Znam go od kilku miesiecy, pracujemy razem. Po Sylwku wszystko się zmieniło. zaprosił mnie na imprezę. Poznałam jego przyjaciół, wszyscy odnosili się do mnie z szacunkiem, mówili, ze mu zależy...Mówił, ze jest w stanie zrobić dla mnie wszystko. Wszytko potoczyło s ię tak spokojnie. Jestesmy parą.
oto moje problemy:
1. Plotki - Myślę że jesteśmy w dosyc trudnej sytuacji, w pracy obracmy sie w kręgu ludzi uwielbiających plotki. Nie wiem czy to nie wpłynie negatywnie na nasz związek przez nich. nie wiem co robić. Jak sie zachowywać, przecież my nie wytrzymamy chyba 8 godzin bez dotknięcia sie za ręke itp
2. Sex - Jest pierwszym facetem, którego bliskość tak bardzo odczuwam, nasz kontakt ostatni był przepełniony takimi emocjami, jakich z innymi facetami nie przeżyłam. zaznaczam,że się nie kochaliśmy. Ja nie kochałam się jeszcze z żadnym facetem, mimo, że miałam ich kilku. jak mu to powiedzieć? Przyznawać się do tego? takmi glupio. On dawno z nikim nie był, a jak go zawiode?
Zależy mi na tym zwiazu, bo wiem, ze jest swietnym facetem, boję się ze sie nie sprawdze itp... co myślicie na tentemat?

Luz, dystans, chillout. Do zewnętrznego świata. Poza sacrum 

.