dlugo by przeplynac ja cala

czasem się zdarza, ktoś tu kiedyś ładnie o prejakulacji pisał :) Ale nie panikuj, piszą że to po postinorze normalne :) I radze sie na przyszły raz nie faszerować, albo najlepiej unikać "przyszłego razu" dopóki nie będziesz pewna, że ew. dziecko to nie będzie dla Was koniec świata
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 23 sie 2004, 21:53

rozumiem, ze mozna sie bac, ale bez przesady ludziska. Postinor brac tylko dlatego ze plemniki mogly znajdowac sie u wejscia do pochwy... Pragne przypomniec ze srodowisko pochwy jest kwasne i malo prawdopodobne by plemniki przezyly je na tyle dlugo by przeplynac ja cala

oj to mnie jeszcze nie znasz Kochanie:):)
a ile wytrzymaja plemniczki to tez nigdy nie mozesz byc pewien...a niech jednemu szczesliwemu sie uda???
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Re: PROBLEM!!!! PROSZE PISZCIE!

Postautor: Andrew » 24 sie 2004, 09:18

anioleczek pisze:jestem nowa,chcialam Was serdecznie wszystkich przywitac! prosze o rade...mam bardzo rozbudowany problem.7 dni temu moj chlopak dotknal mnie (do wejscia nie doszlo) czlonkiem i mozliwe ze na nim byla sperma,pojechalismy do lekarza,dostalam postinor,wzielam go,i po 6 dniach zrobilam test,wynik byl negatywny,ale po tych 6 dniach zaczelam krwawic,a miesiaczki spodziewam sie dopiero za ponad 2 tygodnie!poza tym to za malo na miesiaczke!o co chodzi??? prosze odpowiedzcie bo sie martwie!a mam jeszcze jedno pytanie,jaka jest dlugosc zycia plemnikow??? prosze o jak najszybsza odpowiedz!!!! z gory dziekuje!

A ja sie pytam ile to ma sie lat !!???? ze sie pisze takie posty ! jaka wiedzę ??? ze głupoty ! no i w ryja dla lekarza co przepisał poistinor bez badania pacjentki . Czy ktos z was odpowiadających zastanowił sie nad tym postem ????? a wiedza załozycielki topicu jest naprawde gigantyczna !! ale cóż ...nie mnie to oceniać , stawiam na lat 14-15 :554:
Zwruccie uwagę na liczby w tym poscie !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”