czy kochajac sie w 2 dniu okresu dziewczyna moze zajsc?

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
czy kochajac sie w 2 dniu okresu dziewczyna moze zajsc?

Postautor: krzyniu » 01 sty 2005, 14:24

chialem sie dowiedziec czy to mozliwe,moja dziewczyna z pierwszym dniem okresu wziela po raz pierwszy pigulke a w 2 dni kochalismy sie,co prawda z prezerwatywa ale jedna sie zsunela,nie spuscilem sie do srodka i nie wszedlem tez bez prezerwatywy ale jednak sie zsunel,,,co wy o tym sadzicie??
jest sie czego bac?
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 01 sty 2005, 14:50

Nie ...

www.agnieszka.com.pl <<< niemozna by czasem poczytac ?
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 sty 2005, 00:58

Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 02 sty 2005, 11:23

nie ma się czego bać
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 02 sty 2005, 20:43

i co nic juz wiecej nikt nie napisze?? raptem 2 osoby??a byl gdzies podobny topic poruszany??jak ktos jeszcze moglby to bardzo prosze o komentarze
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 sty 2005, 21:28

Fajnie żesz chociaz te komentarze przeczytał.
Przecież Mav Ci podał powyżej linka!! :569:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 sty 2005, 01:43

Fajnie żesz chociaz te komentarze przeczytał.
Hehe, trafna uwaga :D
Zreszta co tu duzo gadac - sprawa rozwiazana :)
karol

Postautor: karol » 03 sty 2005, 09:27

krzyniu pisze:i co nic juz wiecej nikt nie napisze?? raptem 2 osoby??a byl gdzies podobny topic poruszany??jak ktos jeszcze moglby to bardzo prosze o komentarze

Skoro bierze pigółki antykoncepcyjne i to zapewne te ktore dzialaja po pierwszej , jak sie to mówi , do tego kochałes sie z nia w okresie miesiączki , to jak mialo dojsc do zapłodnienia ?? nie znasz zasad dzialania organizmu kobiety ? no i po co załozyłeś tą prezerwatywe ?? nie rozumiem , no chyba ze nie chciałes miec czerwonego wodza :547: w innym przypadku sex podczas miesiaczki i prezerwatywa to rzecz zbedna ! (dla zdrowej kobiety ) tu nie ma mozliwosci by zaszła w ciązę ! Taka mozliwosc istnieje jesli jest leczona na cos jakimiś farmakologami , czyli nie jest zdrowa tak do konca , ale to zadkie przypadki !! wiec nie ma sie czym martwic póki co , i naprawde tabletki branepoprawnie w zupełnosci wystarczą ! nie trzeba zakładać prezerwatywy by być pewnym ! :564: Caly czs pisze jednak o zdrowej kobiecie , bowiem gdy im cos dolega ! rózne to byc moze !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 sty 2005, 09:30

Czasem jak kobieta ma nieregularne miesiaczki to moze wystapic krwawienie ktore miesiaczka nie bedzie. i tu jest ten zonk :)
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 03 sty 2005, 14:53

czytalem posty z tego drugiego topicu,dzieki za wszystkie:)
KASIA
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: KASIA » 03 sty 2005, 18:07

JEzeli dziewczyna ma nieregularne miesiączki to do owulacji moze dojsc np. w 5 dniu okresu.... Skoro kochaliscie sie w drugim to trzeba wziążc pod uwage takzyw zywotnosc plemnikow... ale ze byla tabletka, to raczej wyklucza mozliwosc zajcia w ciąze...
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 03 sty 2005, 22:48

znaczy co nieregularne|?? ile to jes nieregularnosc,czasami ma dzien wczesniej dzien pozniej to chyba ieznaczy ze moze miec owulacje podczas miesiaczki,zreszta nie wiem
powiedzcie mi :) ale ostatnio miala raczej regularne wiec chyba powinno byc ok nie ?
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 03 sty 2005, 22:52

Śpij spokojnie. Byłbyś chyba w Księdze Guinessa gdyby Ci się to przytrafiło :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
DeadHorse
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: DeadHorse » 05 sty 2005, 10:08

oj nie wiem, ale albo ja, albo Wy zacofani jestescie ;-)

ja gdy sie o tym uczylem, to mnie uczulano, ze moze sie zdarzyc wpadka w tym okresie!

okres suchy, potem miesiaczka, po miesiaczce moze wystepowac okres suchy, ale nie musi, a potem owulacja. Gdy miesiaczka trwa np 4 dni, i nei wystepuje okres suchy meidzy miesiaczka, a owulacja- plemniki moga teoretycznie przezyc te 2,3 dni i dozyc do owulacji. chyba tak.

Raczej nie ma sie czego bac, ale staruszku uwazaj w przyszlosci. ja bym sie zabezpieczyl
"A great song can be found anywhere. Do yourself a favor ang go find the originals"
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 05 sty 2005, 16:17

jak sie zabezpiueczyl? bierze tabletki,znaczy zaczela wiec co wiecej trzeba prezerwatywa to tylko dodatek byl
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 05 sty 2005, 16:21

I nie mów zacofani bo Ty jak na razie to gołe panie na obrazkach oglądałeś.
Bez urazy.
Czytaj też dokładniej posty jeśli wypowiadasz się w danym temacie.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
karol

Postautor: karol » 05 sty 2005, 17:18

DeadHorse pisze:oj nie wiem, ale albo ja, albo Wy zacofani jestescie ;-)

ja gdy sie o tym uczylem, to mnie uczulano, ze moze sie zdarzyc wpadka w tym okresie!

okres suchy, potem miesiaczka, po miesiaczce moze wystepowac okres suchy, ale nie musi, a potem owulacja. Gdy miesiaczka trwa np 4 dni, i nei wystepuje okres suchy meidzy miesiaczka, a owulacja- plemniki moga teoretycznie przezyc te 2,3 dni i dozyc do owulacji. chyba tak.

Raczej nie ma sie czego bac, ale staruszku uwazaj w przyszlosci. ja bym sie zabezpieczyl

gdybym Ci chciał napisac kiedy kobieta moze zajsc w ciaze , to nie starczyło by mi czasu by to scisle opisać , Ty opisales idealną kobiete , niestety tak nie jest ! a jak juz to bardzo zadko , dni suche ??? ciekawe czy umiesz je rozpoznać :D bo tam zawsze jest mokro !! i wiem co mówie ! szczegulnie jak sie podnieci !! :D Miedzy tym jak powinno byc , a jak jest !! też jest kolosalna róznica ! Wiec ........ jak nie znasz dokładnie sewej kobiety w dodatku ma nie regularne okresy , a jeszcze sie pochoruje , to zajsc moze zawsze ! (to oczywiscie przeniosnioa ) ;)
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 08 sty 2005, 16:39

podczas okresu dziewczyna moze zajsc w ciaze,ale pzrciez Twoja wziela pigulke :)
ajak wiadomo,jest sie zabezpieczonym juz od pierwszej tabletki

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”