czy kochajac sie w 2 dniu okresu dziewczyna moze zajsc?
Moderator: modTeam
czy kochajac sie w 2 dniu okresu dziewczyna moze zajsc?
chialem sie dowiedziec czy to mozliwe,moja dziewczyna z pierwszym dniem okresu wziela po raz pierwszy pigulke a w 2 dni kochalismy sie,co prawda z prezerwatywa ale jedna sie zsunela,nie spuscilem sie do srodka i nie wszedlem tez bez prezerwatywy ale jednak sie zsunel,,,co wy o tym sadzicie??
jest sie czego bac?
jest sie czego bac?
- ksiezycowka
- Weteran
krzyniu pisze:i co nic juz wiecej nikt nie napisze?? raptem 2 osoby??a byl gdzies podobny topic poruszany??jak ktos jeszcze moglby to bardzo prosze o komentarze
Skoro bierze pigółki antykoncepcyjne i to zapewne te ktore dzialaja po pierwszej , jak sie to mówi , do tego kochałes sie z nia w okresie miesiączki , to jak mialo dojsc do zapłodnienia nie znasz zasad dzialania organizmu kobiety ? no i po co załozyłeś tą prezerwatywe nie rozumiem , no chyba ze nie chciałes miec czerwonego wodza :547: w innym przypadku sex podczas miesiaczki i prezerwatywa to rzecz zbedna ! (dla zdrowej kobiety ) tu nie ma mozliwosci by zaszła w ciązę ! Taka mozliwosc istnieje jesli jest leczona na cos jakimiś farmakologami , czyli nie jest zdrowa tak do konca , ale to zadkie przypadki wiec nie ma sie czym martwic póki co , i naprawde tabletki branepoprawnie w zupełnosci wystarczą ! nie trzeba zakładać prezerwatywy by być pewnym ! :564: Caly czs pisze jednak o zdrowej kobiecie , bowiem gdy im cos dolega ! rózne to byc moze !
JEzeli dziewczyna ma nieregularne miesiączki to do owulacji moze dojsc np. w 5 dniu okresu.... Skoro kochaliscie sie w drugim to trzeba wziążc pod uwage takzyw zywotnosc plemnikow... ale ze byla tabletka, to raczej wyklucza mozliwosc zajcia w ciąze...
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
oj nie wiem, ale albo ja, albo Wy zacofani jestescie ;-)
ja gdy sie o tym uczylem, to mnie uczulano, ze moze sie zdarzyc wpadka w tym okresie!
okres suchy, potem miesiaczka, po miesiaczce moze wystepowac okres suchy, ale nie musi, a potem owulacja. Gdy miesiaczka trwa np 4 dni, i nei wystepuje okres suchy meidzy miesiaczka, a owulacja- plemniki moga teoretycznie przezyc te 2,3 dni i dozyc do owulacji. chyba tak.
Raczej nie ma sie czego bac, ale staruszku uwazaj w przyszlosci. ja bym sie zabezpieczyl
ja gdy sie o tym uczylem, to mnie uczulano, ze moze sie zdarzyc wpadka w tym okresie!
okres suchy, potem miesiaczka, po miesiaczce moze wystepowac okres suchy, ale nie musi, a potem owulacja. Gdy miesiaczka trwa np 4 dni, i nei wystepuje okres suchy meidzy miesiaczka, a owulacja- plemniki moga teoretycznie przezyc te 2,3 dni i dozyc do owulacji. chyba tak.
Raczej nie ma sie czego bac, ale staruszku uwazaj w przyszlosci. ja bym sie zabezpieczyl
"A great song can be found anywhere. Do yourself a favor ang go find the originals"
DeadHorse pisze:oj nie wiem, ale albo ja, albo Wy zacofani jestescie ;-)
gdybym Ci chciał napisac kiedy kobieta moze zajsc w ciaze , to nie starczyło by mi czasu by to scisle opisać , Ty opisales idealną kobiete , niestety tak nie jest ! a jak juz to bardzo zadko , dni suche ? ciekawe czy umiesz je rozpoznać bo tam zawsze jest mokro i wiem co mówie ! szczegulnie jak sie podnieci Miedzy tym jak powinno byc , a jak jest też jest kolosalna róznica ! Wiec ........ jak nie znasz dokładnie sewej kobiety w dodatku ma nie regularne okresy , a jeszcze sie pochoruje , to zajsc moze zawsze ! (to oczywiscie przeniosnioa )
- Lady_Jesika
- Uzależniony