Kobiece sztuczki, meskie równiez
Moderator: modTeam
Kobiece sztuczki, meskie równiez
Moz etemat troski dziwny ale zwracam się z pytaniem do kobiet jak i mężczyzm czy macie jakies sposoby coby "usidlić" przeciwna płeć? Kobietom to raczej łatwo przychodzi, a jak jest z facetami?
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
No dobra ale po co usidlac kogos jesli ktos nie chce? A co do Twojego pytania jak? na wszelakie sposoby to zalezy czy ktos ma honor czy nie. Moze byc ze niby jest ciaza, moze byc szantaz, moze byc bicie i strach, moga byc grozby( pod czyims adresem jak i pod swoim) itd itp. Najczesciej proba usidlania to sztuka manipulacji psychicznej to wszytsko. Tylko jeszce raz pytanie: PO CO TO ROBIC??
[ Dodano: 2006-04-14, 10:35 ]

[ Dodano: 2006-04-14, 10:35 ]
to ja juz nie czajemaro pisze:Usidlić w sensie poderwać??
coś w tym stylu

Takie tematy już były. A poza tym wydawało mi się, że każdy intuicyjnie wyczuwa takie rzeczy. Źle bym się czuła, gdyby facet, z którym się spotykam, zasięgał porad w tym zakresie na forach internetowych.
Nie masz jakichś kolegów?
Nie masz jakichś kolegów?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
-
cajmer
cajmer pisze:Pewne usidlenie jakby nie patrzeć:)
Pewne.
A chciałbyś kogoś tak usiedlić. I patrzeć na ten zwiazek jak na konieczność, która musisz wypełnić. Nie mówie tu o długich zwiazkach, w krótych i tak chciali byc razem. Ale o krótkich znajomościach, które tak sie skonczyly.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
ooo ja.... tak na marginesie to pytanei w pierwszym poscie chyba zle postawione bo mozna inaczej zrozumiec niz to o co Ci chodzi. Jasne ze trzeba mowic mile slowka, zapraszac do kina, na pizze ale bez przesady. Sam bedziesz widzial co robic zeby nie wkradla sie rutyna to najwzniejsze;) Wydaje mi si eze chcesz zrobic cos zeby laska byla Toba zachwycona i nie odeszla zgadza sie?maro pisze:chodzi mi o to ze jak poznajemy nowa osobe, to co tzreba robić???? szeptac miłe slówka itp. zapraszac na jakies wyjazdy kina??
...Te Quiero Mi Amor...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”